Uw zoekresultaten

Het mooiste dat Marbella immo te bieden heeft

Het mooiste dat Marbella immo te bieden heeft – INVESTINSPAIN is vastgoedmakelaar met een specialisatie in Málaga. Vanuit deze ervaring helpen we u graag bij het ontdekken en de aanschaf van uw ideale tweede verblijf aan de geliefde Costa del Sol. Wie zich in de watten wil laten leggen en gelooft in welverdiende luxe is bij ons aan het goede adres. We stroomlijnen het proces voor een zorgeloze investering.Wat mag u van ons verwachten? Alles wat u nodig heeft om het pand van uw dromen te vinden in of in de omgeving van Marbella.

Marbella immo te koop: Van appartement met zeezicht tot townhouse aan de New Golden Mile

Op zoek naar een appartement te koop in Marbella met zeezicht of in een prachtige groene omgeving? Wat uw ambities in Marbella voor immo ook zijn, u vindt vast en zeker iets naar uw gading in onze ruime portfolio nieuwbouwprojecten. Een elegante, moderne villa in Estepona met een mediterraan uitzicht. Luxeappartementen of een penthouse met ruime, zonovergoten terrassen en verschillende zwembaden.  Voor de golfliefhebbers een villa midden in een top golfterrein. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die u opwachten in dit paradijselijke gebied.

We beperken ons dus niet tot het bruisende Marbella alleen. Ook prachtprojecten in de omgeving van Estepona, Benahavis, Benalmadena, Cancelada, San Pedro de Alcantara, enzovoorts behoren tot de upmarket mogelijkheden. Liever de volledige resort-omgeving? Ook dat kan, via projecten in resorts als Sotogrande en Rio Real.

Service voorop bij INVESTINSPAIN

We zetten alles op alles om u bij te staan met tekst en uitleg van de eerste bezichtiging tot het onderhoud na intrek. Van bij de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke beveiliging van uw nieuwe pand aan de mediterrane zuidkust.

  • Een begeleide, meerdaagse inspectiereis
  • vertalingen van de benodigde documenten
  • juridisch advies
  • totaalinrichting van uw nieuwe pand
  • beheer van uw verblijf in uw afwezigheid

Het behoort allemaal tot ons klantgerichte servicepakket. U kan zich volledig richten op het fijne vooruitzicht van uw investering. INVESTINSPAIN staat u bij met een checklist van alle benodigde praktische, fiscale en juridische zaken. We kunnen dit alles verwezenlijken met de ondersteuning van ons lokale netwerk dat bijvoorbeeld nutsvoorzieningen en onderhoud kan regelen. Overweegt u om in bepaalde tijden van het jaar uw verblijf te verhuren? Zelfs daarin kunnen wij u bijstaan.

Kom kennismaken

U heeft uw oog laten vallen op enkele projecten in Marbella of omstreken? Contacteer ons gerust voor aanvullende informatie en een afspraak op ons kantoor te Mechelen. Op basis van uw behoeftes bespreken we een aantal projecten die kunnen voldoen aan uw criteria. U selecteert na de afspraak zelf de projecten die u achteraf graag bezoekt. Samen kunnen we uw ambities en dromen onder de Spaanse zon realiseren!

Marbella immo: Wij plannen uw inspectietrip

Wanneer u de keuze heeft gemaakt met betrekking tot welke projecten u graag zou bezoeken, organiseren wij uw inspectiereis naar Marbella. Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Op dag één ontvangen we u aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoekenwe samen een aantal projecten, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken indien u dit wenst. De derde dag vertrekt u naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden!

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!