EDEN

Vanaf € 510.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • november 2, 2022
  • 3 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2021

Beschrijving

Eden Resort & Club: Luxueuze townhouses op wandelafstand van het strand in Mijas Costa- vanaf €510.000

Met een prachtig uitzicht op El Chaparral Golf Course is Eden Resort & Club gelegen op een van de mooiste plaatsen van de Costa del Sol. Dit exclusieve resort creëert evenwicht tussen uw geest en uw lichaam in een prachtig mediterraan klimaat. Deze regio van de Costa del Sol is geliefd bij veel kopers omwille van een overvloed aan activiteiten, prachtige witte zandstranden en de nabijheid van El Chaparral Golf & Country Club. Daarnaast ligt het populaire stadje La Cala op een paar minuten rijden. La Cala is bekend om de uitstekende restaurants en de blauwe vlag stranden.

Naast een ideale locatie aan de Costa del Sol en een hedendaagse architectuur, is het project Eden gelegen op wandelafstand van het strand. De eigenaars van dit project worden met de verschillende faciliteiten voortdurend in de watten gelegd: health club, spa en een exclusieve conciërge service.

De townhouses

Het project Eden Resort & Club bestaat uit townhouses van drie of vier slaapkamers met fantastische zeezichten, modern design en de nieuwste in-home technologieën. De verschillende kamers zijn zeer efficiënt ingedeeld; de woonkamer, eetzaal en keuken met een ontbijttoog zijn zo ingedeeld dat u vanuit alle ruimtes een prachtig zicht heeft op het omringend landschap. Door middel van de over-sized ramen worden de binnen-en buitenruimtes perfect gecombineerd.

Alle woningen zijn afgewerkt met de beste materialen, een voorbeeld hiervan zijn de porseleinen vloeren. Voor het interieur zijn neutrale kleuren en texturen gekozen zodat de eigenaars nog de mogelijkheid hebben om de ruimtes te personaliseren. De ruime slaapkamers hebben ingebouwde kasten en de master bedroom heeft een walk-in closet en mooie eigen badkamer.

Dit exclusief complex in resort-stijl beschikt over alle faciliteiten om van een luxueuze levensstijl te kunnen genieten aan de Costa del Sol: sportclub met fitness, wellness en mooie gemeenschappelijke zones. Geniet samen met familie en vrienden van een uitstekend klimaat aan het prachtig zwembad van het complex of aan het nabijgelegen strand.

Bovendien kunt u als bewoner in het Eden Resort & Club genieten van een uitstekende conciërge service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld reservaties voor golf en restaurants of leveringen aan huis. De eigenaars ontvangen ook een member’s resident kaart waarmee u korting ontvangt voor bepaalde restaurants, beach clubs en wellness centra in de omgeving van de Costa del Sol.

Ligging

Mijas Costa is een populaire omgeving bij internationale kopers omwille van het uitstekend klimaat, het groot aanbod aan golfterreinen en de nabijheid van Malaga Airport.

La Cala is slechts enkel minuten verwijderd van Eden. Hier vindt u tal van gastronomische restaurants en mooie stranden. Het landschap wordt hier ook gekenmerkt door prachtige bergen en typische witte dorpjes, zoals bijvoorbeeld Mijas Pueblo. Bovendien ligt het iconische Malaga op slechts 40 km, de ideale plaats om te genieten van kunst, cultuur en geschiedenis.

  • Faciliteiten: 5 min wandelen
  • Strand: 5 min wandelen
  • Golf: 1 min wandelen
  • Malaga Airport: 20 min rijden
  • Marbella and Puerto Banus: 20 min rijden
IIS-eden fase 2-online-brochure
parcela-64-vt-06-1
parcela-56-vt-01-2
parcela-50-vt-06-1
parcela-48-vt-06-1
parcela-46-vt-06-1
parcela-45-vt-06-1
parcela-41-vt-06-2
parcela-37-vt-06-2
parcela-36-vt-01-1
parcela-35-vt-01-1
parcela-30-vt-02-1
parcela-28-vt-02-1
parcela-26-vt-02-2
parcela-24-vt-02-2
parcela-21-vt-04
parcela-18-vt-05-2
parcela-17-vt-05-1
parcela-10-vt-03-3
parcela-05-vt-03-4
parcela-02-vt-03-4
eden_online_brochure-IIS
eden-quality-specifications-IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Bosch apparatuur
Garage
Ingebouwde kasten
Panoramisch zicht
Porseleinen vloeren
Privé terrassen of tuinen
Privézwembad mogelijk (optie)
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

MARBELLA SUNSET

Vanaf € 1.150.000
Marbella Sunset: frontline golf project in Cabopino- vanaf €1.150.000 Marbella Sunset, gep ...
1 1 44 m2gegevens

Evergreen Homes

Vanaf € 634.000
Evergreen Homes: 3 en 4 slaapkamer townhouses vlakbij El Chaparral Evergreen Homes is een ...

Alya Mijas

Vanaf € 388.000
Alya Mijas: Halfopen townhouses in Riviera del Sol vanaf €388.000 Alya is een opmerkelijke ...
Te koop
new offer

The KOS

Vanaf € 1.100.000
The KOS: Prachtige, duurzame townhouses in Fuengirola – Vanaf €1.100.000 The KOS is ...
Niels Bruggeman

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes