geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouwprojecten update 2021: Te koop in Costa del Sol

Ook in 2021 blijven er op regelmatige basis nieuwbouwproject ontwikkeld worden in Spanje. Ondanks de Corona problematiek blijft de interesse in Spaans vastgoed zeer groot, sterker nog, het heeft de mate van belangstelling bij potentiële kopers zelfs doen toenemen. Een tweede verblijf waarin u het hele jaar door kan genieten en tot rust komen. Een eigen plek onder de zon, een eigen veilige bubbel, die luxe en comfort biedt. Dit idee wakkert de zoektocht naar Spaans vastgoed aan, en dit is exact wat nieuwbouwprojecten in Costa del Sol te bieden hebben.

In dit artikel geven we u een blik op de nieuwbouwprojecten te koop in Costa del Sol 2021 gevolgd door updates van projecten die weldra zullen worden opgeleverd. Hierbij maken we een selectie van de meest exclusieve projecten, dit vormt slechts een kleine greep uit het steeds groeiende vastgoed aanbod.

Nieuwe projecten Costa del Sol

Ipanema in La Cala de Mijas

Ipanema is een nieuwbouw project dat bestaat uit 140 exclusieve appartementen en penthouses met beschikbaarheden vanaf €209.000. Dit project ligt op een bevoorrechte locatie en geniet daardoor over zeer goede zeezichten. De blokken bestaan uit maximaal 4 verdiepen en zijn mooi verdeeld over de hellingen, om zo optimale privacy en mooie zichten te bieden. Vanuit Ipanema beschikt u niet enkel over zeezicht, maar ook over zichten op de Calanova Golfbaan!

Wie op zoek is naar een tweede verblijf met 2 of 3 slaapkamers, een open plan indeling en kwaliteitsvolle afwerkingen zal binnen dit project zeker een geschikte woonst vinden. Bij het ontwerp van de woningen heeft men vooral rekening gehouden met de natuurlijke lichtinval en prachtige uitzichten. De keukens zijn zeer modern en ingericht met kwaliteitsapparatuur en de badkamers hebben een ruime instap regendouche en zijn daarnaast ook voorzien van een luxueuze badkuip.

Binnen Ipanema vindt u ook tal van faciliteiten om het maximale uit uw verblijf te halen. Zo zijn er 2 gedeelde zwembaden, een verwarmd binnen zwembad, een volledig uitgeruste gym en een privé spa.

Meer info over dit nieuwbouwproject vindt u hier!

Quintessence in Marbella

Quintessence is een duurzaam nieuwbouwproject met appartementen te koop vanaf €390.000. Dit project biedt een resort gevoel en zorgt ervoor dat u kan genieten van een 5 sterren verblijf dankzij de vele faciliteiten van hoge kwaliteit. Het complex bestaat uit 13 blokken die worden omringd door een groen domein van wel liefst 13.000 m2.

Binnen Quintessence vindt u 104 twee en drie slaapkamerappartementen met fantastische zeezichten. De appartementen zijn geïnspireerd op de details en kwaliteiten van moderne suites met grote ruimtes die integreren met de natuurlijke omgeving door hun prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en hun grote terrassen.

Dankzij zijn goede ligging bent u slechts 5 minuten verwijderd van tal van winkels, stranden en golfbanen in Marbella.

Meer info over dit project vindt u hier!

Sunset Plazamar in Estepona

Sunset Plazamar is een kleinschalig nieuwbouw project van 12 appartementen dat slechts op 50 meter van de zee ligt. Dit is een heel ander gegeven dan de 2 voorgaande projecten die wat meer landinwaarts liggen en daardoor omringd worden door natuur. Wil u graag genieten van de voordelen van het aangename stadsleven in Estepona? Dan zal dit project u als muziek in de oren klinken. Bij dit project vindt u appartementen te koop vanaf €290.000.

Deze woningen bestaan uit 1,2 of 3 slaapkamers, waarbij de master bedroom ook over een en-suite badkamer beschikt. Bij Sunset Plazamar Estepona wordt de hoge kwaliteit van de constructie en de materialen extra benadrukt, zoals de airconditioning en verwarming met aerothermisch systeem, een systeem dat gebruik maakt van efficiënte en zuinige hernieuwbare energie, en buitenschrijnwerk met driedubbele beglazing met thermische controle.

De residentie beschikt bovendien ook over een gemeenschappelijke ruimte met jacuzzi, sauna en solarium waar u kan genieten van het prachtige uitzicht op zee.

Meer info over dit project vindt u hier!

Eden in mijas

Het nieuwbouw project Eden in Mijas kennen we al langer, maar sinds deze week is officieel de tweede fase gelanceerd. Bij Eden vindt u spectaculaire 3 en 4 slaapkamer townhouses met zeezichten.

Deze luxe eigendommen bieden goed verdeelde binnenruimtes. De verbinding tussen buiten- en binnenruimte is naadloos met ruime overdekte en onoverdekte terrassen en grote privé tuinen – de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de golfbaan en de zuidwestelijke kustlijn naar de Middellandse Zee. Alle townhouses zijn afgewerkt met een zeer hoge standaard. De ruime slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de master suite heeft een inloopkast en een prachtige eigen badkamer. Buiten omhullen de verzorgde tuinen een gemeenschappelijk zwembad – een plek om af te koelen na een partijtje tennis of een dag op de golfbaan.

Meer info over dit project vindt u hier!

Nieuwbouw projecten Costa del Sol updates – Constructie en oplevering

Palo Alto in Ojén

Een van de meest kwalitatieve nieuwbouwprojecten te koop in Costa del Sol is Palo Alto. Dit project is gelegen in een heuvelachtig en een door UNESCO beschermd gebied. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden.

Binnen dit project vindt u spectaculaire appartementen, penthouses en villa’s. Allemaal beschikken ze over goede zeezichten, ruime terrassen en een open woonindeling.

In het project Palo Alto heeft u toegang tot zeer veel en zeer uitgebreide faciliteiten, waaronder:

  • conciërge service
  • health club
  • faciliteiten voor paardensport
  • restaurants
  • een farmer’s markt
  • tennisbanen
  • zwembaden
  • een social club
  • een kids club
  • een gedeelde werkruimte
  • grote gemeenschappelijke ruimten

Momenteel is de constructie van het project nog volop aan de gang, maar de eerste bewoners hebben reeds hun intrede kunnen doen. Palo Alto bestaat namelijk uit 5 sub-projecten met elk hun specifieke opleverdatum. Los Almendros I & II werden in 2019 en 2020 opgeleverd. Voor 2021 staan er echter ook 2 fases op de planning, met name Los Pinsapos (mei) en Las Jacarandas (december). De laatste fase Los Eucaliptos zal eind 2022 opgeleverd worden.

Naast de appartementen, zal er binnenkort ook een fase gelanceerd worden die bestaat uit villa’s. Hierover volgt meer info in de toekomst!

Wil u graag een instapklaar appartement kopen, of liever een op plan waarbij u nog persoonlijke wijzigingen kan maken? Dan kan u voor beide zaken bij Palo Alto terecht.

Meer info over dit project vindt u hier!

Higueron West in Fuengirola

Higueron West is een residentiële ontwikkeling met uitzicht op de kust van Fuengirola. Hierbij vindt u appartementen, penthouses en villa’s te koop die worden omringd door een groene omgeving. De appartementsblokken bestaan uit 5 tot maximum 7 units om voldoende privacy te bewaren, daarnaast bieden de woningen zeer veel natuurlijke lichtinval, elegante details en een modern open-plan design.

De ontwikkeling heeft een oppervlakte van meer dan 500.000m2, met meer dan 100.000m2 duurzame groene ruimten, met wandelwegen en fietspaden.

Net zoals Palo Alto, biedt Higueron West zeer veel faciliteiten:
  • Sportfaciliteiten
  • Gedeeld zwembad
  • Spa
  • Eetgelegenheden
  • Conciërgeservice
  • Speelzone kinderen
  • Park voor huisdieren
  • Biologische plantages
  • Pendeldienst naar het strand
 
Dit project bestaat uit 10 fases, waarvan de eerste fase in 2020 werd opgeleverd.
Fase 2 & 3 zijn voorzien in maart 2021, fase 4 & 5 voor de zomer van 2021 en fase 6 & 8 eind 2021.
 
Ook hier heeft u de mogelijkheid om om een instapklaar appartement te kiezen of om voor een woning te gaan die nog in constructie is en nog kan worden aangepast aan uw wensen.
 
Meer info over dit project vindt u hier!

Wil u graag meer nieuwbouw projecten te koop in Costa del Sol bekijken? Klik dan zeker verder naar onze Nieuwbouw pagina, waar u projecten per regio kan bekijken en ook extra praktische tips en info kan downloaden!

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen