MAJESTIC HEIGHTS – Uitverkocht

Vanaf € 268.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • juli 14, 2022
  • 3 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2019

Beschrijving

Majestic Heights: Townhouses met een ongeëvenaard zicht vanaf €268.000

Dit project ‘Majestic Heights’ van 47 hedendaagse townhouses biedt een uitzicht als geen ander. Sommige townhouses beschikken over privé tuinen en andere over een solarium. Dit project is gelegen op slechts vijf minuten van enkele van de beste golfbanen in de omgeving, waaronder de wereldberoemde Valderrama in Sotogrande. Gevestigd in een prominente positie in de Bahia de las Rocas, op een paar minuten van de haven van Sotogrande, met Gibraltar en sportieve Tarifa op 25 minuten rijden, is dit project perfect gepositioneerd om te genieten van de luxueuze levensstijl van de Costa del Sol. Marbella en de mooie haven van Estepona liggen op ongeveer 20 minuten afstand.

De natuurlijke elementen worden perfect gecombineerd met de moderne details in het hedendaagse design van dit unieke project om zo stijlvolle woningen aan te bieden, perfect voor families of als investering.

Functionaliteiten van het resort

Het stijlvol project Majestic Heights is toegankelijk via een aparte ingang en is volledig omsloten. Er is eveneens een aparte ingang toegankelijk van buitenaf voor gasten, met een extra beveiliging.

Er is een zwembad voor volwassenen en één voor kinderen, allemaal omgeven door tropische tuinen. Aangezien het zwembad gelegen is aan de rand van het project, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het spectaculair ononderbroken uitzicht op zee.

In de nabije omgeving kan u genieten van alle faciliteiten van Sotogrande en de jachthaven. Er zijn ook vijf golfbanen van wereldklasse, namelijk Finca Cortesin, Valderrama Golf Club, Real Club en de Golf de Sotogrande.

De Townhouses

Een optimaal gebruik van natuurlijke kleuren en texturen dragen bij tot de hoge kwaliteit van het project en de moderne uitstraling. De slaapkamers zijn uitgerust met op maat gemaakte kasten en de ruime master bedroom beschikt over een stijlvolle ingebouwde en verborgen dressing ruimte, met deuren naar een balkon waar u kan genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en Gibraltar. Vanop het dakterras kan u genieten van het fantastische uitzicht en ontspannen in alle privacy in de Spaanse zon. De townhouses met 4 slaapkamers beschikken over een extra kamer op de bovenste verdieping die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een sportruimte, kantoor, hobbyruimte of speelkamer.

De stijlvolle townhouses van Majestic Heights beschikken over een aantal kwaliteitseigenschappen ontworpen voor uw comfort, veiligheid en gemak. Er is overal warme en koude airconditioning en grote ramen om een mooi uitzicht te verzekeren. Voor uw gemak is elke slaapkamer uitgerust met kasten en de master bedroom beschikt zelfs over een dressing. Voor uw veiligheid zijn er automatische vensterluiken en een privé garage. Verder hebben deze prachtige design woningen een porseleinen vloer en een eigen privé terras.

De omgeving

Bahia de las Rocas is gelegen bovenop een heuvel wat zorgt voor een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee en Gibraltar. De locatie van deze prachtige plek biedt een rustige en ontspannen manier van leven aan en de prachtige stranden aan dit gedeelte van de Costa del Sol kunnen via een loopbrug bereikt worden. Deze omgeving is ideaal voor golfliefhebbers, maar uiteraard ook als u graag fietst of lange wandelingen maakt. Gibraltar is slechts op 25 minuten rijden, de perfecte ligging voor diegenen die er werken.

De luxehaven van Sotogrande ligt op slechts 5 minuten rijden en is al langer gekend als een plaats waar polo wordt gespeeld in de internationaal gerenommeerde Santa Maria Polo Club. Er zijn een aantal uitstekende restaurants en bars in de jachthaven. U bent hier ook slechts 10 minuten verwijderd van Puerto de la Duquesa. Een prachtige haven met tal van restaurants, bars en stijlvolle chiringuitos aan het strand. U kan ook gaan wandelen, fietsen of lopen op de strandpromenade.

MH-payment-terms-1
Geschikt voor
Airconditioning
Beveiliging
Garage
Gedeeld zwembad
Golfbanen in de buurt
Kinderbad
Porseleinen vloeren
Privé terras / solarium
Privé tuin
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

The Island Estepona – Uitverkocht

Vanaf € 1.250.000
The Island: 50 moderne luxury beach-townhouses, instapklaar – vanaf €1.250.000 Als e ...
Verkocht
Verkocht

OCEANA COLLECTION – Uitverkocht

Vanaf € 370.000
Oceana Collection: 36 townhouses met prachtige zeezichten in Cancelada- Uitverkocht Oceana ...
Verkocht
Verkocht

WEST BEACH ESTEPONA – Uitverkocht

Vanaf € 499.000
West Beach Estepona: Boutique Project van 6 woningen op slechts 50m van strand – Van ...
3 2 290 m2gegevens

Le Mirage Townhouses – Uitverkocht

Vanaf € 260.000
Le Mirage: Nieuwe moderne ontwikkeling van townhouses in Cancelada- vanaf €260.000 Waarsch ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer