Uw zoekresultaten

Huis te koop in Spanje regio Costa del Sol

Huis te koop in Spanje regio Costa del Sol – Droomt u al jaren van een tweede verblijf in deze paradijselijke regio van Spanje? Of u ziet de fantastische investeringsmogelijkheden in vastgoed te Marbella – Estepona? Misschien is het wel beide. Wat uw beweegreden ook is, met vele jaren ervaring als vastgoedmakelaar in binnen- en buitenland helpt INVESTINSPAIN u bij de realisatie van deze ambities. Wij behoeden u voor de typische valkuilen van een aankoop in een onbekende sector in het buitenland. Zo zorgen we er onder meer voor dat alles juridisch en fiscaal snor zit, via een samenwerking met een team van fiscalisten en advocaten. Wie vertrouwt op INVESTINSPAIN gaat een zorgeloze investering tegemoet.

Huis te koop in Spanje: De checklist

Op zoek naar een huis te koop in Spanje in Andalusië? Voor zo’n belangrijke beslissing als investering in onroerend vastgoed in het buitenland, is een goede houvast onontbeerlijk. INVESTINSPAIN staat voor u klaar met (juridische en fiscale) ondersteuning, plus een uitgebreid servicepakket, evenals advies voor en na aankoop in de aantrekkelijkste regio van Spanje. Verliefd worden op een droomhuis in Spanje is snel gebeurd. Heeft u echter al aan alle praktische zaken gedacht die u af moet handelen, voordat u uw comfortabele intrek in uw nieuwe huis kan nemen? Bij INVESTINSPAIN hoeft u hier niet van wakker te liggen: wij regelen dit soort zaken voor u! Totaalinrichting en onderhoud, beveiliging en zelfs verhuur. U vraagt het, wij verzorgen het op locatie! Wij beperken onze meerwaarde niet enkel tot het aanbieden van de beste investeringen in de regio Marbella – Estepona. Ons doel is om aan de hand van onze lokale vastgoedservices een zorgeloze investering mogelijk te maken aan de Costa del Sol.

Als gespecialiseerd vastgoedmakelaar met een uitgebreid netwerk in de regio, kunnen we alle items op uw checklist helpen realiseren. Zo geven we u onder meer antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet u allemaal rekening mee houden?
  • Hoeveel fases omvat het aankoopproces en hoe snel kan u deze doorlopen?
  • Tips en advies over de inrichting van uw nieuwe appartement, penthouse, villa, of townhouse.
  • Extra informatie over de regio en het grote aanbod aan faciliteiten ter plaatse.
  • Keuze uit ons exclusieve servicepakket omtrent alles van beveiliging tot tuin onderhoud, inclusief de nodige uitleg.

We vertalen tevens alle documentatie van het Spaans naar het Nederlands, zodat u en uw notaris geheel op de hoogte zijn van alle cruciale details. Op deze manier kan u weloverwogen en trots het bordje huis te koop in Spanje van het perceel verwijderen als eigenaar.

Kom vrijblijvend ons aanbod verkennen

Laat INVESTINSPAIN u bijstaan in uw zoektocht naar uw droomverblijf. Maak een vrijblijvende afspraak om al uw wensen te toetsen aan ons constant uitbreidende aanbod. Of u nu op zoek bent naar informatie over villa’s in Marbella, meer wil weten over dat penthouse in Casares, of het aanbod townhouses versus appartementen in Estepona wil vergelijken. Alles is mogelijk. Naast bestaande huizen, villa’s en appartementen, kunnen we u tevens adviseren over de nieuwbouwprojecten die mogelijk exact op uw wensen aansluiten. Maak een afspraak en kom u gerust informeren.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!