Uw zoekresultaten

Zorgeloos een huis kopen in Zuid Spanje

Huis kopen Zuid-Spanje? Doe dit zorgeloos met advies op maat via INVESTINSPAIN! –  De Spaanse vastgoedmarkt verschilt van de Vlaamse: iedere makelaar – erkend of niet – mag panden aanbieden. Om valkuilen met wanpraktijken te vermijden, kiest u best voor een erkend makelaar die uw taal spreekt. Zo staat u veel sterker in uw schoenen wanneer u een huis wil kopen in Zuid Spanje. Wij weten waarop te letten, adviseren u over juridische en legale zaken en werken alleen met betrouwbare projectontwikkelaars. Kiezen voor een ervaren en betrouwbare partner zoals INVESTINSPAIN maakt de zoektocht naar uw droomhuis in Spanje veiliger en efficiënter. Bovendien bieden we u een zeer uitgebreide service na aankoop aan. Daardoor verloopt het gehele proces van een huis kopen in Zuid Spanje zonder zorgen.

Huis kopen Zuid-Spanje op toplocatie

Een appartement met zuidelijke ligging, een luxevilla aan een uitdagend golfterrein, een spectaculaire penthouse met zeezicht,… Ieder type luxueus tweede verblijf zit in onze actuele vastgoedportfolio. Wij helpen u het pand van uw dromen aan de Costa del Sol te vinden, kopen, in te richten, aan te sluiten, te beveiligen, te onderhouden en zelfs te verhuren. U geniet zorgeloos van het Spaanse leven, terwijl INVESTINSPAIN uw up-market investering aan de Costa verzorgt. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak dan een vrijblijvende afspraak in ons kantoor te Mechelen. Op basis van uw wensen en budget kunnen we u de meest interessante vastgoedprojecten voorstellen.

Op inspectiereis naar uw voorkeursprojecten

Huis kopen in Zuid-Spanje? Wanneer u een pand wenst aan te kopen in Zuid-Spanje dan plant u best een een bezichtiging. Daarom nodigen we u uit op een inspectietrip naar de voorgestelde projecten van uw voorkeur. Op deze meerdaagse reis, kan u onder professionele begeleiding uw favoriete projecten bezoeken. U krijgt antwoord op al uw vragen, en kan het project van uw dromen indien gewenst tweemaal gaan bezichtigen. Bovendien leert u de directe omgeving beter kennen en ontdekt u welke faciliteiten binnen handbereik liggen. Kiest u er later voor om dit tweede verblijf te kopen? Dan betalen we de inspectiereis geheel terug voor twee personen.

Extra service van INVESTINSPAIN

Waar voor sommige makelaars de mouw af is na ondertekening van de overeenkomst, begint hier de uitmuntende service van INVESTINSPAIN pas. Zoals kort aangehaald, kunnen we u doorverwijzen naar een lokale specialist voor de inrichting van uw nieuwe huis in Zuid Spanje. Ook de aansluiting van alle nutsvoorzieningen en de beveiliging kunnen we voor onze rekening nemen. Daarnaast dient het gemak u wanneer we ervoor zorgen dat uw property management vlekkeloos verloopt. Zelfs het gazon wordt in uw afwezigheid goed onderhouden, zodat uw tuin groen en weelderig blijft ook in blakerende temperaturen. U hoeft nergens van wakker te liggen, want alle nodige onderhoud wordt voorzien.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!