Uw zoekresultaten

Immo Mechelen dat verkoopt in Zuid Spanje

Immo Mechelen: Bent U op zoek naar een verblijf in het zuiden van Spanje, maar weet U niet waar Uw zoektocht te beginnen? INVESTINSPAIN, gevestigd te Mechelen, is een erkend BIV vastgoedmakelaar met een passie voor de Costa del Sol. Wij helpen U verder, zowel voor, tijdens, als na de aankoop van Uw woonst en bieden daarnaast heel wat services aan. Vermijd valkuilen en laat U door ons informeren over juridische en legale zaken in verband met Uw aankoop. Wij werken samen met een Nederlandstalige advocaat ter plaatse om alle advies te kunnen doorlichten in Uw eigen taal! 

Verken de Costa del Sol via immo Mechelen

Woning kopen in het zuiden van Spanje via immo Mechelen? Als U op zoek bent naar een geschikt verblijf aan de Costa del Sol, dan bent U bij INVESTINSPAIN aan het juiste adres. Voordat we ter plaatste bezichtigingen doen, komt U best langs op ons kantoor te Mechelen. Hier kunnen we kijken wat Uw wensen zijn en enkele projecten bespreken die daarbij aansluiten. Daarna is het tijd om een inspectiereis te plannen. Tijdens deze meerdaagse trip kan U rekenen op onze begeleiding bij het bezoeken van Uw favoriete projecten. Hier krijgt U antwoord op al Uw vragen. Doordat we de regio door en door kennen, kunnen we U ook al meteen laten kennismaken met de faciliteiten in de buurt. Indien U na de reis beslist om een aankoop te doen, wordt de deze reis bovendien volledig door ons terug betaald!

Infodagen INVESTINSPAIN

INVESTINSPAIN organiseert regelmatig infodagen. Zij die nog niet in contact zijn gekomen met het reilen en zeilen van vastgoed in Spanje, krijgen dan de kans om volledig geïnformeerd te worden over de juridische en praktische zaken die bij zo’n aankoop komen kijken. Ook worden hierbij de nieuwste projecten overlopen. Eveneens zijn er ook infodagen omtrent project updates, en worden onze klanten op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes. Natuurlijk kan U ook een persoonlijke afspraak maken bij ons op kantoor. Wil U graag eens langskomen? Geef dan zeker een seintje!

Het perfecte interieur

Maak kennis met Homeinspain, en ontdek hoe we voor U het perfecte interieur voor Uw verblijf kunnen samenstellen. Met onze services maken we het verschil! Wil U graag meer weten over wie we zijn en wat we voor U kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor!

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!