€ 0 naar € 9.500.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa – Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN helpt u bij uw zoektocht naar een luxe tweede verblijf aan de Costa del Sol. In deze prachtige streek worden jaarlijks heel wat nieuwbouw projecten gelanceerd. Dat maakt het een hele klus om uw ideale huis te koop in Marbella te vinden. INVESTINSPAIN zet zijn lokale netwerk in om u het beste te bieden. Kom met ons kennismaken en ontdek de meest interessante investeringen aan de Costa del Sol

 

  1. Marbella immo: Wij vinden het perfecte huis te koop in Marbella voor u
  2. Huis kopen Marbella – Waarom deze regio?
  3. De beste service ook na aankoop
  4. Interesse om een huis te kopen in Marbella? Aarzel niet om ons te contacteren!

1. Marbella immo: Wij vinden het perfecte huis te koop in Marbella voor u

Huis kopen Marbella? Bij de zoektocht naar een luxe woning of riante villa met spectaculair uitzicht in de luxe badplaats Marbella, helpt INVESTINSPAIN u zowel voor, tijdens als na de aankoop. Neem een kijkje tussen onze recente nieuwbouwprojecten en maak een afspraak om uw interesse met ons te bespreken. Enkele projecten gevonden die bij uw wensen aansluiten? Dan nodigen wij u uit om op inspectiereis naar Marbella te gaan. Onder begeleiding bezoekt u de door u geselecteerde projecten en krijgt u de kans om alle opties grondig te vergelijken. Bovendien geven we u ook graag nog tips en leuke adresjes mee in de regio. Koopt u nadien het pand van uw dromen via INVESTINSPAIN? Dan betalen wij de inspectiereis aan u terug.

Huis te koop Marbella

2. Huis kopen Marbella – Waarom deze regio?

Is uw oog gevallen op de aanbieding ‘huis te koop Marbella’? Marbella is de ideale plaats voor levensgenieters! Het is ook daarom dat vele Belgen en Nederlanders reeds de stap hebben gezet om een tweede verblijf aan te kopen in deze regio aan de Costa del Sol. U kunt er zowel genieten van de drukkere plaatsen met een groot aanbod aan winkels, bars en restaurants als er genieten van de rustgevende natuur. Marbella is een levendige plaats die u actief houdt aan de hand van heel wat faciliteiten en is tegelijk een fantastisch oord om volledig te genieten van de zuiderse levensstijl.

In Marbella bevindt zich bovendien, Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs de exclusieve zone met tal van jachten aanwezig, chique bars, restaurants en verschillende luxeboetieks. Marbella is bovendien een paradijs voor golfliefhebbers; u kunt het hele jaar door deze sport beoefenen op tal van golfterreinen in de regio in een prachtige natuurlijke omgeving. Het oude gedeelte van de stad Marbella, el casco histórico de Marbellais bovendien ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelplein’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische restaurants.

3. De beste service ook na aankoop

Bij INVESTINSPAIN begrijpen we dat het tekenen van de aankoopovereenkomst slechts de eerste stap is. Er moet nog veel gebeuren vooraleer u uw intrek in uw nieuwe droompand kan nemen. Wanneer INVESTINSPAIN u in dit proces ondersteunt, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij begeleiden en adviseren u onder andere met de volgende zaken: fiscaal en juridisch advies , contracten sluiten met nutsmaatschappijen en de voorzieningen laten installeren, het bemeubelen van uw nieuwe woning,… Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon. Ja, zelfs voor het onderhoud, bewaking en eventueel verhuur kan u beroep op ons doen.

Met deze aanpak bieden we u een zorgeloze investering! U kan met andere woorden onbekommerd gaan genieten van zon, zee en het luxeleven in uw huis in Marbella. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de periodes waarop u niet in uw vakantiehuis aanwezig bent. Dankzij het Property Management pakket van INVESTINSPAIN is uw huis in goede handen. Meer weten? Contacteer ons kantoor in Mechelen of Utrecht voor meer informatie.

Lees ook:

Waarom het in Costa Del Sol zalig is om te w...

apr 25, 2017
Wonen in Spanje moet zowat een droom zijn voor iedereen: elke dag heerlijke tapas, een lekker wijntje en vooral elk ...
Lees verder

Ontdek onze INVESTINSPAIN Pinterest pagina!

apr 26, 2017
Wij hebben fantastisch nieuws! Vanaf vandaag kunnen jullie INVESTINSPAIN ook op Pinterest vinden! Bezoek hier onze ...
Lees verder

Een nieuwbouwwoning kopen in Spanje:
De ...

mei 08, 2017
Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar bij de aankoop van een (nieuwbouw) ...
Lees verder

Spaanse kust wordt meer en meer Costa Belgic...

mei 10, 2017
Heb je al gehoord van de Costa Belgica? Spanje was in 2016 hét land waar mensen een tweede woning of buitenverblijf ...
Lees verder

Interesse om een huis te kopen in Marbella? Aarzel niet om ons te contacteren!

Heeft u in ons portfolio een huis te kopen in Marbella gezien waar u het fijne van wilt weten? Die betaalbare design woning met zeezicht over de Mediterrane kustlijn misschien. Of het resort-stijl pand aan de felbegeerde Golden Mile? Kortom, waar uw voorkeur ook naar uit gaat, kom het gerust met ons bespreken. We stellen u de beste projecten voor die matchen met uw wensen en budget. Binnenkort kan u van het mediterrane leven genieten vanuit uw eigen luxe woning in Marbella! Wacht niet langer en boek een afspraak online of op kantoor. INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen. Of vul onderstaande enquete in en wij zullen z.s.m. contact opnemen met persoonlijke aanbevelingen.

 


Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Vergelijk aanbiedingen