Uw zoekresultaten

Vind uw ideale huis te koop in Zuid-Spanje met INVESTINSPAIN

Huis te koop Zuid-Spanje – Vind uw ideale huis te koop in Spanje met INVESTINSPAIN! De één zoekt een fantastische penthouse met zeezicht, de ander een prachtige villa vlakbij een golfterrein. Andere klanten hebben bijvoorbeeld een voorkeur voor een luxe townhouse vlakbij de jachthaven of voor een appartement in het centrum van een metropool. Welke accommodatie u ook zoekt als tweede verblijf in Zuid-Spanje, vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN helpt u zowel voor, tijdens als na aankoop van uw nieuwe woning. Geen oude, wankele vakantiewoningen voor u maar splinternieuw up-market vastgoed met alle luxe faciliteiten die daarbij horen.

Huis te koop Zuid-Spanje: Vind uw ideale match

Bij INVESTINSPAIN kennen we de vastgoedmarkt aan de Costa del Sol op ons duimpje. Via onze contacten met visionaire architecten en projectontwikkelaars bieden we enkel up-market panden aan. Met onze hulp zal u niet enkel prachtige projecten vinden, maar deze zijn bovendien telkens gelegen op toplocaties met goede bereikbaarheid en veel faciliteiten in de buurt. En dit aan de mooiste plaatsen van de Costa del Sol: Benahavis, Benalmadena, Cancelada, Estepona, Fuengirola, Marbella, enzovoort. Afhankelijk van de elementen die voor onze klanten belangrijk zijn, maken we een selectie van een aantal projecten. We weten voor ieder het huis van hun dromen op de beste locatie te vinden, in te richten en te onderhouden.

Partner voor een gezonde investering in Zuid-Spanje

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in vastgoed in Spanje, wilt u een transparante en betrouwbare partner die u helpt alle mogelijke valkuilen te vermijden. INVESTINSPAIN kan u hierbij advies geven en begeleiden. Wij kennen de plaatselijke markt en de regelgeving die daar van toepassing is. Hierin worden we versterkt door een gespecialiseerd team van advocaten en fiscalisten. Op juridisch en fiscaal vlak zorgt dit voor een hoge mate van geruststelling. Bovendien verzorgen we met ons aftersales servicepakket alle mogelijke praktische zaken die belangrijk zijn wanneer u een nieuwe woning aankoopt in het buitenland. Denk aan beveiliging, aansluiting van nutsvoorzieningen, inrichting, onderhoud van huis en tuin, etc. Doordat we u al deze zorgen uit handen nemen, kan u zonder enige zorg genieten van het leven aan de Spaanse zuidkust.

Heeft u vooral interesse in een interessante en winstgevende investering aan de Spaanse zuidkust? Dan kunnen wij u tevens helpen met de verhuur van uw appartement, townhouse, penthouse of villa. Zonder inspanning kan u op deze wijze 4% tot 9% huuropbrengst vergaren. Benieuwd hoe wij dit alles voor u kunnen regelen? Kom eens langs in ons kantoor te Mechelen voor een kennismakingsgesprek. We geven antwoord op al uw vragen, geven tips en helpen uw Spaanse droom te realiseren. Kies voor een verstandige, weloverwogen investering met een ervaren partner aan uw zijde. Spoedig kan uw luxeleven aan de Costa del Sol beginnen!

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!