geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Adembenemende nieuwbouw Marbella wacht op u

Op zoek naar nieuwbouw in Marbella? INVESTINSPAIN helpt u uw droom waar te maken. Door middel van onze begeleiding zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kan investeren in vastgoed aan de Costa del Sol. Samen met een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten, ondersteunen we u van begin tot eind. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen!

Inhoudsopgave:

  1. Nieuwbouw Marbella: De mooiste projecten
  2. Properties Marbella
  3. Marbella een waar paradijs
  4. Uw nieuwbouw project in Marbella gevonden? INVESTINSPAIN regelt alles voor u!
  5. Wij gaan voor u aan de slag

Nieuwbouw Marbella: De mooiste projecten

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres als u een nieuwbouw villa of appartement zoekt in Marbella of omgeving. Met zeezicht of juist zicht op de prachtige bergen? Zo hebben wij diverse nieuwbouwprojecten in ons portfolio. Omdat we als lokale specialist nauw samenwerken met innovatieve ontwikkelaars, kunnen we u de allerlaatste luxeprojecten in Marbella en omstreken voorstellen. Echter, of u nu een fantastisch gestileerde villa, een charmant townhouse of een luxe appartement of penthouse met adembenemend uitzicht en een ruim terras wilt. Wij helpen u graag verder.

Bovendien zijn onze projecten zijn steeds beschikbaar langs de kust, aan of op golfbanen of te midden van de schitterende natuur op geliefde locaties aan de Costa del Sol. Ontdek uw investeringsmogelijkheden in onder andere Marbella, Benahavís, Estepona en Puerto Banús. Dat wil zeggen, keuze genoeg om eindeloos van zon, zee en strand te kunnen genieten op uw eigen vakantiestek. Nieuwsgierig geworden? Intussen kunt u alvast een kijkje nemen bij onze projecten of bekijk onze selectie top 3 nieuwbouw appartementen of villa’s in Marbella hieronder!

IMG 20210811 WA0004 INVESTINSPAIN La Cornisa Río Real

Nieuwbouw Projecten te koop in Marbella

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning, appartement of penthouse in de regio Marbella? Ontdek hier onze top 5 nieuwbouw projecten!

1. Breeze Marbella: Nieuwbouw project met zichten over Guadalmina Golf – appartementen vanaf €420.000

Breeze Marbella is een spectaculair project van 34 appartementen en penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers. Het ligt op een fantastische locatie, perfect om van de mediterrane levensstijl te genieten.

Gelegen in de bovenzijde van Guadalmina Golf, in Marbella, een van de meest spectaculaire plekken in Costa del Sol, met meer dan 70 golfbanen, 300 dagen zon per jaar, een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden en met zeer veel faciliteiten in de buurt.

Meer info vindt u hier!

2. Orion Villa’s: Villaproject vlakbij Atalaya Golf & Country Club – Vanaf €950.000

Orion villas is een exclusieve ontwikkeling van slechts 3 villa’s, gelegen in het hart van The Golden Triangle, op de grens tussen MarbellaEstepona en Benahavís.

De villa’s bestaan uit een begane grond met een ruime open woonkamer die leidt naar een groot terras op het zuiden of westen met overloopzwembad en prachtig aangelegde tuinen. De bovenste verdieping bestaat uit 3 of 4 slaapkamers, en de villa’s zijn ook uitgerust met een groot solarium en kelder. Binnen dit project vindt u bovendien een hoge afwerkingsgraad. Bovendien ligt het project vlakbij El Campanario, op slechts enkele meters van het clubhuis en vele faciliteiten!

Meer info over dit project vindt u hier!

3. Cortijo Blanco Beach: 4 unieke villa’s op wandelafstand van het strand en vlakbij Puerto Banús – Vanaf €2.495.000

Cortijo Blanco Beach is een collectie van verbluffende villa’s op de strandlocatie van Cortijo Blanco, een idyllische woonwijk op wandelafstand van de Middellandse Zee en Puerto Banús.

De zandstranden van Cortijo Blanco liggen op 450m van het project, waar u wordt omgeven door de rustgevende geluiden van de Middellandse Zee. Voor wie houdt van luxe, gastronomie en gezellige drukte, is Puerto Banus te voet bereikbaar in minder dan 20 minuten. Bovendien zijn er verschillende scholen in de buurt, zowel Spaanse als internationale, kleuterscholen en speelzones voor kinderen wat het perfect maakt voor gezinnen. De luchthaven van Malaga kan worden bereikt in minder dan een uur en de hoofdsnelweg die de kustplaatsen van de Costa del Sol verbindt, is te bereiken in slechts 5 minuten.

Meer info over dit project vindt u hier!

4. La Finca Sotogrande: Luxewoningen startend aan €410.000

LA FINCA Sotogrande is een residentieel woonproject van 176 luxehuizen gelegen aan de rand van La Cañada golfbaan in la Reserva van Sotogrande. Het biedt rust in een veilig en discrete familiale omgeving met uitzicht over de zee, golfbaan en Gibraltar. Dit project beschikt over verschillende soorten villa’s met 3 tot 5 slaapkamers, variërend in grootte, gaande van 177 m² tot 257 m² in bebouwde oppervlakte, met terrassen en tuinen en optionele jacuzzi en/of privaat zwembad.

Meer projectinfo vindt u hier!

5. Fairways La Cala: 54 moderne appartementen in La Cala Golf Resort- vanaf €587.000

Fairways la Cala is een nieuwbouw project van 54 moderne appartementen en penthouses in La Cala Golf Resort. De architectuur, de locatie, de prachtige uitzichten over het golfterrein, de bergen en de zee maken hiervan een droomproject.

Fairways La Cala beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad met mooie tuinen, een fitnessruimte en een sparuimte met jacuzzi en sauna, allemaal binnen een gated community. Alle appartementen zijn voorzien van een privé ondergrondse parking en berging (inclusief in de prijs). Het complex heeft ook een speciale zone waar golfers hun materiaal kunnen schoonmaken en hun golfcar kunnen opladen na een dag op de prachtige golfbanen die de urbanisatie omringen.

Meer info vindt u hier!

Extra nieuwbouw projecten Marbella

Te koop

Quintessence

Vanaf € 420.000
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €420.000 Quintessence is ontworpen als een boutique residentieel concept dat aan haar bewoners e ...
2 80 m2gegevens
Te koop

Lomas del Rey

Vanaf € 1.395.000
Lomas del Rey: Prachtige appartementen in traditionele Andalusische stijl met tot wel 4 slaapkamers – Vanaf €1.395.000 Lomas del Rey is gelegen binnen een ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Camojan Six

Vanaf € 5.650.000
Camojan Six: zes exclusieve villa’s in het hart van de ‘Golden Mile’ vanaf €5.650.000 Dit exclusief project, bestaande uit zes luxueuze villa& ...
Niels Bruggeman

Marbella een waar paradijs

Marbella is een zeer levendige plaats die voor elke generatie wat te bieden heeft en heeft ook in de winter een grote aantrekkingskracht. Hier valt met andere woorden altijd wat te beleven. U kunt de prachtige natuur ontdekken. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een wandeling te maken op La Concha, de hoogste berg in de regio Marbella. Met als hoogtepunt het adembenemende uitzicht. Daarnaast kunt u uiteraard  genieten van de diverse langgerekte zandstranden zoals Cabopino of Playa de Nueva Andalucía.
Indien u uw dag liever door brengt in een exclusieve Beach Club dan heeft u in de omgeving van Marbella de keuze uit verschillende toffe strandbars. Onder andere Nikki Beach, Ocean Club, La Cabane Beach Club of Bono Beach zijn een aantal van onze favorieten. Tevens kunt u in Marbella genieten van de overheerlijke Andalusische keuken. De gastronomie aan de Costa del Sol is namelijk zeer gevarieerd.

Uw nieuwbouw project in Marbella gevonden? INVESTINSPAIN regelt alles voor u!

Al met al is een tweede verblijf kopen aan de Costa del Sol is een droom die veel mensen koesteren. INVESTINSPAIN wilt u daar graag bij helpen. Bovendien kennen wij de mogelijke valkuilen van deze investering en willen u hiervoor behoeden. Hoe? Door al uw zorgen uit handen te nemen omtrent de praktische regelingen voor uw tweede verblijf. Zo zorgen we voor vertalingen van contracten, property management en ook het bemeubelen van uw woning is mogelijk! Ook helpen we u graag om de tijdelijke verhuur van uw vastgoed aan de Costa del Sol te regelen en kan u bij ons terecht met al uw vragen over de fiscale of juridische kant van de zaak. Kortom: u kunt zorgeloos gaan genieten van uw Spaanse investering terwijl INVESTINSPAIN u alles uit handen neemt.

Wij gaan voor u aan de slag

Wenst u meer informatie over nieuwbouw in Marbella te ontvangen? Aarzel niet en contacteer ons. Of kom eens langs voor een afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella voor een eerste oriëntatiegesprek.


The Edge

Begeleiding BIV makelaar:

BIV-makelaars staan onder toezicht van het instituut. Dit betekent concreet dat wij ons aan een set regels moeten houden, en wetten respecteren, die allen in het leven geroepen zijn ter bescherming van de consument. Die bescherming wil u toch zéker als u in het buitenland een aankoop doet?!

BIV staat voor Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Elke Belg die als zelfstandige vastgoedactiviteiten stelt, moet verplicht over een BIV-erkenning beschikken. En wie een BIV-erkenning heeft, staat onder toezicht van het Beroepsinstituut, wat betekent dat hij of zij zich strikt moet houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Dit houdt in dat u een stuk veiliger bent met uw aankopen in het mooie Spanje.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen