Uw zoekresultaten

Immo Spanje te koop: De beste opportuniteiten

Immo Spanje te koop: Op zoek naar een villa of appartement te koop in Spanje met zeezicht of in een prachtige groene omgeving? Door het ruime aanbod aan vastgoed aan de Costa del Sol, is het moeilijk om een goede selectie te kunnen maken. Laat u hiervoor bijstaan door INVESTINSPAIN! Als vastgoedspecialist aan de Spaanse zuidkust helpen we u bij het vinden, kopen, inrichten, onderhouden en zelfs verhuren van uw nieuwe Spaanse droompand. Lees zeker verder voor meer info!

  1. Ruim aanbod immo Spanje te koop
  2. Minder zorgen tijdens en na aankoop
  3. Uw vastgoed in Spanje verhuren

1. Ruim aanbod immo Spanje te koop

Huizen te koop in Spanje, Andalusië… INVESTINSPAIN helpt u met zijn jarenlange ervaring bij het vinden van uw droompand. Een luxeappartement met zeezicht nabij Puerto Banus, een townhouse aan de begeerde Golden Mile in Estepona, of uw persoonlijke villa aan één van de beste golfbanen van Spanje? Dat alles en nog heel veel meer behoort tot de mogelijkheden bij een investering in onze selectie immo Spanje te koop in Andalusië.

Neem zeker een kijkje in ons portfolio om inspiratie op te doen. Is uw oog gevallen op één of enkele projecten? Maak dan snel een afspraakin ons kantoor te Mechelen. Na de oriëntatie krijgt u echter volop de ruimte om een weloverwogen keuze te maken wanneer u overweegt vastgoed in Spanje te kopen. Hiervoor wordt u bovendien ook bijgestaan door juristen en fiscalisten die al uw vragen beantwoorden.

Immo Spanje te koop

2. Minder zorgen tijdens en na aankoop

Dankzij onze ervaring en uitgebreid netwerk ter plaatse, kunnen we u behoeden voor mogelijke valkuilen. Onze alomvattende service gaat veel verder dan uw handtekening op het contract. We staan u bij op juridisch en fiscaalvlak, voorzien de vertaling van alle belangrijke documenten, adviseren en regelen inrichting en nutsvoorzieningen en nog veel meer. Maak uw dromen waar zonder zorgen dankzij de expertise van INVESTINSPAIN. Investeren in een tweede verblijf was nog nooit zo eenvoudig. Wij spannen ons in, zodat u onbekommerd van het leven aan de Costa del Sol kan genieten.

3. Uw vastgoed in Spanje verhuren

Wilt u uw nieuwe aanwinst verhuren wanneer u elders vertoeft? Ook dan bent u bij INVESTINSPAIN aan het goede adres. Klanten van ons verhuren steeds vaker hun prachtige appartementen, penthouses, townhouses en villa’s. We kunnen dit vlot voor u regelen. Zo brengt uw prachtpand ROI op in uw afwezigheid en hoeft u zich nergens om te bekommeren. Kom gerust eens met ons kennismaken. We beantwoorden uw vragen en helpen u zich te oriënteren in de Spaanse vastgoedmarkt.

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe?...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie.

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.  nieuwbouw kopen spanje financiele checklist Investinspain

  Welkom bij Investinspain.be

  Een eigen woning hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken.

  Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

  Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

  In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee!

  null

  Gunther de Vleeschouwer

  Oprichter Investinspain

  Te koop

  FAIRWAYS LA CALA

  Vanaf € 305.000
  Fairways La Cala: 54 moderne appartementen in La Cala Golf Resort- vanaf €305.000 Fairways la Cala is een nieuwe ontwikkeling van 54 moderne appartementen en pe [meer]
  Fairways La Cala: 54 moderne appartementen in La Cala Golf Resort- vanaf €3 [meer]
  1 - 31 - 296 - 131 m2Meer info

  VENERE RESIDENCES

  Vanaf € 430.000
  Venere Residences: 44 luxe appartementen in Cabopino- vanaf €430.000 Venere Residences is een nieuw luxe project van appartementen en penthouses in Cabopino in [meer]
  Venere Residences: 44 luxe appartementen in Cabopino- vanaf €430.000 Venere [meer]
  Te koop
  Verkocht

  ARBOLEDA Uitverkocht

  Vanaf € 997.500
  Arboleda: 5 verschillende soorten villa’s in afmetingen, stijl en gebruik- vanaf €997.500 ARBOLEDA bestaat uit 5 verschillende soorten villa’s met diversi [meer]
  Arboleda: 5 verschillende soorten villa’s in afmetingen, stijl en geb [meer]

  OCEANA GARDENS

  Vanaf € 198.000
  Oceana gardens: Moderne appartementen en townhouses op wandelafstand van Cancelada en prachtige golfterreinen- vanaf €198.000 Oceana Gardens is een project van [meer]
  Oceana gardens: Moderne appartementen en townhouses op wandelafstand van Ca [meer]
  • Geavanceerd zoeken

   € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

  Vergelijk projecten

  De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete (duur: ong 4 min.)

  Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Estepona, Marbella, of wellicht Mijas? Hoe gaat u DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

  Nieuw! Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek Home in Spain, onze vernieuwde interieur design afdeling.

  X