geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Nieuwbouwprojecten te koop in en rond Marbella in 2021

Het vinden van ruime selectie aan nieuwbouwprojecten in Marbella was, in het vorige decennium, vaak niet eenvoudig. Hoe verloopt dat nu in 2021? En op welke manier kan uw zoektocht het vlotst verlopen?

Vastgoedmarkt Marbella 2021

Anno 2021 valt nieuwbouw in Marbella niet meer weg te denken. Er is een steeds groeiend aanbod van nieuwbouw appartementen, townhouses en villa’s. Ook ten tijde van COVID heeft de lancering en verkoop van projecten niet stil gelegen. Een ruime keuze hebben aan woningen klinkt fijn, maar het kan de zoektocht naar hét geschikte pand ook bemoeilijken. Iedere woning kan namelijk door iedere makelaar worden aangeboden, waardoor men na verloop van tijd het bos door de bomen niet meer ziet.

In Spanje werkt men met een niet-exclusieve vastgoedmarkt, om deze reden kan iedere makelaar ieder pand aanbieden, aan dezelfde prijs. Wanneer u uw zoektocht naar nieuwbouw in Marbella start, is het van belang om te rekenen op de steun van een makelaar die u hierin wegwijs kan maken. Kies een makelaar die uw wensen volledig begrijpt en u met zijn diensten 100% kan bijstaan in uw zoektocht. De makelaar staat rechtstreeks in contact met de projectontwikkelaar om een antwoord te bieden op al uw vragen. Op deze manier zal u zich veel onnodig tijdverlies en frustratie besparen. Want wanneer u zelf uw zoektocht inzet, zal u merken dat u op vele plaatsen verouderde projectinfo zal tegenkomen. Daarom is het raadzaam om uw makelaar aan te spreken en via hem te rekenen op de meest accurate info.

Waarom juist 1 makelaar

Het idee dat u via meerdere makelaars meerdere nieuwbouw projecten kan bezoeken in Marbella werd zonet al verworpen door de niet-exclusieve vastgoedmarkt. In tegenstelling tot België en Nederland heeft elke makelaar toegang tot alle projecten. Dat is alvast de eerste reden om bij 1 goede makelaar te blijven. Daarnaast is het van belang om een vlotte communicatie te hebben met 1 makelaar, want wanneer u meerdere makelaars aanspreekt, zal niemand van hun de kans krijgen om grondig uw wensen te kunnen doornemen en te begrijpen. Hierdoor loopt u het risico van nadien projecten te bezoeken die helemaal niet geschikt zijn voor u, en dat wil u toch juist vermijden? Een laatste element is ook de objectiviteit bij makelaars die een grote rol speelt. Meerdere makelaars die voor u actief zijn, verliezen vaak hun objectiviteit in hun concurrentie met de collega. Wanneer u bij 1 makelaar blijft, kan deze u in alle objectiviteit informeren over alle projecten. Wanneer u dus een goed contact heeft met 1 specifieke makelaar, blijf bij deze collega! 

Verder is het voor u als klant zeer belangrijk om via een makelaar te gaan, en niet rechstreeks naar de ontwikkelaar. De prijzen blijven immers overal dezelfde voor 1 specifiek pand/project, maar een ontwikkelaar zal uiteraard zijn project op een niet-objectieve manier toelichten. Een makelaar handelt in het belang van zijn klant, u dus.

Nieuwbouwprojecten 2021 in en rond Marbella

Om u reeds een voorproefje te geven van de meest recente nieuwbouwprojecten in en rond Marbella in 2021, lijsten we voor u enkele nieuwe appartement- en villaprojecten op. Dit vormt slechts een klein aandeel van het ruime aanbod aan vastgoed. Wil u nadien bijkomende info over een van de projecten of graag een persoonlijk gesprek om uw wensen door te nemen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Nueva Andalucía

De regio Nueva Andalucía wordt in het algemeen gekenmerkt door de haven Puerto Banús. Maar naast de glamour van de haven biedt Nueva Andalucía zelf heel veel rust. Daarom is het een aantrekkelijke plaats voor gezinnen, er zijn anno 2021 namelijk heel wat kwalitatieve nieuwbouw projecten te vinden en u wordt er omringd door heel wat faciliteiten. Wil u graag genieten van mooie zonsondergangen vanop uw terras, of gezellig dineren in Puerto Banús? Of vult u graag uw dagen met golf of watersport? Dan zal u zich in deze regio zeker thuisvoelen.

Villa Banús Lazuli – €2.975.000

Villa Banús Lazuli ligt op een unieke locatie vlakbij de haven van Puerto Banús. Deze woning ligt op een perceel van bijna 800 m2 met een bewoonbare oppervlakte van 354,16 m2. Binnenin vindt u 5 slaapkamers en is er de mogelijkheid om een zesde toe te voegen. Daarnaast vloeien de leefruimtes mooi in elkaar over en is er ook een privé zwembad en terras met zicht op de Middellandse Zee.

De woning is voorzien van een modern design en uitgerust met een airconditioning systeem, zonnepanelen, vloerverwarming in het hele pand en parkeergelegenheid voor twee voertuigen.

Villa Banus Lazuli vertegenwoordigt een unieke kans om een nieuwbouw villa te bezitten in een gevestigde woonwijk, dicht bij alle diensten en vlakbij het strand, Puerto Banús en Marbella centrum.

Meer info over dit nieuwbouw project vindt u hier!

Villa Amapura – €2.800.000

Villa Amapura ligt wat verder weg van de haven en biedt alle voordelen van gelegen te zijn in een natuurlijke omgeving. Ook dit project bevindt zich slechts op een paar minuten van het strand, de haven en Marbella centrum, waardoor u telkens kan genieten van de combinatie van rust en het gemak van faciliteiten in de buurt.

Villa Amapura is een 4 slaapkamer villa met en-suite badkamers, verdeeld over 2 niveaus. Deze woning biedt meer dan 250 m2 aan flexibele en luxueuze leefruimtes, en is voorzien van een ultramoderne design, met aandacht voor detail en materialen van de hoogste kwaliteit.

Een belangrijk kenmerk bij deze woning is de kelder die is uitgerust met een speelkamer, bar, fitnessruimte, sauna, jacuzzi en home cinema. Daarnaast beschikt de villa ook over een prachtig overloopzwembad.

Meer info over dit project vindt u hier!

Marbella

Marbella is een levendige stad met zeer veel aantrekkingskracht. Deze plek houdt mensen actief door de vele vrijetijdsmogelijkheden en heeft voor elke generatie wat te bieden. Het beschikt over een zeer mooie en aangename kustlijn met verschillende stranden en er zijn tal van golfbanen te vinden. Daarnaast kan u hier ook uitgebreid shoppen, genieten van een bruisend nachtleven en kan u ook op vele plaatsen genieten van de Mediterraanse keuken. Wil u graag wat cultuur opsnuiven? Neem dan zeker een kijkje in het oude stadscentrum van Marbella. Ontdek hier zo meteen enkele nieuwbouwprojecten in Marbella.

La Finca de Marbella 2 – €1.215.000

In Marbella zelf vinden we een net gelanceerd nieuwbouw project van 35 villa’s in Iroko stijl. Dit project is het vervolg op het succesvolle La Finca de Marbella die gebruikt maakte van het populaire Pino model.

Bij de villastijl Iroko heeft u keuze tussen 4 verschillende keuken lay-outs, bovendien worden de slaapkamers voorzien met en-suite badkamers. De ramen van vloer tot plafond schuiven doorheen de muren om op die manier binnen- en buiten ruimtes naadloos in elkaar te laten overgaan. Daarnaast zijn meeste percelen zuidwest georiënteerd met uitzicht op Marbella en de sprankelende Middellandse Zee, de prachtige La Concha berg en het beroemde Puerto Banús.

Meer info over dit project vindt u hier!

Elviria Sea Golf – €1.300.000

Indien u een golfliefhebber bent, is villa Elviria Sea Golf een goede optie. Deze prachtige villa is namelijk gelegen op een bevoorrechte locatie in Elviria, vlakbij Santa María Golfclub.

De woning heeft een moderne stijl met daarbij een functionele verdeling van de ruimtes over 2 verdiepen. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met de lichtinval en de woonkamer heeft een zeer hoog plafond om dit te maximaliseren. Daarnaast wordt deze villa opgebouwd met zeer goede materialen en een hoge afwerkingsgraad.

Elviria Sea Golf ligt op slechts 15 minuten van Marbella waar u kan genieten van heel wat faciliteiten. Daarnaast ligt het strand van Elviria ook vlakbij en ligt golfclub Santa María slechts op enkele meters van uw woning.

Meer info over dit project vindt u hier!

Estepona

Een van de meest bloeiende steden aan de Costa del Sol is momenteel Estepona. Dit is een populaire plek voor tweede verblijvers en maakt deel uit van de Golden Triangle samen met Benahavís en Marbella. Estepona was aanvankelijk een vissersdorp dat nu gegroeid is tot een prachtige stad die nog steeds een Andalusische uitstraling heeft. Bovendien is er veel groen aanwezig, hier vindt u talloze muurschilderingen van bloemen, met bloempot bedekte gevels en zelfs een botanische tuin. Met zijn 70.000 inwoners is het een levendige stad, zonder overheersend druk te zijn.

The Heights & New Heights – €995.000

Ook in Estepona hebben we een geschikt project voor golfliefhebbers. The Heights & New Heights bestaat uit 2 type villa’s die vlakbij La Resina Golf gelegen zijn. Hierbij vindt u strakke moderne nieuwbouw villa’s en daarnaast ook villa’s met een klassiekere stijl.

Alle villa’s zijn zorgvuldig ontworpen, uitgerust met de nieuwste domotica en beschikken over en eigen lift, en voldoende ontspanningsruimtes zoals een fitnessruimte en home cinema. Bovendien heeft elke villa uitzicht op de Middellandse Zee.

Geniet van de directe toegang tot het zwembad vanuit uw slaapkamer en kijk naar de zonsopgang vanuit uw eigen overloopzwembad. Of leun achterover en geniet van de meest adembenemende zonsondergangen vanuit uw prachtige verzonken vuurplaats en zithoek.

Meer info over dit project vindt u hier!

Wellingtonia – €149.000

Er zijn heel wat villa nieuwbouwprojecten in en rond Marbella, maar ook aan appartement projecten is er geen tekort. Een project dat we sinds kort in portefeuille hebben, is Wellingtonia. Dit is een nieuwe ontwikkeling van 110 appartementen vlakbij Estepona centrum, op loopafstand van heel wat faciliteiten en het strand.

Wellingtonia biedt appartementen met oppervlaktes gaande van 53m² tot 140m², en met terrasafmetingen van 11m² tot 165m². Binnenin zijn er volledig ingerichte keukens voorzien, airconditioning, een parkeerplaats en 24-uurs beveiliging. Bovendien zijn de gebouwen zuidelijk gericht om zo voldoende zonlicht te bieden.

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een groot zwembad, een paddle tennisbaan, een speelzone voor kinderen en weelderige tuinen. De tuinappartementen en penthouses zullen bovendien ook over een privézwembad beschikken.

Meer info over dit project vindt u hier!

CONTACT

Wil u graag meer info over een van deze projecten of wil u graag een ruimer overzicht van nieuwbouwprojecten in en rond Marbella die voor u geschikt zijn? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! Aan de hand van een meeting luisteren we naar uw wensen en selecteren we gerichte nieuwbouwprojecten op maat!


LEES MEER!

De gemeenteraad van Malaga heeft het project “La Térmica” goedgekeurd. Dit project heeft inmiddels alle noodzakelijke procedures afgerond om te beginnen met de werkzaamheden voor conditionering, herverkaveling, urbanisatie en bouw. Het project ‘La Térmica’ in Málaga staat op het punt werkelijkheid te worden. Na zes jaar van stedenbouwkundige administratieve procedure, heeft de gemeenteraad in plenaire vergadering het urbanisatieproject goedgekeurd voor een van de meest …
Branded residences worden steeds populairder in Spanje. Zo ook aan de Costa del Sol. Deze nieuwe vorm van wonen, gebonden aan een bekend merk of hotel, rukt steeds vaker op. In deze blog onderzoeken we wat branded residences juist zijn en waarom ze aan populariteit winnen. Wat zijn branded residences? Er zijn twee definities over wat branded residences juist zijn: Definitie 1: Luxe flats …
Tal van mensen hebben huisdieren en vele onder hen wensen deze dan ook mee te nemen naar hun tweede verblijf, maar mag dit in woongemeenschappen in Spanje en welke regels zijn er? In deze blog, geïnspireerd door de info van vastgoedplatform Idealista, bespreken we alles waar je rekening mee moet voor huisdieren in woongemeenschappen in Spanje. Wetten over Huisdieren in woongemeenschappen in Spanje De …
De Estepona jachthaven, met meer dan 440 ligplaatsen, behoort tot de grootste in de provincie Malaga. Het bedrijf dat het beheert, Marinas del Mediterráneo D-Marin, heeft een project voorgesteld voor de herinrichting van het gebied als een essentieel onderdeel van de vernieuwing van zijn concessie. Herinrichting haven Estepona De herinrichting zal zowel land- als watergebieden omvatten en zal een totale oppervlakte van meer dan …
Idealista, het grootste vastgoedplatform van Spanje, selecteerde de tien beste plaatsen om te wonen in het Iberische land. Bij deze selectie werd rekening gehouden met: de gemiddelde kosten van levensonderhoud, werkgelegenheid, veiligheid, scholen, gezondheidszorg en de beste plekken om in Spanje te wonen voor gezinnen. De beste plaatsen om te wonen ‘Beste plaatsen Spanje om te wonen?’ is een zoekterm die veel expats die …
Starlite Music World: De plannen om een auditorium met een capaciteit van 15.000 personen, plus een aangrenzend hotel en conferentiecentrum te bouwen in Estepona, zijn zonet goedgekeurd. Het nieuwe Starlite-project in Estepona zal een investering van €286 miljoen vergen om het een permanente locatie te geven waar het hele jaar door evenementen kunnen plaatsvinden. Het heet Starlite Music World en krijgt een eigen terrein …
Appartement, duplex of penthouse?: in deze blog bespreken we de verschillende soorten woningen die verkrijgbaar zijn bij de meeste vastgoedprojecten aan de Costa del Sol en de voordelen die eraan gebonden zijn. Ontdek in deze blog of een appartement, penthouse of duplex het best voor je geschikt is. Appartement Hoewel ook een penthouse en duplex strikt genomen appartementen zijn, hebben we het hier over …
Activiteiten Malaga: Malaga, een parel aan de Costa del Sol, is een stad doordrenkt van geschiedenis en met een bruisende cultuur. De stad heeft veel te bieden, van historische monumenten tot heerlijk eten, shoppen, mooie stranden en een bruisend nachtleven. In deze blog ontdekken we de beste dingen om te doen in Malaga. 1. Het Alcazaba Het Alcazaba, een Moors fort dat zijn wortels …
Marbella, de befaamde kuststad aan de Costa del Sol, heeft zichzelf stevig gevestigd als de beste Europese bestemming in 2024. Het galmoureuze Marbella kwam uit een toonaangevend reisonderzoek als beste Europese bestemming in 2024, meldt o.a. Forbes Magazine. Marbella: De beste Europese bestemming in 2024 Marbella, een Spaanse stad aan de Costa del Sol, heeft de onderscheiding van de beste Europese bestemming in 2024 …
De vraag naar eigendommen van ‘digital nomads’ aan de Costa del Sol is de afgelopen jaren met 40% gegroeid, voornamelijk langetermijnverhuur in luxe villa’s en appartementen. De stijging wordt ondersteund door het steeds populairder worden van telewerken, zegt krant ‘Malaga Hoy‘. Wat is een ‘digital nomad’ Digital nomads kunnen hun werk dankzij het internet en hun laptop locatie-onafhankelijk uitvoeren. Sinds de COVID19-pandemie zijn ook …

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen