€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Immo Spanje te koop: De beste opportuniteiten

Immo Spanje te koop: Op zoek naar een villa of appartement te koop in Spanje met zeezicht of in een prachtige groene omgeving? Door het ruime aanbod aan vastgoed aan de Costa del Sol, is het moeilijk om een goede selectie te kunnen maken. Laat u hiervoor bijstaan door INVESTINSPAIN! Als vastgoedspecialist aan de Spaanse zuidkust helpen we u bij het vinden, kopen, inrichten, onderhouden en zelfs verhuren van uw nieuwe Spaanse droompand. Lees zeker verder voor meer info!

  1. Ruim aanbod immo Spanje te koop
  2. Minder zorgen tijdens en na aankoop
  3. Uw vastgoed in Spanje verhuren

1. Ruim aanbod immo Spanje te koop

Huizen te koop in Spanje, Andalusië… INVESTINSPAIN helpt u met zijn jarenlange ervaring bij het vinden van uw droompand. Een luxeappartement met zeezicht nabij Puerto Banus, een townhouse aan de begeerde Golden Mile in Estepona, of uw persoonlijke villa aan één van de beste golfbanen van Spanje? Dat alles en nog heel veel meer behoort tot de mogelijkheden bij een investering in onze selectie immo Spanje te koop in Andalusië.

Neem zeker een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen. Is uw oog gevallen op één of enkele projecten? Maak dan snel een afspraak in ons kantoor te Mechelen. Na de oriëntatie krijgt u echter volop de ruimte om een weloverwogen keuze te maken wanneer u overweegt vastgoed in Spanje te kopen. Hiervoor wordt u bovendien ook bijgestaan door juristen en fiscalisten die al uw vragen beantwoorden.

Immo Spanje te koop

2. Minder zorgen tijdens en na aankoop

Dankzij onze ervaring en uitgebreid netwerk ter plaatse, kunnen we u behoeden voor mogelijke valkuilen. Onze alomvattende service gaat veel verder dan uw handtekening op het contract. We staan u bij op juridisch en fiscaal vlak, voorzien de vertaling van alle belangrijke documenten, adviseren en regelen inrichting en nutsvoorzieningen en nog veel meer. Maak uw dromen waar zonder zorgen dankzij de expertise van INVESTINSPAIN. Investeren in een tweede verblijf was nog nooit zo eenvoudig. Wij spannen ons in, zodat u onbekommerd van het leven aan de Costa del Sol kan genieten.

3. Uw vastgoed in Spanje verhuren

Wilt u uw nieuwe aanwinst verhuren wanneer u elders vertoeft? Ook dan bent u bij INVESTINSPAIN aan het goede adres. Klanten van ons verhuren steeds vaker hun prachtige appartementen, penthouses, townhouses en villa’s. We kunnen dit vlot voor u regelen. Zo brengt uw prachtpand ROI op in uw afwezigheid en hoeft u zich nergens om te bekommeren. Kom gerust eens met ons kennismaken. We beantwoorden uw vragen en helpen u zich te oriënteren in de Spaanse vastgoedmarkt.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.  nieuwbouw kopen spanje financiele checklist Investinspain

  Welkom bij Investinspain.be

  Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

  Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

  Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

  In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

  null

  Gunther de Vleeschouwer

  Oprichter Investinspain

  LOS MIRADORES DEL SOL

  Vanaf € 306.000
  Los Miradores del Sol: Prachtig nieuwbouw project met zeezichten tussen Estepona en Puerto Banus- vanaf €306.000 Het project Los Miradores del Sol in Estepona – [meer]
  Los Miradores del Sol: Prachtig nieuwbouw project met zeezichten tussen Est [meer]
  Te koop

  Elviria Sea Golf

  Voor € 1.300.000
  Elviria Sea Golf: Villa vlakbij Santa María Golfclub Marbella – Voor €1.300.000 Deze prachtige villa is gelegen op een bevoorrechte locatie in Elviria, vl [meer]
  Elviria Sea Golf: Villa vlakbij Santa María Golfclub Marbella – Voor [meer]
  4 223 m2gegevens

  OASIS 22

  Vanaf € 398.000
  Oasis 22: Project van 22 halfvrijstaande villa’s aan de New Golden Mile, naast La Resina Golf- vanaf €398.000 Oasis 22 is een nieuwe ontwikkeling van 22 h [meer]
  Oasis 22: Project van 22 halfvrijstaande villa’s aan de New Golden Mi [meer]

  VILLA SARA Verkocht

  € 1.790.000
  Villa Sara: Exclusieve villa in Benahavís met spectaculaire zeezichten- vanaf €1.790.000 Villa Sara is geïnspireerd door de schoonheid van de natuurlijke omgevi [meer]
  Villa Sara: Exclusieve villa in Benahavís met spectaculaire zeezichten- van [meer]

  Vergelijk aanbiedingen

  De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

  DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!