Uw zoekresultaten

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa

Huis te koop Marbella: permanent vakantie aan de Costa – Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN helpt iedereen die op zoek is naar een luxe tweede verblijf aan de mediterrane Costa del Sol. In deze geliefde streek rijzen nieuwbouwprojecten als paddenstoelen uit de grond. Dat maakt het een hele klus om uw ideale huis te koop in Marbella te vinden. INVESTINSPAIN zet zijn lokale netwerk in om u het neusje van de zalm aan te bieden. Wij helpen u in uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Kom vrijblijvend met ons kennismaken en ontdek de meest interessante investeringen aan de Costa del Sol.We horen graag wat uw ambities en wensen zijn. Vervolgens kunnen we bekijken welke nieuwbouwprojecten uit onze portfolio interessant kunnen zijn voor u.

Marbella immo: Wij vinden het perfecte huis te koop in Marbella voor u

Huis te koop Marbella? U zoekt een luxe woning, een riante villa, of juist een penthouse met spectaculair uitzicht in de luxe badplaats Marbella? Neem een kijkje in onze recente nieuwbouwprojecten en maak een afspraak om uw interesse met ons te bespreken. Een project gevonden dat uw voorkeur krijgt? Dan nodigen wij u uit om op inspectiereis naar Marbella te gaan. Onder begeleiding bezoekt u de eerste dag al enkele projecten waar u interesse voor heeft uitgesproken.

De tweede dag volgt een diepgaand gesprek over uw favoriete projecten en is er tijd voor een uitgebreide Q&A. U kan dan ook nog een tweede bezoek brengen als u dat wenst. De derde dag keert u weer terug naar huis. Koopt u het pand van uw dromen via INVESTINSPAIN? Dan betalen wij de inspectiereis aan u terug. U heeft kunnen proeven van de fantastische omgeving en kan een geheel geïnformeerde beslissing nemen omtrent het huis te koop in Marbella waar u verliefd op geworden bent. Ook na het nemen van deze beslissing blijft INVESTINSPAIN u bijstaan voor een zorgeloze investering.

Huis te koop Marbella – Waarom deze regio?

Is uw oog gevallen op de aanbieding ‘huis te koop Marbella’? Marbella is de ideale plaats voor levensgenieters! Het is ook daarom dat vele Belgen en Nederlanders reeds de stap hebben gezet om een tweede verblijf aan te kopen in deze regio van de Costa del Sol. U kunt er zowel genieten van de drukkere plaatsen met een groot aanbod aan winkels, bars en restaurants als er genieten van de rustgevende natuur.

In Marbella bevindt zich bovendien, Puerto Banús, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol. Hier kunt u genieten van een wandeling langs de zone met verschillende bars, restaurants en verschillende luxeboetieks. Marbella is bovendien een paradijs voor golfliefhebbers; u kunt het hele jaar door deze sport beoefenen op een twaalftal golfterreinen in de regio in een prachtige natuurlijke omgeving.

Het oude gedeelte van de stad Marbella, namelijk el casco histórico de Marbella, is ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos (‘sinaasappelpleintje’) bijvoorbeeld, is een pittoresk pleintje waar u kunt genieten van heerlijke gerechten in typische restaurants.

De beste service ook na aankoop

Bij INVESTINSPAIN begrijpen we dat het tekenen van de aankoopovereenkomst slechts de eerste stap is. Er moet nog veel gebeuren vooraleer u uw intrek in uw nieuwe droompand kan nemen. Wanneer INVESTINSPAIN u in dit proces ondersteunt, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij begeleiden en adviseren u bijvoorbeeld met de volgende zaken: fiscaal en juridisch advies voor de administratieve aangelegenheid, contracten sluiten met nutsmaatschappijen en de voorzieningen laten installeren, het bemeubelen van uw nieuwe woning,… Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon. Ja, zelfs voor het onderhoud, bewaking en eventueel verhuur kan u beroep op ons doen.

We kunnen dit alles voor u regelen en een zorgeloze investering mogelijk maken! U kan met andere woorden onbekommerd gaan genieten van zon, zee en het luxeleven in uw huis in Marbella. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de periodes waarop u niet in uw vakantiehuis aanwezig bent. Dankzij het Property Management pakket van INVESTINSPAIN is uw huis in goede handen. Meer weten? Contacteer ons kantoor in Mechelen of Utrecht voor meer informatie.

Te koop

Villa Marbella Club

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club: Zeer unieke en moderne villa, afgewerkt in 2019, in het exclusieve Marbella club resort! Deze [meer]
Villa Marbella Club: Zeer unieke en moderne villa, afgewerkt in 2019, in het exclusieve Marbella club resort! Deze [meer]
69 1.370 m2Meer info

Villa Mandurah

Voor € 1.795.000
Villa Mandurah: Exclusieve villa met zeezicht in Monte Mayor – Voor €1.795.000 Villa Mandurah is een exclusie [meer]
Villa Mandurah: Exclusieve villa met zeezicht in Monte Mayor – Voor €1.795.000 Villa Mandurah is een exclusie [meer]
Te koop

Buenas Noches Beach

Voor € 790.000
Buenas Noches Beach: Moderne villa in Estepona – Voor €790.000 Deze geweldige en eigentijdse villa is gelegen [meer]
Buenas Noches Beach: Moderne villa in Estepona – Voor €790.000 Deze geweldige en eigentijdse villa is gelegen [meer]

VITAE VILLA’S

Vanaf € 1.850.000
Vitae Villa’s: Unieke villa’s in Monte Mayor- vanaf €1.850.000 Vitae Villa’s is een adembenemend [meer]
Vitae Villa’s: Unieke villa’s in Monte Mayor- vanaf €1.850.000 Vitae Villa’s is een adembenemend [meer]
4 – 84 – 8Meer info
Costa del Sol
powered by Typeform
  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!