geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen

SANTA BARBARA HEIGHTS Uitverkocht

Vanaf € 599.500

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 14, 2022
  • 2 slaapkamers

Beschrijving

Santa Barbara Heights: De perfecte plek om te ontspannen en genieten van het geweldige uitzicht over de Middellandse zee- vanaf €599.500

Het beste van beide werelden: Santa Barbara Heights

Op de top van de California Beach Resort met ononderbroken uitzicht op zee biedt de privé-gated community van Santa Barbara Heights de combinatie van de verfijnde exclusiviteit van high-end ontwerp met de toegang tot de uitstekende concierge service van het resort en zijn faciliteiten.

Gelegen tussen de glamour van iconische Marbella en culturele Malaga, met het internationale vliegveld op slechts 25 minuten rijden, is deze exclusieve residentiële ontwikkeling van 50 moderne 2- & 3-slaapkamer appartementen en penthouses, elk met eigen zwembad, straalt stijl en kwaliteit.

Exclusiviteit en Service

Op loopafstand van het strand kunt u in Santa Barbara Heights genieten van de privacy van uw eigen woonst met de optie voor het verbeteren van uw reeds benijdenswaardige levensstijl. Geniet van de luxueuze omgeving met de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten en faciliteiten van het Beach Resort.

Verrijk uw dagelijkse leven met eersteklas ervaringen: een persoonlijke chef-kok voor de bereiding van exquise maaltijden waarvan u kan genieten op uw terras. Schoonheidsbehandelingen in uw appartement of bloemen en champagne, dagelijkse schoonmaakservice, alles kan geregeld worden door de uitstekende conciërge-service.

Het exclusieve leven

Ontworpen voor maximale functionaliteit weerspiegelt het interieur het hedendaagse gevoel van de residentiële ontwikkeling van Santa Barbara Heights.
De open plan leefruimten zijn gevuld met daglicht, dankzij de ramen van vloer tot plafond. Privacy en gemoedrust zijn verzekerd met 24-uurs beveiliging en alarmsysteem. De nieuwste domotica-technologie kan worden aangepast aan uw eisen zoals klimaatcontrole, sfeerverlichting, auto-zonneblinden en TV & entertainment systemen.

De functionele keuken, met centraal eiland, is ingericht met hoogwaardige Miele apparaten. De badkamers, met high-end hydromassage douche, zwevende kasten en bubbelbaden zorgen voor maximaal genot.

Licht en leven

De naadloze overgang van binnen naar buiten, met de nadruk op daglicht, creëert een gevoel van weelde. Uitgestrekte terrassen met glazen balustrades zorgen voor ongehinderd uitzicht.
Het glas-fronted zwembad – standaard voor alle appartementen – kijkt uit over de tuinen en zwembaden creëren een sfeer van ontspanning en welzijn.

Gezondheid en welzijn

U heeft toegang tot Californië Beach Resort met alle faciliteiten: de kinderclub, tennisbanen en fitness-activiteiten. Het sportcomplex met sauna en Turks stoombad voltooit het aspect van welzijn. Kom tot rust en bewonder het spectaculaire uitzicht vanaf de grote zoutwater zwembad met poolbar, Balinese chill-out bedden en extra verwarmd zwembad om baantjes te trekken.

Santa Barbara Heights heeft 5 appartement lay-outs om uit te kiezen in 2 en 3 slaapkamer configuratie, ideaal om te wonen of als vakantieverblijf. De ligging op 2 min (auto) van het strand en de nabijheid van het kustplaatsje La Cala de Mijas zijn een meerwaarde.

Maximaliseren van het potentieel

Gewoon ontspannen en genieten van de adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee badend in de warmte van de Andalusische zon. Santa Barbara Heights gebruikt eersteklas materialen en toestellen in top afwerkingen en design, nieuwe technologieën in huis-automatiseringssystemen terwijl u zich kan ontspannen wetende dat uw huis niet alleen luxe straalt, maar ook de toon voor de kwaliteit en efficiëntie zet.

SBH-BROCHURE-IIS
Geschikt voor
24u beveiliging
Alarm
Conciërge
Gated community
Glazen balustrades
Miele apparaten
Privé zwembad

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht
Verkocht

ONE HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 339.000
One Heights: Boutique appartementen en penthouses in Mijas- vanaf €339.000 One Heights, ge ...

EL LAGAR DE QUABIT – Uitverkocht

Vanaf € 191.794
El Lagar de Quabit: Schitterende appartementen en penthouses- vanaf €191.794 El lagar de Q ...

ARTOLA HOMES (uitverkocht)

Vanaf € 535.000
Artola Homes: Moderne eerstelijns golf appartementen en penthouses in Cabopino- uitverkoch ...

LA CALA SERENA – Uitverkocht

Vanaf € 334.000
La Cala Serena: Appartementen en penthouses te koop- vanaf €334.000 La Cala Serena is een ...
2 105 m2gegevens

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer