€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Immo Marbella: Vind uw tweede droomverblijf

Immo Marbella: vind uw tweede droomverblijf – Marbella is één van de mooiste streken ter wereld om te wonen en te verblijven. De zee is dichtbij, de zon schijnt zo goed als iedere dag. Daarom staat iedereen er met een goed humeur op. Bovendien is er zowel genoeg te doen alsook de nodige rust te vinden voor wie daarnaar verlangt. Geen wonder dat immo Marbella ontzettend in trek is. Interesse in vastgoed als tweede verblijf in deze schitterende regio? INVESTINSPAIN maakt op basis van uw wensen een selectie van de beschikbare immo in Marbella en de meest interessante nieuwbouwprojecten om uw investering te stroomlijnen.

De zoektocht naar de beste immo Marbella te koop

Op zoek naar een nieuwbouwprojecten in Marbella? Loopt u rond met het plan om in de parel van de Costa del Sol onroerend goed te kopen? INVESTINSPAIN helpt u graag uw droompand te vinden. Alleen de beste immo Marbella is goed genoeg voor u. Als ervaren vastgoedmakelaar in Marbella bieden we onze klanten alle benodigde kennis en service om upmarket panden te kopen in Marbella.  Wilt u uw droomhuis vinden of nieuwe vastgoedontwikkelingen bespreken? Wat uw plan ook is, INVESTINSPAIN regelt het samen met u. Bij ons kan u rekenen op: een hoog niveau van plaatselijke expertise, uitmuntende klantenservice en aandacht voor detail bij de aankoop van luxe onroerend goed, plus excellente service na aankoop. Kortom, bij ons vindt u uw ideale partner om deze Spaanse vastgoedmarkt te navigeren en er het neusje van de zalm uit te kiezen.

Jaarlijks gaan duizenden landgenoten u reeds voor om parttime of fulltime levensgenieter in het glamoureuze Marbella te worden. Geef ze eens ongelijk! De regio is heerlijk om te verblijven, de vastgoedmarkt zit in een interessant stadium en prestigieuze projecten worden aan rap tempo ontwikkeld. Mis uw kans niet! Laat INVESTINSPAIN u bijstaan in het realiseren van uw Spaanse dromen. Nieuwsgierig geworden en u zou graag meer weten? Kom eens met ons kennismaken. We horen graag wat uw wensen zijn en staan klaar om deze werkelijkheid te maken. Binnenkort kan u uw koffers pakken en naar de Costa del Sol vliegen.

Appartement of villa in Marbella – Investeren aan de Costa del Sol

00 General Epic Marbella kopieDe Costa del Sol is een favoriete Europese verblijfplaats, vooral vanwege het prachtige weer het hele jaar door. Ook de zee en de hoogstaande gastronomie vormen een belangrijke attractie. Laten we zeker niet het golftoerisme vergeten! Met 72 golfterreinen zit in deze sport de regio in het bloed. Mensen reizen het hele jaar door naar de Costa del Sol om te genieten van de beste golfbanen in Spanje. Liefhebbers van deze sport kunnen in deze regio dan ook ruimschoots hun hart ophalen. Geen wonder dat een deel van onze selectie toppanden eerstelijns bij of zelfs in golfterreinen liggen. Wie wil kan ieder moment van de dag in mum van tijd op the green staan.

Wanneer u een investering overweegt, moeten de praktische, juridische en financiële aspecten in orde zijn. Daarom kan u rekenen op de uitgebreide service van INVESTINSPAIN. We ondersteunen u in elke stap van het aankoopproces en staan ook na aankoop voor u klaar. Onze services zijn onder andere: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, totaalinrichting van uw nieuwe woning, property management en verhuur. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. We maken graag kennis met u en uw wensen.

Te koop

Elviria Sea Golf

Voor € 1.300.000
Elviria Sea Golf: Villa vlakbij Santa María Golfclub Marbella – Voor €1.300.000 Deze [meer]
Elviria Sea Golf: Villa vlakbij Santa María Golfclub Marbella – Voor €1.300.000 Deze prachtige villa is geleg [meer]
4 223 m2gegevens
Te koop

La Finca de Marbella 2

€ 1.395.000
La Finca de Marbella 2: 35 luxueuze villa’s in Marbella vanaf €1.395.000 La Finca de Marbe [meer]
La Finca de Marbella 2: 35 luxueuze villa’s in Marbella vanaf €1.395.000 La Finca de Marbella 2 biedt een prachtige [meer]
4 564 m2gegevens
Te koop

Quintessence

Vanaf € 395.000
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000 Quintessence is o [meer]
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000 Quintessence is ontworpen als een boutique [meer]
2 80 m2gegevens
Te koop

La Fuente Marbella

Vanaf € 2.200.000
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s met zeezicht vlakbij het strand in Marbella [meer]
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s met zeezicht vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €2.200.000 [meer]
Immo Marbella
powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!