€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol

Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol – U heeft ambities voor vastgoed in Spanje? Vind de perfecte woning via Uw gespecialiseerde Belgische vastgoedmakelaar, INVESTINSPAIN. Wij kunnen U informeren en praktische hulp bieden bij het kopen van een woning in Spanje. Check hier hoe wij van de Costa del Sol uw tweede thuis maken, zonder dat u iets in de weg komt te staan!

  1. Huizen te koop in Spanje: onze services
  2. Top investeringen in Spanje aan de zuidkust
  3. Huizen in Spanje te koop: waarom Costa del Sol?

1. Huizen te koop in Spanje: onze services

Er is een ‘zee’ aan huizen te koop in Spanje. Waarom zou u dat enorme aanbod met veel moeite doorzoeken? INVESTINSPAIN helpt u graag met een voorselectie van het beste dat de Costa del Sol te bieden heeft. Bovendien gelden op de Spaanse vastgoedmarkt andere regels en verplichtingen dan op de Belgische vastgoedmarkt. Daarom neemt u best een erkende makelaar bij de hand, die een uitgebreide kennis van de regio heeft. Op deze manier kan u een veilige en goed overwogen investering doen.

Wij stroomlijnen het hele aankoopproces en beheer van uw pand voor u. Daardoor kan u zorgeloos van uw tweede verblijf in Spanje genieten. Dit alles wordt door ons geregeld via ons alomvattende vastgoedservicepakket. U zal zich geen zorgen moeten maken over de verhuur en het beheer van uw woning. En ook de totaalinrichting van uw pand kunnen we voor onze rekening nemen, indien u dat wenst. Om u de keuze aan te bieden om uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Huizen te koop Spanje

2. Topinvesteringen in Spanje aan de zuidkust

Na de vastgoedcrisis van begin deze eeuw, wordt er terug volop gebouwd en verkocht in Spanje. Adembenemende nieuwbouwprojecten raken in snel tempo uitverkocht en nieuwe luxeprojecten rijzen uit de grond. Verder lijkt de immobiliënmarkt zich te herstellen terwijl de prijzen nog steeds zeer interessant zijn om een topinvestering voor te stellen.

Interesse in een van de vele luxe projecten op onze website? We nemen u graag mee op inspectiereis ter plaatse. Samen met u, zullen we een aantal panden selecteren. Zo verliest u ter plaatse geen kostbare tijd en worden enkel de relevantste projecten bezocht. Tijdens zo’n reis kunt u meteen de prachtige Costa del Sol verkennen en de verschillende faciliteiten in de buurt ontdekken. Op die manier krijgt u na verloop van tijd een geïnformeerd totaalbeeld van uw voorkeursprojecten. En bovendien geven we u ook nog leuke adresjes mee om te genieten van de cultuur en gastronomie ter plaatse.

We helpen u zorgeloos investeren in uw droomhuis aan de Costa del Sol. Wij begeleiden u voor de aankoop met praktische zaken zoals bijvoorbeeld vertalingen van documenten en juridisch en fiscaal advies. Na de aankoop kan U eveneens op ons beroep doen voor bijvoorbeeld de inrichting van uw nieuwe woning of de verhuur ervan. Indien u uw woning wenst te verhuren, kan dit nog een mooie huuropbrengst opleveren. Naast dit exclusieve servicepakket kan U bij ons rekenen op advies op maat en service met een glimlach!

 

3. Huizen te koop in Spanje: waarom Costa dol Sol?

De Spaanse Costa del Sol biedt alles wat bezoekers maar kunnen wensen. Een eerste belangrijk aspect is bereikbaarheid. De luchthaven van Malaga is gemakkelijk toegankelijk, waardoor u op zeer korte tijd uw tweede verblijf aan de Costa del Sol zal bereiken. Verder is deze regio heel aantrekkelijk voor internationale bezoekers omwille van de mooie gouden stranden, de heerlijke lokale keuken en de verschillende mogelijkheden aan recreatieactiviteiten. Bovendien zijn de gastronomie en de entertainment mogelijkheden van deze regio van uitstekende kwaliteit. De restaurants kunnen variëren van de lokale typische ‘chiringuitos’ tot chique, glamoureuze beach clubs. Dit is de Costa del Sol! Een heel jaar door kunnen genieten van de zon en van het beste van het Andalusische buitenleven.

INVESTINSPAIN helpt u voor, tijdens en na aankoop bij de realisatie van uw dromen over huizen te koop in Spanje. Dit doen we door u te helpen in de selectie van een kwalitatief uitmuntende woning op een toplocatie. Deze selectie zal ongetwijfeld vlot verlopen, doordat alle projecten in onze portefeuille worden gerealiseerd door betrouwbare projectontwikkelaars. U kan rekenen op een degelijke begeleiding en ondersteuning ter plaatse van specialisten uit de regio. Wacht niet langer om uw dromen te verwezenlijken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en plan uw afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella.

Wil u graag met ons projecten ter plaatse bekijken? Aarzel dan niet en vraag hier uw inspectiereis aan!


Gratis download

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI per jaar) – De ultieme checklist

21-pagina’s met waardevolle informatie…gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST! 

see more facts see less facts
01 06

EMARE – Uitverkocht

Voor € 3.850.000 Emare: Frontline beach villa-appartement naast Laguna Village voor €3.850.000 – Instapklaar! Dit project Emare herdefinieert luxueus wonen, frontline beach. 28 Villa-appartementen gespreid over een domein van 2 ha, met de voordelen van een private villa en de veil [meer]

TreeTops Marbella – Uitverkocht

Vanaf € 695.000 TreeTops Marbella: 23 unieke villa’s in Guadalmina Alta vanaf €695.000 TreeTops Marbella is een nieuwbouwproject bestaande uit 23 villa’s die beschikken over zicht op de golfbaan en de Middellandse Zee. Al deze woningen hebben drie of vier slaapkamers die ee [meer]

SYZYGY VILLA – New Golden mile – Verkocht

Voor € 1.345.000 SYZYGY villa : Moderne nieuwbouwvilla, onmiddellijk beschikbaar –  €1.345.000 Halverwege tussen Estepona en Marbella ligt deze exclusieve villa ter hoogte van The New Golden Mile; in het SYZYGY villa complex. Mooie zichten op de Mediterraanse zee, en op de berg La [meer]

Ikkil Bay

Vanaf € 2.300.000 Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €2.300.000 Ikkil Bay is een frontline beach nieuwbouwproject dat gelegen is te Estepona. Dit project bestaat uit 9 zeer ruime villa appartementen. Deze beschikken allen over adembenemen [meer]

Vista Lago

Vista Lago: Exclusieve villa’s in Real de la Quinta Vista Lago Residences bestaat uit 18 prachtige villa’s. Het beslaat bovendien 6,5 hectare van het 200 hectare grote landgoed dat deel uitmaakt van Real de La Quinta, vlakbij Sierra de la Nieves. Deze uitzon [meer]

Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X