Uw zoekresultaten

Luxueus huis kopen in Spanje

Luxueus huis kopen in Spanje – Upmarket vastgoed kopen in het buitenland is niet zo evident. Er gelden andere juridische regels dan in België. Daarnaast zijn de belastingen op vastgoed anders. Goede informatie over een vastgoedaankoop in Spanje is dan ook onontbeerlijk. Om onaangename verrassingen te vermijden, laat u zich bij de aankoop het best begeleiden door een expert in de Spaanse vastgoedmarkt, zoals INVESTINSPAIN. Laten we eens overlopen hoe we u van dienst kunnen zijn voor een zorgeloze investering in buitenlands vastgoed. Uw droomhuis wacht op u. INVESTINSPAIN helpt u er uw intrek in te nemen zonder bekommernissen.

Huis kopen in Spanje: waar op letten?

Betrouwbare makelaar in België én Spanje

INVESTINSPAIN heeft kantoren in zowel België als Spanje. Daardoor kunt u voor, tijdens en na aankoop steeds terugvallen op ons kantoor in Spanje en België. Het is op juridisch vlak geruststellend dat we uw taal spreken en u steeds van accurate vertalingen van documenten kunnen voorzien. Bovendien kennen wij de Costa del Sol op ons duimpje, waardoor we de vastgoedmarkt ter plaatse doorgronden. Bovendien houdt dit in dat we u goed kunnen adviseren over uw fiscale regeling en u gedurende het aankoopproces juridische raad kunnen geven.

Inspectiereis om uw droomhuis te bezichtigen

INVESTINSPAIN nodigt u altijd uit op inspectietrip om het pand van uw dromen te gaan bezichtigen. U hoeft niet op eigen houtje, zonder expertise een huis uit te gaan zoeken. Dankzij de begeleide inspectie bent u er zeker van dat alles in orde is, krijgt u antwoord op al uw vragen en kan u beslissingen nemen omtrent inrichting, nutsvoorzieningen en onderhoud. INVESTINSPAIN biedt een servicepakket aan om u in al deze zaken te ondersteunen.

Fiscaal advies voor een tweede verblijf in het buitenland

Wij kunnen u adviseren over de fiscale consequenties van een tweede huis kopen in Spanje. Kortom, we informeren u waar u op moet letten. Wie als buitenlander onroerend goed bezit in Spanje, wordt in Spanje belastingplichtig. Hoe deze belastingen berekend worden en hoeveel u moet betalen, is de doorsnee Belg nog onbekend. Ondersteund voor een team van fiscalisten en advocaten, helpen wij u graag deze materie te begrijpen. Zo bent u goed geïnformeerd wanneer u het koopcontract ondertekent.

Uw huis kopen in Spanje via INVESTINSPAIN

Zoals u merkt, staat bij ons uw comfort voorop. Wij helpen u alle donkere wateren doorgronden van een tweede verblijf in het buitenland. Zo weet u steeds waar u aan toe bent. Dankzij onze specialisatie ontnemen we u alle zorgen. U kan met volle teugen het Spaanse leven u eigen maken, terwijl INVESTINSPAIN zich over de praktische zaken buigt.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!