Uw zoekresultaten

Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol

Huizen te koop in Spanje: het beste van de Costa del Sol – U heeft ambities voor vastgoed in Spanje? Vind de perfecte woning via Uw gespecialiseerde Belgische vastgoedmakelaar, INVESTINSPAIN. Wij kunnen U informeren en praktische hulp bieden bij het kopen van een woning in Spanje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan juridisch en fiscaal advies, maar ook zaken zoals vertalingen, totaalinrichting, property management en verhuur.

Wij kunnen U hierbij helpen en een zorgeloze investering voor U mogelijk maken! Maak van de Costa del Sol Uw tweede thuis, zonder dat U iets in de weg komt te staan. Bovendien begeleiden we U zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning aan de hand van ons uitgebreid servicepakket.

Huizen te koop in Spanje: Onze services

Er is een ‘zee’ aan huizen te koop in Spanje. Waarom zou U dat enorme aanbod met veel moeite doorploeteren? INVESTINSPAIN helpt u graag met een voorselectie van het beste dat de Costa del Sol te bieden heeft. Bovendien gelden op de Spaanse vastgoedmarkt andere regels en verplichtingen dan op de Belgische vastgoedmarkt. Om goed geïnformeerde keuzes te maken, neemt U daarom best het advies aan van een partner die deze regio en de lokale vastgoedmarkt al jaren kent. Bij INVESTINSPAIN bent U daarvoor aan het juiste adres.

Wij stroomlijnen het hele aankoopproces en beheer van Uw pand voor U. Daardoor kan U zorgeloos van Uw tweede verblijf in Spanje genieten. Dit alles wordt door ons geregeld via ons alomvattende vastgoedservicepakket. U zal zich geen zorgen moeten maken over de verhuur en het beheer van uw woning. En ook de totaalinrichting van Uw pand kunnen we voor onze rekening nemen, indien U dat wenst. Om U de keuze aan te bieden om Uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Topinvesteringen aan de Spaanse zuidkust

Na de vastgoedcrisis van begin deze eeuw wordt er terug volop gebouwd en verkocht in Spanje. Adembenemende nieuwbouwprojecten raken in snel tempo uitverkocht en nieuwe luxeprojecten rijzen uit de grond. Verder lijkt de immobiliënmarkt zich te herstellen terwijl de prijzen nog steeds zeer interessant zijn om een topinvestering voor te stellen.

Interesse in een van de vele luxe projecten op onze website? We nemen U graag mee op inspectiereis ter plaatse. Samen met U, zullen we een aantal panden selecteren. Zo verliest U ter plaatse geen kostbare tijd en worden enkel de relevantste projecten bezocht. Tijdens zo’n reis kunt U meteen de prachtige Costa del Sol verkennen en de verschillende faciliteiten in de buurt ontdekken. Op die manier krijgt U na verloop van tijd een geïnformeerd totaalbeeld van uw voorkeursprojecten. U kan ter plaatse de verschillende projecten vergelijken en afwegen welke elementen belangrijk zijn. Kwaliteit en transparantie dragen wij hoog in het vaandel!

We helpen U zorgeloos investeren in Uw droomhuis aan de Costa del Sol. Wij begeleiden U voor de aankoop met praktische zaken zoals bijvoorbeeld vertalingen van documenten en juridisch en fiscaal advies. Na de aankoop kan U eveneens op ons beroep doen voor bijvoorbeeld de inrichting van uw nieuwe woning of de verhuur ervan. Indien u uw woning wenst te verhuren, kan dit nog een mooie huuropbrengst opleveren. Naast dit exclusieve servicepakket kan U bij ons rekenen op advies op maat en service met een glimlach.

Huizen te koop in Spanje, Andalusië: Waarom Costa del Sol?

De Spaanse Costa del Sol biedt alles wat bezoekers maar kunnen wensen. Een eerste belangrijk aspect is bereikbaarheid. De luchthaven van Malaga is gemakkelijk toegankelijk, waardoor u op zeer korte tijd uw tweede verblijf aan de Costa del Sol zal bereiken. Verder is deze regio heel aantrekkelijk voor internationale bezoekers omwille van de mooie gouden stranden, de heerlijke lokale keuken en de verschillende mogelijkheden aan recreatieactiviteiten. Bovendien zijn de gastronomie en de entertainment mogelijkheden van deze regio van uitstekende kwaliteit en de restaurants kunnen variëren van de lokale typische ‘chiringuitos’ tot chique, glamoureuze beach clubs. Dit is de Costa del Sol! Een heel jaar door kunnen genieten van de zon en van het beste van het Andalusische buitenleven.

INVESTINSPAIN helpt U voor, tijdens en na aankoop bij de realisatie van Uw dromen over huizen te koop in Spanje. Dit doen we door U te helpen in de selectie van een kwalitatief uitmuntende woning op een toplocatie. Deze selectie zal ongetwijfeld vlot verlopen omdat alle projecten in onze portefeuille worden gerealiseerd door betrouwbare projectontwikkelaars. U kan rekenen op een degelijke begeleiding en ondersteuning ter plaatse van specialisten uit de regio. Wacht niet langer om Uw dromen te verwezenlijken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en plan Uw afspraak in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!