Uw zoekresultaten

Het huis van uw dromen kopen aan de Costa del Sol

Huis kopen Costa del Sol: Het huis van uw dromen – Het afgelopen jaar kochten zo’n 4.000 Belgen een tweede woning in Spanje. De Costa del Sol met al zijn glamour en ideaal microklimaat is een hotspot voor vastgoed van de bovenste plank. Een ideale plek voor een permanente vakantiewoning van ongeëvenaarde luxe. En meteen ook een goede investeringsmogelijkheid, aangezien de prijzen voor vastgoed in en rondom Marbella al enkele jaren stijgen en deze trend zich lijkt voort te zetten. Wil u graag weten wat dit precies voor u kan betekenen? Laat u begeleiden door INVESTINSPAIN. Contacteer ons voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Huis kopen Costa del Sol: Hoe ziet uw ideale woning eruit?

U zoekt een luxe townhouse aan het beste golfterrein van Europa als tweede verblijf? Een woning met privézwembad op wandelafstand van het strand in de kustplaats La Cala de Mijas? Een moderne ontwikkeling aan de New Golden Mile in het charmante Estepona? Uw eigen finca in het prestigieuze Sotogrande resort? Of u zoekt een villa-appartement, penthouse, of uw persoonlijke villa op dit soort ultieme locaties aan de Costa? Wat uw wensen voor een huis kopen aan de Costa del Sol ook zijn, INVESTINSPAIN helpt u om uw dromen te realiseren.

Hiervoor matchen wij uw wensen en budget aan betaalbaar upmarket vastgoed aan de Costa del Sol. Marbella, Estepona, Benahavis,… Met ons aan uw zijde ontdekt u de meest interessante nieuwbouwprojecten. Geweldige faciliteiten, een goede bereikbaarheid, een bruisend uitgaansleven of juist helemaal tot rust komen. Wij kennen de toplocaties die al uw wensen in vervulling doen gaan. Het leven aan de Spaanse Costa wacht op u. INVESTINSPAIN adviseert u voor, tijdens en na de aankoop van uw nieuwe woning met allerlei praktische zaken.

Huis kopen Costa del Sol? INVESTINSPAIN vergemakkelijkt uw aankoop en oplevering

Dankzij de uitgebreide service van INVESTINSPAIN staat u er niet alleen voor na ondertekening van de koopovereenkomst. Een huis kopen aan de Costa del Sol klinkt misschien eenvoudig, maar er komen veel praktische zaken bij kijken. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij dit proces geheel voor u stroomlijnen. We bieden alles van juridisch advies voor ondertekening tot de totaalinrichting van uw nieuwe huis na aankoop. Ook met beveiliging, de aansluiting van nutsvoorzieningen, onderhoud en zelfs verhuur weten we raad.

U kan zorgeloos investeren in uw nieuwe Spaanse leven en vermijdt  de mogelijke valkuilen van een investering in het buitenland omdat INVESTINSPAIN als uw partner met een uitgebreid lokaal netwerk alle plooien gladstrijkt. Licht alvast een tipje van de sluier op en duik in onze constant uitbreidende portfolio van weergaloze nieuwbouwprojecten op verschillende schitterende, felbegeerde locaties. Meer weten over onze projecten? Neem dan zeker contact met ons op.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!