Uw zoekresultaten

Kopen in Spanje: verstandig investeren in vastgoed

Kopen in Spanje: verstandig investeren in vastgoed – Bij het kopen van een appartement, townhouse, penthouse of villa in Spanje komt veel kijken. Het is belangrijk om exact te weten waar u aan toe bent en wat u kan verwachten om uw tweede verblijf zonder obstakels te kunnen kopen. Daarvoor kan u terecht bij INVESTINSPAIN, Belgisch vastgoedmakelaar in de regio Marbella. Met onze jarenlange ervaring staan wij u bij in het vinden van het pand dat u wilt kopen, het opstellen van het koopcontract, de vertaling van alle belangrijke documentatie, de aansluiting van de nutsvoorzieningen en dergelijke meer. Zorgeloos vastgoed kopen in Spanje? Dat doet u via INVESTINSPAIN.

De populariteit van vastgoed kopen in Spanje

Waar kopen in Spanje? Vastgoedspecialisten zijn het erover eens dat Spanje nog altijd op de eerste plaats staat als Europese droomlocatie. Dit vanwege het klimaat en de prachtige omgeving. De budgetvluchten naar Spanje en het grote aanbod op de steeds ontwikkelende vastgoedmarkt dragen ook bij aan dit positieve imago. Om nog te zwijgen van de financiële veiligheid van deze investering. Iedereen is onder de indruk van onze selectie luxeappartementen, penthouses met eerstelijns zeezicht en moderne villa’s vlakbij alle faciliteiten die u zich maar kan wensen. Droomhuizen op toplocaties aan de Costa del Sol zijn vlot gevonden en beter beheerd wanneer INVESTINSPAIN u bijstaat.

Zowel bij de oriëntatie- en koopperiode als bij de oplevering is het geruststellend om op ondersteuning te kunnen rekenen. Ga in zee met iemand die u over iedere stap in het proces advies op maat kan geven. INVESTINSPAIN doet dit zowel voor als na ondertekening van het koopcontract. Onze meerwaarde blijft niet beperkt tot het aanbieden van de meest interessante investeringsopportuniteiten van de regio. We bieden u verschillende vastgoedservices aan zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuw pand. Deze diensten bieden wij exclusief aan aan onze klanten, zodat de we kwaliteit ervan kunnen blijven garanderen! De verschillende services die we aanbieden zijn de volgende: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, faciliteren van allerlei contacten (bijvoorbeeld voor installatie alarm, camera, tv), begeleiding bij de totaalinrichting van uw nieuwe woning en property management (tuinonderhoud, cleaning services, key-holding).

Huis kopen in Spanje: Waar op letten?

Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar kennen wij de huizenmarkt van de Costa del Sol zeer goed. Zo kunnen wij u optimaal adviseren bij uw zoektocht naar een koophuis. Niet alleen helpen we u de beste panden op de Spaanse vastgoedmarkt selecteren en bezichtigen, we adviseren u ook op juridisch, fiscaal en praktisch vlak.

Zo verzorgen we de vertaling van de documentatie die u en uw notaris nodig hebben. We helpen u ook bij het regelen van een NIE-nummer (d.i. een identificatienummer voor buitenlanders) en een Spaanse bankrekening. De hulp van ons kantoor stopt zeker niet bij het tekenen van een koopcontract. Ook na de aankoop van de woning kan u bij ons terecht en bieden we een servicepakket aan voor aansluiting, inrichting, beveiliging en onderhoud van uw tweede verblijf in Spanje.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!