€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

17/07/19-21/07/19 BELGIAN NATIONAL DAYS IN MARBELLA

Met trots zijn wij ook weer van de partij in de 2019 editie van Belgian National Days in Marbella. Dit keer als titel sponsor. Een uniek toernooi, drie droombanen en een feestelijke sfeer. Een heerlijk moment om samen te zijn onder elkaar en te genieten van het kwaliteit van het leven die vele malen hoger is dan het Belgische.
Van 17 tot 21 juli pakken onze Belgische golfers hun koffers en reizen weer af naar het prachtige Costa del Sol. Onze eigen thuishaven met de prachtige projecten die wij verkopen in en nabij Marbella.

Ook dit jaar zullen de golfbanen weer schitterend onderhouden zijn om ons allen te ontvangen. Er worden 40 teams verwacht, waaronder zelfs 4 teams van INVESTINSPAIN zelf.Dit jaar zal er een ‘rustdag’, 20 juli, in het programma zitten die wij graag willen aanpakken om als opendeurdag voor HOMEINSPAIN te gebruiken.

Zo kunnen bezoekers en deelnemers van de Belgian National Days op aanvraag een bezoek brengen aan onze showvilla om zo te ervaren hoe onze topcollectie meubelen aanvoelt in huiselijke sfeer.

Wij kijken er alvast naar uit! Tot dan!

Zonnige groeten, Gunther & Sofie en het INVESTINSPAIN-team

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen

De beste woningen op basis van UW WENSEN!Persoonlijk voor u uitgekozen!

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze online enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!