geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

ALBORADA HOMES – Uitverkocht

Vanaf € 299.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • oktober 27, 2022
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2020

Beschrijving

Alborada Homes: Nieuwe boutique ontwikkeling van 45 appartementen in Benahavís- vanaf €299.000

Het residentieel complex Alborada Homes bestaat uit 45 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, verdeeld over 3 lage gebouwen. Het modern en aantrekkelijk design met aandacht voor detail, past perfect bij de prachtige natuurlijke omgeving.

De zuid/zuidwest-gerichte appartementen genieten van zeer veel natuurlijk lichtinval. Bovendien zal u prachtige zichten hebben op de natuurlijke groene omgeving. De ideale plaats om te ontspannen en tot rust te komen!

De appartementen op de begane grond hebben zeer ruime terrassen (meer dan 100 m²). De appartementen op de tweede verdieping hebben zonneterrassen en, in sommige gevallen, privé tuinen. Deze ‘gated community’ garandeert de veiligheid en privacy van de bewoners en heeft verschillende gemeenschappelijke zones, waaronder een zwembad met zonneterras, tuinen met plantensoorten afkomstig uit de regio en ook een fitnessruimte voor de sportliefhebbers. Daarnaast heeft deze ontwikkeling 67 ondergrondse parkeerplaatsen en 45 opslagruimtes.

Locatie

Alborada Homes is gelegen in de gemeente Benahavis, een iconische regio van Málaga aan de Costa del Sol tussen Marbella, Estepona en Ronda. Benahavis is bekend voor zijn witte gevels, charmante straatjes en een uitgebreid gastronomische aanbod. Dit project bevindt zich dicht bij aantal golfbanen, shopping centra, restaurants en een prachtige natuurlijke omgeving. Welkom bij Alborada Homes …

Faciliteiten en transport

In Benahavis vindt u 10 golfbanen in de directe omgeving, waaronder La Quinta Golf, Marbella Golf Club Resort, El Higueral, La Zagaleta, Los Flamingos, Los Arqueros en Monte Mayor. Een aantrekkelijke omgeving voor alle golfliefhebbers! Verder zijn stranden, beachclubs, jachthavens, de winkels en Puerto Banús en Marbella gemakkelijk te bereiken. Alborada Homes heeft bovendien een snelle toegang tot de belangrijkste snelwegen naar de internationale luchthavens. De luchthavens van Malaga en Gibraltar bevinden zich op ongeveer 45 minuten.

Geschikt voor
Fitness
Gated community
Gedeeld zwembad
Groene zones
Ondergrondse parking
Privé terrassen of tuinen
Zeezicht

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...

La Sabina – Uitverkocht

Vanaf € 325.000
La Sabina: appartementen met uitstekende berg- en zeezichten in Casares vanaf €325.000 La ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...
Verkocht
Verkocht

CASARES GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 250.000
Casares Golf: Project op 1,5km van het strand- vanaf €250.000 Dit spectaculaire project, C ...

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes