Uw zoekresultaten

Immo Marbella: Vind uw tweede droomverblijf

Immo Marbella: vind uw tweede droomverblijf – Marbellais één van de mooiste streken ter wereld om te wonen en te verblijven. De zee is dichtbij, de zon schijnt zo goed als iedere dag. Daarom staat iedereen er met een goed humeur op. Bovendien is er zowel genoeg te doen alsook de nodige rust te vinden voor wie daarnaar verlangt. Geen wonder dat immo Marbella ontzettend intrek is. Interesse in vastgoed als tweede verblijf in deze schitterende regio? INVESTINSPAIN maakt op basis van uw wensen een selectie van de beschikbare immo in Marbella en de meest interessante nieuwbouwprojecten om uw investering te stroomlijnen.

De zoektocht naar de beste immo Marbella te koop

Op zoek naar een nieuwbouwprojectenin Marbella? Loopt u rond met het plan om in de parelvan de Costa del Sol onroerend goed te kopen? INVESTINSPAIN helpt u graag uw droompand te vinden. Alleen de beste immo Marbella is goed genoeg voor u. Als ervaren vastgoedmakelaar in Marbella bieden we onze klanten alle benodigde kennis en service om upmarket panden te kopen in Marbella.  Wilt u uw droomhuis vinden of nieuwe vastgoedontwikkelingen bespreken? Wat uw plan ook is, INVESTINSPAIN regelt het samen met u. Bij ons kan u rekenen op: een hoog niveau van plaatselijke expertise, uitmuntende klantenservice en aandacht voor detail bij de aankoop van luxe onroerend goed, plus excellente service na aankoop. Kortom, bij ons vindt u uw ideale partner om deze Spaanse vastgoedmarkt te navigeren en er het neusje van de zalm uit te kiezen.

Jaarlijks gaan duizenden landgenoten u reeds voor om parttime of fulltime levensgenieter in het glamoureuze Marbellate worden. Geef ze eens ongelijk! De regio is heerlijk om te verblijven, de vastgoedmarkt zit in een interessant stadium en prestigieuze projecten worden aan rap tempo ontwikkeld. Mis uw kans niet! Laat INVESTINSPAIN u bijstaan in het realiseren van uw Spaanse dromen. Nieuwsgierig geworden en u zou graag meer weten? Kom eens met ons kennismaken. We horen graag wat uw wensen zijn en staan klaar om deze werkelijkheid te maken. Binnenkort kan u uw koffers pakken en naar de Costa del Sol vliegen.

Appartement of villa in Marbella – Investeren aan de Costa del Sol

00 General Epic Marbella kopieDe Costa del Sol is een favoriete Europese verblijfplaats, vooral vanwege het prachtige weer het hele jaar door. Ook de zee en de hoogstaande gastronomie vormen een belangrijke attractie. Laten we zeker niet het golftoerisme vergeten! Met 72 golfterreinenzit in deze sport de regio in het bloed. Mensen reizen het hele jaar door naar de Costa del Sol om te genieten van de beste golfbanen in Spanje. Liefhebbers van deze sport kunnen in deze regio dan ook ruimschoots hun hart ophalen. Geen wonder dat een deel van onze selectie toppandeneerstelijns bij of zelfs in golfterreinen liggen. Wie wil kan ieder moment van de dag in mum van tijd op the green staan.

Wanneer u een investering overweegt, moeten de praktische, juridische en financiële aspecten in orde zijn. Daarom kan u rekenen op de uitgebreide service van INVESTINSPAIN. We ondersteunen u in elke stap van het aankoopproces en staan ook na aankoop voor u klaar. Onze services zijn onder andere: juridisch en fiscaal advies, vertalingen, totaalinrichtingvan uw nieuwe woning, property management en verhuur. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. We maken graag kennis met u en uw wensen.

Te koop

La Fuente Marbella

Vanaf € 1.980.000
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €1.980.000 La Fuente Ma [meer]
La Fuente Marbella: Hoogwaardige villa’s vlakbij het strand in Marbella – Vanaf €1.980.000 La Fuente Ma [meer]
4 – 44 – 4Meer info
Te koop

Palo Alto Villa’s

Vanaf € 1.200.000
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €1.200.000 On [meer]
Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €1.200.000 On [meer]
Te koop

C8NCEPT

€ 2.600.000
C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €2.600.000 Ter hoogte van de Golden Mile Marbella, wordt [meer]
C8NCEPT: 8 exceptionele villa’s op The Golden Mile- €2.600.000 Ter hoogte van de Golden Mile Marbella, wordt [meer]
4 – 4Meer info

OASIS 325

Vanaf € 253.650
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253.650 Oasis 325 ligt tussen Estepona en Ma [meer]
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253.650 Oasis 325 ligt tussen Estepona en Ma [meer]
2 – 3Meer info
Immo Marbella
powered by Typeform

  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete (duur: ong 4 min.)

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Estepona, Marbella, of wellicht Mijas? Hoe gaat u DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Nieuw! Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek Home in Spain, onze vernieuwde interieur design afdeling.

X