€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Onbekommerd een tweede huis kopen in Spanje, Marbellavastgoed

Onbekommerd een tweede huis kopen in Spanje, Marbella – Ontdek de aantrekkingskracht van het goede leven in het meeslepende Marbella, aan de Costa del Sol. Veel Belgen en Nederlanders hebben reeds beleefd hoe fantastisch deze streek is om een tweede verblijf te hebben. Vanuit onze jaren ervaring als vastgoedmakelaar én vakantieganger in de regio, kunnen we zo’n beslissing ten volle beamen. Omdat we de diepe wateren en valkuilen van de lokale vastgoedmarkt kennen, kunnen we u een zorgeloze investering garanderen. Een tweede verblijf in Spanje in Marbella hoeft niet enkel een droom te zijn. Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN en maak uw droom werkelijkheid.

Waarom een huis kopen in Spanje, Marbella?

Marbella is een levendige metropool in een groene omgeving met een prachtige kust. Dit betekent dat u er alle voordelen van zon, zee, strand en bos kan benutten als vrijetijdsbeleving. Zonnebaders, watersportliefhebbers en wandelaars komen zeker aan hun trekken. De streek staat bovendien bekend om zijn vele golfterreinen, die tot de beste van Europa behoren. Voor golfliefhebber is Marbella dus een echt paradijs!  Daarnaast vindt u er alle faciliteiten en diensten die u zich maar kan inbeelden. Exclusieve beach clubs, bars, restaurants, shopping centra, leuke winkels, discotheken, …

Met zoveel dingen te beleven is het niet verwonderlijk dat u er allerlei moderne, luxueuze nieuwbouwprojecten terugvindt. Weelderige villa’s wisselen het landschap af met zeer ruime, moderne appartementen en penthouses, of meer traditionele schilderachtige huizen die echter ook van alle gemakken zijn voorzien. Faciliteiten zoals restaurants, bars, winkels en artsen zijn dichtbij de verschillende projecten te vinden. Omdat het bovendien een goede verbinding heeft met internationale luchthavens is dit gebied zeer gewild als bestemming voor fantastische vakanties en permanente tweede verblijven. Kortom,  Marbella is een ideale plaats voor verschillende publieken!

INVESTINSPAIN helpt u valkuilen vermijden

Wie overweegt een huis te kopen in Marbella, laat zich best ondersteunen door een ervaren vastgoedmakelaar die de lokale regels kent en u alles kan uitleggen in uw eigen taal. INVESTINSPAIN biedt een zeer breed servicepakket aan, dat u voor en na aankoop ondersteunt in iedere stap van het aankoopproces. Zo verzorgen we de vertaling van alle documentatie voor uw notaris en bieden we advies aan op fiscaal en juridisch vlak. U bent goed geïnformeerd en vermijdt de juridische valkuilen van een vastgoedaanschaf in het buitenland.

Na aankoop kunnen we u helpen met de inrichting van uw nieuwe huis, het onderhoud, de beveiliging en nog veel meer. U kan uw volgende perfecte vakantie plannen, terwijl wij voor u de praktische aspecten regelen en onderhouden. Benieuwd hoe INVESTINSPAIN dit alles vertaalt naar een zorgeloze investering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om onbekommerd uw droomhuis te kopen in Marbella, Spanje.

Lar Bay

Vanaf € 318.000
Lar Bay: Instapklare nieuwbouw appartementen vlakbij zee in Benalmádena – vanaf €318 [meer]
Lar Bay: Instapklare nieuwbouw appartementen vlakbij zee in Benalmádena – vanaf €318.000 Lar Bay is een nieuw [meer]

Marein Natura

Vanaf € 1.895.000
Marein Natura: 3 luxueuze nieuwbouw villa’s in Nueva Andalucía – vanaf €1.895. [meer]
Marein Natura: 3 luxueuze nieuwbouw villa’s in Nueva Andalucía – vanaf €1.895.000 Marein Natura combine [meer]

Monterrey Residencial

Vanaf € 399.000
Monterrey Residencial: 9 exclusieve appartementen in Mijas Costa – vanaf €399.000 Mo [meer]
Monterrey Residencial: 9 exclusieve appartementen in Mijas Costa – vanaf €399.000 Monterrey Residencial is ee [meer]

Villa Rio Real 98

Voor € 2.900.000
Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000 Villa Rio [meer]
Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000 Villa Rio Real 98 is een prachtige [meer]
powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!