Uw zoekresultaten

In Marbella appartement kopen via INVESTINSPAIN

In Marbella appartement kopen? – Veel Belgen kopen een tweede woning in het schitterende Spanje en we verwachten dat deze trend zich de komende jaren voortzet. Sommige mensen zoeken meteen hun eigen luxevilla. Wist u echter dat we ook villa-appartementen en penthouses in de regio Marbella aanbieden? Op vlak van luxe en faciliteiten hoeven deze absoluut niet onder te doen voor een townhouse of villa. Ontdek ons aanbod van prachtige appartementen in en rond Marbella. Ongetwijfeld zal u uw droompand vinden tussen onze nieuwbouwprojecten!

In Marbella eigen appartement kopen

Wat dacht u van een appartement aan de Golden Mile met verfijnde architectuur en topvoorzieningen plus alle diensten van een luxe resort binnen handbereik? We houden ook rekening met voorkeur voor uitzicht op natuurpracht én panoramische zeezichten. Toch eerder de luxevoordelen van een private villa met community beveiliging combineren met eerstelijns zeezicht? Geen probleem in ons villa-stijl appartementencomplex. In en rond Marbella zijn er genoeg prachtige projecten op de beste locaties van Málaga.

Bovendien is Marbella een toplocatie voor levensgenieters. Marbella is één van de meest kosmopolitische plaatsen aan de Costa del Sol. Het is ook daarom dat dit een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. Bovendien bevindt zich hier de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, namelijk Puerto Banus. Hier kan u de mooiste jachten bewonderen, shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, … Kortom, u kunt er uren spenderen! Het oude gedeelte van de stad Marbella is ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos bijvoorbeeld is een idyllisch pleintje waar u veel typische straatjes en restaurants kunt vinden.

Marbella appartement: Aankoop, inrichting, beveiliging en veel meer

Na een ontspannen inspectiereis om de projecten van uw interesse te bezoeken begint het “echte werk”. INVESTINSPAIN ondersteunt u in iedere stap van het proces met de overkoepelende service die ons uniek maakt. We raadplegen voor u een team juristen en fiscalisten voor het nodige fiscale en juridische advies. We voorzien vertalingen van de belangrijke documentatie voor uzelf en uw notaris. En dat is nog niet alles! Ook on-project hepen we u met de uiteindelijke realisatie van uw dromen. Gehele inrichting van uw Marbella appartement, on-site camerabewaking, schoonmaak van uw tweede verblijf en tuinonderhoud, ja zelfs verhuur. We verzorgen het allemaal naar wens.

Deze complete service maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. INVESTINSPAIN verzorgt alle benodigdheden waar u behoefte aan hebt, ook na aankoop. Geen valkuilen na ondertekening want wij bieden u advies, houvast en regelen de praktische zaken waar u mogelijk nog niet aan gedacht had. Ga genieten van uw leven onder de Spaanse zon. Zo’n topinvestering komt niet elke dag op uw pad. Maak gauw een afspraak voor meer informatie.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!