€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Prachtige huizen te koop in Marbella

Huizen te koop Marbella: Prachtige opportuniteiten – Gezien de aanhoudende vraag naar uitzonderlijke nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol is het aanbod huizen te koop in Marbella steeds hoog. Marbella is een grote, populaire badplaats die al het beste omarmt dat de Costa del Sol u kan bieden. Daarom kiezen veel Belgen en Nederlanders ervoor om in deze regio een tweede verblijf aan te schaffen. Een permanente, luxe uitvalsbasis om van deze streek te genieten. De zoektocht en praktische zaken die u dient te regelen om dit te realiseren kunnen overweldigend lijken. Met een ervaren partner gespecialiseerd in vastgoed te Marbella als INVESTINSPAIN aan uw zijde, wordt het hele proces voor u gestroomlijnd.

In dit artikel:

 • De aantrekkingskracht van Marbella
 • Huidige situatie vastgoedmarkt Marbella
 • Huizen te koop Marbella: Ruim aanbod aan luxeprojecten
 • Ontdek de investeringsmogelijkheden
 • After-sales service van INVESTINSPAIN

De aantrekkingskracht van Marbella

Marbella is een levendige stad met een bewaard historisch centrum. Het is bij liefhebbers van jachten bekend om zijn beroemde jachthaven Puerto Banús. Benieuwd welke cultuur en vrijetijdsbeleving Marbella allemaal te bieden heeft? U vindt er kunstgalerijen, schitterende golfbanen, gastronomische restaurants, de mooiste boulevards, een uitgebreid uitgaansleven en luxe jachthavens. Kortom, er is genoeg te doen om uw zonovergoten dagen aan de Costa te vullen met aangename uitstappen.

Huidige situatie vastgoedmarkt Marbella

In iets meer dan een decennium hebben we de impact gehad van een financiële crisis en de Covid-pandemie, maar de vastgoedmarkt van de Costa del Sol komt er altijd weer bovenop. Dit geldt ook wanneer we verder terugkijken in het verleden, en wanneer men de reden analyseert voor dit opmerkelijke vermogen om terug te slaan uit wat meestal mondiale situaties zijn, is de duidelijke conclusie dat het de levenskwaliteit van deze regio is die haar echte en blijvende wenselijkheid geeft. Met andere woorden, de Costa del Sol en Marbella in het bijzonder hebben iets te bieden dat niet in waarde vermindert, maar met elk jaar – en crisis – lijkt te groeien.

De vastgoedmarkt van de Costa del Sol zat al enkele jaren in een stevige herstel-groei-modus, gedreven door een sterke vraag naar nieuw gebouwde moderne villa’s en appartementen, toen de Covid-crisis in het voorjaar van 2020 toesloeg. Wat volgde werd niet veroorzaakt door een financiële of macro-economische crisis, en er was ook geen gebrek aan vraag, maar eerder een gedwongen sluiting van de economie en reisroutes die de markt rechtstreeks troffen. Niet alleen werden sectoren als toerisme, horeca en detailhandel sterk getroffen door deze sluitingen, maar terwijl de online aanvragen voor onroerend goed aan de Costa del Sol sterk toenamen, was vrijwel niemand in staat om te reizen voor bezichtigingen of oplevering bij de notaris.

Het resultaat was een aanzienlijke daling van de omzet, maar terwijl de meesten van ons een sterk herstel in 2021 verwachtten, vestigde de werkelijke kracht van de vraag, vooral in het midden- en hogere segment van de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol, nieuwe records. Dit wijst op de hierboven genoemde onverminderde vraag naar deze regio, maar was ook het product van:

 • Het vrijkomen van onbevredigde vraag uit 2020
 • De Covide opsluiting – waardoor velen de sprong willen wagen en kiezen voor lifestyle-gedreven keuzes zoals het kopen van een woning in Marbella
 • De snelle groei van werken op afstand

Eerder waargenomen trends werden dus in de afgelopen twee jaar versneld, en ze hebben niet alleen geleid tot een sterke hernieuwde groei van het toerisme en onroerend goed aan de Costa del Sol, maar ook tot een reeks nieuwe trends, zoals:

 • Een groeiend aantal kopers zijn gezinnen van 30 tot 50 jaar, vaak met schoolgaande kinderen.

Dit heeft niet alleen gevolgen voor de scholen en de algemene dienstverlening nu de bevolking het hele jaar door groeit, maar het verandert ook geleidelijk het soort onroerend goed waar nu de meeste vraag naar is:

 • Een relatieve verschuiving van appartementen naar villa’s – en van vakantiewoningen naar permanente of semi-permanente woningen, met de bijbehorende nadruk op kwaliteit, technologie en comfort.
 • Een verlangen naar werk-, ontspannings-, trainings- en tuinruimten
 • Een duidelijke voorkeur voor moderne en nieuwe woningen, maar aangezien deze nu schaars zijn, een grotere acceptatie van off-plan kopen en levertijden
 • Gerenoveerde en gemoderniseerde woningen op goede locaties zijn ook populair
 • Beperkte voorraad in Marbella trekt kopers naar nieuwe gebieden in BenahavisEsteponaMarbella Oost en Mijas Costa.
 • Het populairst zijn appartementen €500k voor en €1 miljoen tot €15 miljoen voor villa’s.

Huizen te koop Marbella: Ruim aanbod aan luxeprojecten

U bent opzoek naar een huis om te kopen in Marbella? Ontdek wat Marbella immo te bieden heeft. Een luxeappartement met eerstelijns zeezicht, een penthouse met uitzicht op een natuurgebied, een charmante townhouse, of de klasse van een prachtige villa. Het behoort allemaal tot het aanbod nieuwbouwprojecten in Marbella waarover INVESTINSPAIN u graag informeert. We bouwen op ons lokale netwerk van getalenteerde en vooruitstrevende architecten en projectontwikkelaars. Zo kunnen we u enkel de mooiste en voor investering meest aantrekkelijke panden te koop in Marbella voorstellen. U verkiest kwaliteit voor uw tweede verblijf. Deze mindset begrijpen we bij INVESTINSPAIN. Daarom helpen wij u de beste huizen te koop in Marbella uit te kiezen aan schappelijke prijzen.

Te koop
new offer

Origin Marbella

Vanaf € 285.000
Origin Marbella: exclusieve woningen in Marbella met 1, 2 of 3 slaapkamers Exclusieve woni [meer]
Origin Marbella: exclusieve woningen in Marbella met 1, 2 of 3 slaapkamers Exclusieve woningen in Marbella met 1, 2 [meer]
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal [meer]
Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal in Golden Mile met villa [meer]
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Black Pearl Marbella

Vanaf € 5.980.000
Black Pearl Marbella: 4 exclusieve frontline beach villa’s in Marbella – Vanaf [meer]
Black Pearl Marbella: 4 exclusieve frontline beach villa’s in Marbella – Vanaf €5.980.000 Black Pearl M [meer]
Niels Bruggeman
Te koop

Lomas del Rey

Vanaf € 1.395.000
Lomas del Rey: Prachtige appartementen in traditionele Andalusische stijl met tot wel 4 sl [meer]
Lomas del Rey: Prachtige appartementen in traditionele Andalusische stijl met tot wel 4 slaapkamers – Vanaf € [meer]
Niels Bruggeman

Ontdek de investeringsmogelijkheden

Heeft u interesse in enkele van onze pracht projecten? Aarzel niet en laat het ons weten! Kom eens vrijblijvend langs op ons kantoor te Mechelen of Utrecht met al uw vragen. We bespreken uw budget en verwachtingen. Op basis hiervan selecteren we de voor u meest interesseante (aankomende) projecten. Potentiële match gevonden? Dan nodigen we u uit op een meerdaagse inspectietrip naar Marbella. U gaat onder begeleiding verschillende projecten bezichtigen waarin u geïnteresseerd bent. U bewondert meteen ook de directe omgeving en krijgt antwoord op al uw vragen.

After-sales service van INVESTINSPAIN

Het is na tekening van de overeenkomst (waarvoor we tevens vertalingen voorzien) dat de after-sales service van INVESTINSPAIN tot zijn recht komt. We stroomlijnen het after-sales proces voor u evenzeer als we dat voor aankoop deden. We kunnen uw nieuwe huis in Marbella voorzien van beveiliging en onderhoud. Ook kunnen we u bijstaan bij het bemeubelen van uw nieuwe woning. Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Voor het zover is, kan u op onze hulp rekenen voor de aansluiting van nutsvoorzieningen en totaalinrichting. Uw investering verloopt zodanig zorgeloos van bezichtiging tot betrekking. Wilt u een deel van het jaar uw tweede verblijf in Marbella verhuren? Ook daarbij kan INVESTINSPAIN u van dienst zijn. Kom gerust eens met ons kennismaken.

Lees ook:

Vergelijk aanbiedingen