geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Overzicht green fees golfbanen Costa del Sol

Spanje is dé marktleider in Europa wat betreft golf. Duizenden golf liefhebbers kiezen al jaren voor Spanje om hun golfvakantie door te brengen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk het aangename klimaat en de goede bereikbaarheid vanuit alle Europese luchthavens. Het land heeft meer dan 300 golfbanen verdeeld, waarvan er ongeveer 70 aan de Costa del Sol te vinden zijn. Niet voor niets wordt de Costa del Sol daarom ook wel Costa del Golf genoemd.

Wij hebben voor u de allerbelangrijkste golfbanen inclusief de green fees voor u verzameld!

Inhoudsopgave

  1. Alhaurín Golf
  2. Aloha Golf
  3. Añoreta Golf
  4. Antequera Golf
  5. Atalaya Golf
  6. Baviera Golf
  7. Bil Bil Golf
  8. Cabopino Golf
  9. Calanova Golf
  10. Doña Julia Golf
  11. El Chapperal Golf
  12. EL Paraíso Golf
  13. Estepona Golf
  14. Finca Cortesín
  15. Guadalhorce Golf
  16. La Cala Golf
  17. La Quinta Golf
  18. Lauro Golf
  19. Los Arqueros Golf
  20. Los Naranjos Golf
  21. Mijas Golf
  22. Río Real Golf
  23. Santana Golf
  24. Torrequebrada
  25. Villa Padierna

Alhaurín Golf

In  Alhaurín Golf, gelegen in Alhaurín el Grande, kunt u genieten van een van de meest spectaculaire golfbanen van Spanje. Deze 18-holes par 72 baan, ontworpen door de legendarische speler Severiano Ballesteros, heeft een prachtig uitzicht op de Sierra de Mijas en de Middellandse Zee. Het bevindt zich op oneffen terrein, wat het een uitdaging maakt voor de goede speler en een geweldig amusement voor gemiddelde en hoge handicaps. In het hoogseizoen starten de prijzen vanaf €68,00 en in het laagseizoen vanaf €48,00.

Aloha Golf

Aloha Golf is een van de meest prestigieuze en gevestigde golfclubs aan de Costa del Sol. Gelegen in de Golfvallei, Nueva Andalucía, Marbella. Aloha Golf is een privéclub, alleen voor leden, en is een van de mooiste en meest uitstekende golfbanen die Spanje rijk is. De 18-holes baan heeft een spectaculair uitzicht op La Concha en is uitgerust met met prachtige meren en fonteinen. U kunt hier golfen vanaf €225,00. Let op, in maart, april, oktober en november is het niet mogelijk om te golfen, omdat het dan exclusief voor leden is.

Añoreta Golf

Deze 18 holes, par 72, is ontworpen door José María Cañizares in 1990. Añoreta Golf is de eerste golfbaan die is aangelegd in de Axarquía, Costa del Sol. Deze baan is uitermate geschikt voor alle niveaus. Ook hier treft u weer fantastische uitzichten. U betaalt in het hoogseizoen €68,00 en in het laagseizoen €60,00 voor 18-holes.

Añoreta Golf

Antequera Golf

Antequera Golf is veel meer dan een prachtige 18-holes golfbaan gelegen in het hart van Andalusië, aan de voet van het natuurpark El Torcal de Antequera, Málaga. Het is een veeleisende, ecologische baan en omgeven door beschermde boom en planten soorten. Perfect om de beste golfervaring op te doen in een bevoorrechte omgeving met een adembenemend landschap en diverse faciliteiten. U speelt al vanaf €60,00 in het hoogseizoen en vanaf €50,00 in het laagseizoen voor de complete 18-holes.

Atalaya Golf

De golfbaan Atalaya biedt een prachtig uitzicht op de omgeving, de Middellandse Zee en Gibraltar en dankzij de ligging ver weg van drukke wegen waardoor u ook kan genieten van rust tijdens het golfen . Ondanks dat er enkele hellingen zijn, kan het parcours zonder problemen gelopen worden. De baan bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte, ieder voorzien van 9-holes en samen dus 18-holes. Het tarief bedraagt in het hoogseizoen €120,00 en in het laagseizoen €70,00 voor de complete 18-holes.

Baviera Golf

Baviera Golf is een vlakke baan die wordt gekenmerkt door zijn brede greens met veel bewegingen, een grote diversiteit aan obstakels die een verscheidenheid aan slagen biedt en een ideaal ontwerp voor zowel de beginnende als de ervaren golfer. De verscheidenheid aan holes én het onovertroffen uitzicht op zowel de Middellandse Zee als de bergen dragen bij aan een fantastische dag spelen. De 18-holes baan kunt u al lopen vanaf €75,00.

costa del sol golf investinspain
Costa del Sol, een waar golfparadijs

Bil Bil Golf

Bil Bil Golf ligt in Benalmádena en wordt gekenmerkt door de groene olijfgaard en de diversiteit aan fruitbomen en meren die een leuke route vormen voor golfliefhebbers. De baan heeft 18-holes die variëren van 115 meter tot 45 meter. Het is de enige pitch and putt baan in Andalusië. U betaalt slecht €21,00 voor de 18-holes.

Cabopino Golf

Cabopino Golf ligt in het meest oostelijke puntje van Marbella, tegenover de jachthaven van Cabopino. Het heeft een baan (18-holes) ontworpen door de architect Juan Ligués Creus en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, evenals prachtige vegetatie met een overvloed aan prachtige dennenbomen.
In het hoogseizoen kun je al vanaf €70,00 terecht en in het laagseizoen vanaf €50,00 voor 18-holes.

Calanova Golf

Calanova Golf is gelegen in Mijas, de golfvallei. Deze golfbaan is een zeer heuvelachtige bergbaan met enkele verhoogde tees en golvende greens. De rough is niet te dik en beheersbaar als u tee-shot fout gaat. Sommige fairways zijn smal en sommige zijn breed. Het is voorzien van enkele prachtige waterhindernissen. U kunt al vanaf €95,00 in het hoogseizoen of vanaf €68,00 in het laagseizoen terecht op deze 18-holes baan, inclusief buggy.

Calanova Golf, Mijas

Doña Julia Golf

Doña Julia Golf, is een van de beste golfbanen aan de Costa del Sol en is gelegen in de gemeente Casares. De golfbaan met 18-holes is in 2005 ontworpen door de prestigieuze architect Antonio Garcia Garrido uit Málaga. Deze baan ligt tussen de zee en de bergen in waardoor u een heerlijk klimaat heeft. Uiteraard met schitterende uitzichten. Het tarief voor 18-holes start vanaf €46,00 voor het laagseizoen en vanaf €63,00 in het hoogseizoen.

El Chapperal Golf

Chaparral Golf, gelegen aan de Mijas Costa, is een parkachtige baan ontworpen door Pepe Gancedo, ook wel bekend als de “Picasso van de Golf”. Zijn Chaparral-ontwerp toont groot respect voor het landschap en de omgeving, waarbij hij bij het ontwerp van elke hole optimaal gebruikmaakt van de natuurlijke vorm van de baan. U ontdekt een unieke route, waarbij de zee en de bergen u begeleiden in uw spel. U kunt al spelen vanaf €80,00 in het hoogseizoen en vanaf €55,00 in het naseizoen voor de complete 18-holes.

EL Paraíso Golf

El Paraíso Golf Club, ontworpen in 1973 door Gary Player, is een van de meest traditionele banen aan de Costa del Sol, gelegen in de rustige El Paraíso-vallei met de majestueuze berg “La Concha” in het noorden en de schitterende Middellandse Zee in het zuiden als achtergrond. Deze 18-holes golfbaan ligt op ongeveer 5 minuten rijden van Puerto Banús. De prijzen voor het hoogseizoen beginnen op €100,00 en voor het laagseizoen vanaf €65,00.

Golfen puerto banus marbella
Golfen in Marbella

Estepona Golf

Met een prachtig uitzicht op zee vanuit vele delen van de baan, biedt Estepona Golf een gevarieerde 18-holes baan voor spelers van alle niveaus aan. Met een gemiddeld klimaat van 21 graden is het hier heerlijk spelen. Op een steenworp afstand bereikt u het sfeervolle centrum van Estepona. U kunt op deze baan al vanaf €30,00 spelen, ongeacht het seizoen!

Finca Cortesín

Finca Cortesín ligt in Caseras en wordt wereldwijd erkend voor het aanbieden van een van de meest onvergetelijke golfervaringen in Europa. Uitgeroepen tot een van de beste golfbanen in Spanje, volgens het prestigieuze Golf Digest magazine. De 18-holes golfbaan is van wereldklasse en het aantrekkelijke ontwerp komt van de hand van Cabell B. Robinson. U betaalt hier €260,00 voor het laagseizoen en €320,00 in het hoogseizoen, inclusief golfballen en buggy.

Guadalhorce Golf

Guadalhorce Golf ligt vlakbij Málaga en is ontworpen door Kosti Kuronen en later aangepast door Miguel Ángel Jiménez. Deze 18-holes baan, bestaande uit 2 gedeelten kan worden beschouwd als een lange baan, par 72. Een mooie baan voor een gevarieerd spel door een aantal steile hellingen. U speelt hier vanaf €64,00 in het hoogseizoen en vanaf €54,00 in het laagseizoen.

La Cala Golf

Het is geen geheim dat La Cala een van de beste golfresorts in Andalusië is. Het heeft drie prachtige golfbanen, elke baan biedt de golfer een unieke en andere uitdaging, perfect geïntegreerd in een natuurlijke omgeving van golvend terrein met een spectaculair achtergrondlandschap, bomen en bloemen en een grote verscheidenheid aan inheemse vogels en wild leven. Deze 18-holes baan gelegen in La Cala de Mijas is ontworpen door Cabell Robinson. In het laagseizoen kunt u hier al terecht vanaf €38,00 en in het hoogseizoen vanaf €68,00.

La Cala Golf

La Quinta Golf

De La Quinta Golf & Country Club is een prachtige golfbaan ten westen van Marbella aan de Costa del Sol. De 27 holesgolfbaan is in 1990 aangelegd door Manuel Piñero, en bestaat uit drie lussen van negen holes. De lussen A en B hebben ieder een par van 35, lus C heeft een par van 36. Aan de ene kant kijkt men uit over de Middellandse Zee, aan de andere kant op de Sierra Blanca. U kunt hier al spelen vanaf €90,00 in het hoogseizoen en vanaf €65,00 in het laagseizoen (18-holes).

Lauro Golf

Het golfresort Lauro Golf is een geweldige 27-holes baan gelegen in de natuur. Deze baan is ontworpen door Folco Nardi. Daarna is de baan uitgebreid met dank aan Mariano Benítez. Lopen of een buggy? Vanwege het matig vlakke karakter is de baan prima lopend te doen, hoewel er aan de voet van de berg twee holes zijn die een uitzonderlijk uitzicht geven over de Guadalhorce-vallei en de Middellandse Zee. De prijs voor het laagseizoen start vanaf €50,00 en in het hoogseizoen €74,00.

Los Arqueros Golf

De legendarische Severiano Ballesteros heeft de 18-holes par 71 baan, Los Arqueros Golf & Country Club ontworpen in 1991. De golfbaan is ideaal gelegen nabij het prachtige bergstadje Benahavís, bekend als de restauranthoofdstad van de Costa del Sol en Marbella.  Deze golfbaan, hoewel slechts 5700 meter lang, is ontworpen om de ervaren golfer uit te dagen en om de ontwikkeling van amateur-golfers te testen. Hier speelt u in het hoogseizoen vanaf €99,00 en in het laagseizoen vanaf €59,00.

golfen benahavis costa del sol
Prachtige uitzichten tijdens het golfen, Benahavís

Los Naranjos Golf

Robert Trent Jones Sr. heeft de klassieke golfbaan Los Naranjos Golf, gelegen in Marbella, in 1977 ontworpen. Met zijn brede fairways en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen is dit een erg leuke baan om te spelen. Bovendien werd Los Naranjos respectievelijk verkozen tot golfbaan van het jaar aan de Costa del Sol in 2005 en 2008. U kunt in het laagseizoen vanaf €83,00 (inclusief buggy) en in het hoogseizoen vanaf €115,00 spelen (18-holes).

Mijas Golf

Waarschijnlijk de drukste en meest populaire golfbaan aan de Costa del Sol is Mijas Golf. Het bestaat uit 2 banen, waarvan de oudste Los Lagos, en heeft 2 x 18-holes. Het werd voor het eerst geopend in 1976. Het nieuwe gedeelte, Los Olivos stamt uit 1984 en beide banen zijn ontworpen door Robert Trent Jones. Het hellende terrein bevat maar liefst 8 meren! Speel al vanaf €55,00 in het laagseizoen of vanaf €88,00 in het hoogseizoen.

Río Real Golf

De mythische Javier Arana heeft de golfbaan Río Real Golf onworpen. Hij wordt beschouwd als de beste Spaanse ontwerper aller tijden. U treft deze baan op slecht 5 minuten rijden van het centrum van Marbella. De baan loopt langs de rivier Río Real waaraan het zijn naam ontleent en dient als een integraal onderdeel van de golfbaan. Boek uw speeldag al vanaf €63,00 in het laagseizoen en €83,00 in het hoogseizoen (18-holes).

Río Real Golf, Marbella

Santana Golf

De Santana Golf is een 18-holes (Par 72) golfbaan, ongeveer 6.203 meter lang en gelegen op ongeveer 55 hectare. De architect van de baan, Cabell B.Robinson, ontwikkelde een lange baan met brede en goed gedefinieerde fairways op een gemakkelijk beloopbaar oppervlak, waar het water een belangrijke aanwezigheid heeft maar niet overdreven is, waardoor een onderhoudende en veeleisende baan voor elke golfer ontstaat. Hier kunt u al een plek boeken vanaf €60,00 in het laagseizoen en vanaf €70,00 in het hoogseizoen.

Torrequebrada

Het prachtige ontwerp van Golf Torrequebrada, gelegen in Benalmádena, maakt de speeldag erg plezierig. Het heeft grote greens, met weelderige vegetatie en olijfbomen. Het heeft 18-holes en is voor ieder niveau toegankelijk. Voor het spelen in het laagseizoen betaalt u €40,00 en in het hoogseizoen €50,00 (vanaf prijzen).

Villa Padierna

Tot slot hebben we naast de Middellandse Zee gelegen, Villa Padierna Golf Club, Marbella. Hier wordt golfen een unieke ervaring, in een prachtige omgeving, met de meest geavanceerde faciliteiten. Het resort heeft drie banen; Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf. Ook bevindt zich hier de Tramores Golf Academy van Michael Campbell, de enige golfschool in Europa die gespecialiseerd is in short game en gepersonaliseerde lessen aanbiedt. U kunt de 18-holes baan lopen vanaf €130,00 in het laagseizoen en €170,00 in het hoogseizoen.

Villa Padierna Golf Club, Marbella

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen