geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

OCEANA COLLECTION – Uitverkocht

Vanaf € 370.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • augustus 24, 2023
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2021

Beschrijving

Oceana Collection: 36 townhouses met prachtige zeezichten in Cancelada- Uitverkocht

Oceana Views & Oceana Collection; een exclusieve ontwikkeling van moderne twee- en drie-slaapkamerappartementen, penthouses en drie-slaapkamer townhouses met een exceptionele ligging op de New Golden Mile, nabij het beroemde gebied van Los Flamingos.

De moderne ontwikkeling van appartementen, Oceana Views, ligt op een verhoogde positie, verdeeld over vijf stijlvolle laagbouw gebouwen met een Zuid-West oriëntatie, optimaal om te profiteren van de prachtige zonsondergangen. De townhouses van het project, Oceana Collection, bevinden zich onder de appartementsgebouwen, wat betekent dat het prachtig uitzicht op zee niet verhinderd zal worden.

Dit project van appartementen en townhouses biedt adembenemende zeezichten en is gelegen dicht bij het charmante dorp van Cancelada waar u een overvloed aan faciliteiten zal terugvinden op wandelafstand. Bovendien bevindt u zich hier in de directe omgeving van de bekendste golfterreinen van de regio, zoals bijvoorbeeld La Quinta, Los Flamingos en El Higueral. Bewoners zullen toegang hebben tot een exclusieve club house van het project met fantastische sociale en wellness faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en een bar. Tenslotte, zal u vanuit dit project kunnen genieten van de mooiste stranden van de regio.

De townhouses van Oceana Collection

Oceana Collection bestaat uit 36 stijlvolle townhouses waarvan de meeste genieten van een prachtig uitzicht op zee. De elegante townhouses zijn verdeeld over twee niveaus en bieden een open plan design. De woningen hebben een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een elegante lounge en eethoek met veel lichtinval. De slaapkamers zijn ruim en beschikken over ingebouwde kasten. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer met een inloop dressing.

De club house

De bewoners van Oceana Views en Oceana Collection zullen toegang hebben tot een exclusieve club house, met een groot aanbod aan ontspanningsmogelijkheden: een binnenzwembad, sauna en een bar. Met de elegante appartementen en de verschillende faciliteiten, biedt dit project een exclusieve en luxueuze levensstijl aan aan de Costa del Sol.

Ligging

Het dorpje Cancelada heeft de charme van een typisch Andalusisch dorp en ligt tussen twee van de meest populaire gebieden aan de Costa del Sol, namelijk Estepona en Marbella. Kortom, Oceana Views en Collection zijn gelegen op een toplocatie; dicht bij allerlei faciliteiten en toch te midden van een rustige omgeving met voornamelijk laagbouwwoningen.

Brochure-Oceana-Views-IIS
Floor-plans
Geschikt voor
Club house
Gedeeld zwembad
Ingebouwde kasten
Porseleinen vloeren
Privé parking
Privé terras / solarium
Sauna
Spa
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

The Island Estepona – Uitverkocht

Vanaf € 1.250.000
The Island: 50 moderne luxury beach-townhouses, instapklaar – vanaf €1.250.000 Als e ...
Verkocht
Verkocht

WEST BEACH ESTEPONA – Uitverkocht

Vanaf € 499.000
West Beach Estepona: Boutique Project van 6 woningen op slechts 50m van strand – Van ...
3 2 290 m2gegevens

Le Mirage Townhouses – Uitverkocht

Vanaf € 260.000
Le Mirage: Nieuwe moderne ontwikkeling van townhouses in Cancelada- vanaf €260.000 Waarsch ...
Verkocht
Verkocht

MAJESTIC HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 268.000
Majestic Heights: Townhouses met een ongeëvenaard zicht vanaf €268.000 Dit project ‘Majest ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer