€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa – Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN helpt u bij uw zoektocht naar een luxe tweede verblijf aan de Costa del Sol. In deze prachtige streek worden jaarlijks heel wat nieuwbouw projecten gelanceerd. Dat maakt het een hele klus om uw ideale huis te koop in Marbella te vinden. INVESTINSPAIN zet zijn lokale netwerk in om u het beste te bieden. Kom met ons kennismaken en ontdek de meest interessante investeringen aan de Costa del Sol

 

  1. Marbella immo: Wij vinden het perfecte huis te koop in Marbella voor u
  2. Huis kopen Marbella – Waarom deze regio?
  3. De beste service ook na aankoop

1. Marbella immo: Wij vinden het perfecte huis te koop in Marbella voor u

Huis kopen Marbella? Bij de zoektocht naar een luxe woning of riante villa met spectaculair uitzicht in de luxe badplaats Marbella, helpt INVESTINSPAIN u zowel voor, tijdens als na de aankoop. Neem een kijkje tussen onze recente nieuwbouwprojecten en maak een afspraak om uw interesse met ons te bespreken. Enkele projecten gevonden die bij uw wensen aansluiten? Dan nodigen wij u uit om op inspectiereis naar Marbella te gaan. Onder begeleiding bezoekt u de door u geselecteerde projecten en krijgt u de kans om alle opties grondig te vergelijken. Bovendien geven we u ook graag nog tips en leuke adresjes mee in de regio. Koopt u nadien het pand van uw dromen via INVESTINSPAIN? Dan betalen wij de inspectiereis aan u terug.

Huis te koop Marbella

2. Huis kopen Marbella – Waarom deze regio?

Is uw oog gevallen op de aanbieding ‘huis te koop Marbella’? Marbella is de ideale plaats voor levensgenieters! Het is ook daarom dat vele Belgen en Nederlanders reeds de stap hebben gezet om een tweede verblijf aan te kopen in deze regio aan de Costa del Sol. U kunt er zowel genieten van de drukkere plaatsen met een groot aanbod aan winkels, bars en restaurants als er genieten van de rustgevende natuur. Marbella is een levendige plaats die u actief houdt aan de hand van heel wat faciliteiten en is tegelijk een fantastisch oord om volledig te genieten van de zuiderse levensstijl.

In Marbella bevindt zich bovendien, Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs de exclusieve zone met tal van jachten aanwezig, chique bars, restaurants en verschillende luxeboetieks. Marbella is bovendien een paradijs voor golfliefhebbers; u kunt het hele jaar door deze sport beoefenen op tal van golfterreinen in de regio in een prachtige natuurlijke omgeving. Het oude gedeelte van de stad Marbella, el casco histórico de Marbellais bovendien ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelplein’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische restaurants.

3. De beste service ook na aankoop

Bij INVESTINSPAIN begrijpen we dat het tekenen van de aankoopovereenkomst slechts de eerste stap is. Er moet nog veel gebeuren vooraleer u uw intrek in uw nieuwe droompand kan nemen. Wanneer INVESTINSPAIN u in dit proces ondersteunt, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij begeleiden en adviseren u onder andere met de volgende zaken: fiscaal en juridisch advies , contracten sluiten met nutsmaatschappijen en de voorzieningen laten installeren, het bemeubelen van uw nieuwe woning,… Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon. Ja, zelfs voor het onderhoud, bewaking en eventueel verhuur kan u beroep op ons doen.

Met deze aanpak bieden we u een zorgeloze investering! U kan met andere woorden onbekommerd gaan genieten van zon, zee en het luxeleven in uw huis in Marbella. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de periodes waarop u niet in uw vakantiehuis aanwezig bent. Dankzij het Property Management pakket van INVESTINSPAIN is uw huis in goede handen. Meer weten? Contacteer ons kantoor in Mechelen of Utrecht voor meer informatie.


  Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn daarom van toepassing.

  Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

  Nieuwbouw Kopen in Spanje:
  De ultieme financiële checklist

  7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

  Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

  • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
  • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
  • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
  • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
  • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
  • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

  Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.   nieuwbouw kopen spanje financiele checklist Investinspain

   Welkom bij Investinspain.be

   Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

   Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

   Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

   In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

   null

   Gunther de Vleeschouwer

   Oprichter Investinspain

   Vergelijk aanbiedingen

   TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

   DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!