geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Nieuwbouw hotlist 2022 – Medblue Los Monteros

Home » Nieuwbouw hotlist 2022 – Medblue Los Monteros

Geschatte leestijd: 8 minuten

Één van de meest in het oog springende nieuwbouwprojecten in Costa del Sol op dit moment is Medblue. Een luxe appartementen complex bestaande uit 39 moderne woningen van zéér hoge kwaliteit.



Medblue Los Monteros: het project

Medblue Los Monteros: Exclusief project van 39 luxe appartementen en duplex penthouses – vanaf €336.000

Medblue is gelegen in het bovenste deel van Los Monteros op slechts 10 minuten van enkele van Marbella’s beste stranden, restaurants en supermarkten. Dit eigentijdse project bestaat uit 3 blokken (1e fase) van 4 verdiepingen plus duplex penthouses. De woningen beschikken telkens over 2, 3 en 4 slaapkamers met ruime terrassen en goede zeezichten, volledig uitgeruste keukens, garages en een berging. Daarnaast kan u ook gebruik maken van gedeelde zwembaden, een spa, fitnessruimte en co-workingruimte.

Keuken

De keukens zijn uitgerust met onder- en bovenkasten met een hoge capaciteit, inclusief een gootsteen inclusief wastafel met mengkranen.
De keuken is bovendien voorzien van een solide aanrechtblad en voorzien van top-apparatuur: Oven, magnetron, inductie kookplaat, wasmachine, vaatwasser en koelkast, magnetron, inductiekookplaat, wasmachine, afwasmachine en koelkast.

Een project met toekomst

Dit project is nog maar net op de markt en biedt daardoor appartementen en penthouses aan met zeer aantrekkelijke prijzen. Wie graag een aankoop wil doen ter investering, kan er zeker van zijn dat hij er bij oplevering in 2024 een grote meerwaarde uit zal halen.

Maar ook voor zij die een aankoop zouden verrichten met als doel 100% van hun verblijf te kunnen genieten, is het project Medblue een top project!

Deze units beschikken namelijk over uitermate goede zeezichten en bovendien is het complex gelegen in een zeer aangename regio.

Quality Specifications Medblue

De kwaliteit van de gekozen materialen samen met de ontwerpen waarmee ze werken, genereren unieke woningen binnen dit project. Bij Medblue wordt er samengewerkt met de beste architecten en binnenhuisarchitecten, zodat u kunt 100% kan genieten van uw verblijf.

Keukens zullen voorzien zijn van grote vloer- en wandkasten, een gootsteen met ééngreepsmengkraan, met massief aanrechtblad en apparatuur zoals: oven, magnetron, inductiekookplaat, wasmachine, afwasmachine en koelkast. Bovendien worden de kamers voorzien van mooi afgewerkte ingebouwde kasten. En alle appartementen worden uitgerust met airconditioning, vloerverwarming en domoticasystemen.

Download de quality specifications op onze projectpagina voor meer details!

https://investinspain.be/project/te-koop/medblue/


Meer van InvestinSpain


Medblue: Modern milieubewust

De kwaliteitsnormen voorzien in uitstekende resultaten die comfort en het plezier van het huis voor de gebruiker garanderen. Niet alleen genietend van de beste kwaliteiten kwaliteiten op de markt, maar ook de laagste mogelijk energieverbruik wordt gerealiseerd.

Screenshot 2022 01 03 at 14 57 29
  1. Verbetering van de constructieve oplossingen voor het optimaliseren van energieverbruik en garantie comfort en plezier voor de gebruiker.
  2. Gebruik van LED-lampen in verschillende gebieden van het gebouw,
    een optimaal verbruik te garanderen, optimaal gebruik, duur en werkzaamheid.
  3. Nieuwste technologie in airconditioning en luchtkwaliteit, geven prioriteit aan het eindresultaat van het product, alsmede lage consumptie.
  4. Sanitaire voorzieningen. milieuvriendelijk. Hun laag verbruik
    betekent aanzienlijke besparingen op het wetsvoorstel, alsmede het bijdragen aan om ons milieu te verbeteren.

Airconditioning en warm water

Een speciale aerothermische installatie voor de warmwatervoorziening en vloerverwarming zal worden geinstalleerd.

Binnenunit in wasruimte en buitenunit op technisch dak. Complete klimaatregelingsinstallatie, met warmtepomp (koelen en verwarmen) en glasvezel verwarming) en glasvezelkanalen, met klimaatregeling per zone door middel van domotica.

Binnenunit aan verlaagd plafond in badkamers en buitenunit op technische daken.

Los Monteros: Luxe vastgoed en unieke zichten

Los Monteros is een exclusief gebied gelegen op de berghelling op slechts 5 km van het strand, met een ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee. Het ligt op een bevoorrechte locatie, op 35 minuten rijden van de luchthaven van Malaga, de op twee na belangrijkste van Spanje, en op 10 minuten van het centrum van Marbella. Het wordt beschouwd als een van de rustigste gebieden van de stad. Ook op een paar kilometer afstand zijn de meest exclusieve strandclubs en restaurants, zoals Trocadero, Los Sardinales, Nosso, Lumma, Siroko.

Met luxueuze villa’s aan het strand, lange zandstranden en lommerrijke straten omzoomd met prachtige eigendommen, is Los Monteros niet alleen één van de beste residentiële adressen in Marbella Oost, maar in heel de Costa del Sol.

Los Monteros
Los Monteros

Hoewel het slechts zes kilometer ten oosten van het stadscentrum van Marbella ligt, bevindt Los Monteros zich in een andere wereld. Het is een oase van rust, privacy en veiligheid in een verfijnde strandomgeving met weinig passerend verkeer. Los Monteros ligt tussen de A-7 kustweg en de zandstranden en duinen van de Mediterrane kustlijn en is vooral bekend om het luxe vijfsterren Hotel Los Monteros. Een klassiek Marbella resort hotel in de traditie van de Marbella Club, Puente Romano, Don Pepe en Don Carlos, is het vandaag officieel bekend als het Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort.

Dit elegante resorthotel ligt er weliswaar afgelegen, maar is zichtbaar vanaf de kustweg en vormt de belangrijkste referentie naar de exclusieve woonwijk die erachter ligt. Het hotel is populair bij veeleisende internationale gasten en bij de lokale bevolking die komen om te genieten van de keuken, de spa en de conferentiefaciliteiten. Het hotel is ook beroemd om zijn klassieke La Cabane Beach Club, die tot de meest verfijnde in zijn soort in Marbella behoort.

Verbindingen

Ondanks het gevoel van afgezonderde privacy, is Los Monteros centraal gelegen, en hoewel u de kustweg A-7 vergeet wanneer u in de rustige urbanisatie zelf bent, is deze toch handig dichtbij.

Dit brengt u binnen 5 minuten in Marbella en het La Cañada winkelcentrum, terwijl Puerto Banús en veel van de topscholen in de omgeving tussen de tien en 15 minuten afstand liggen. Los Monteros ligt ook dicht bij een uitstekende keuze aan golfbanen, terwijl de internationale luchthaven van Málaga op ongeveer 45 minuten afstand ligt.

Sport

Naast golf is het gebied ook populair bij surfers en kite-surfers wanneer de omstandigheden goed zijn, en er is zelfs een kite-surfschool aan het westelijke einde van de Los Monteros kustlijn.

costa del sol golf investinspain

In dit afgelegen gebied ligt ook de Trocadero Marbella Rugby Club, waarvan het charmante terrein en het kleine clubhuis een populaire ontmoetingsplaats zijn voor spelers, junioren en ouders.

Deze sporten zijn voor de deur, maar andere activiteiten, zoals tennis, paddle, fitness, yoga, wandelen, fietsen en paardrijden zijn ook beschikbaar in de omgeving.

Faciliteiten

Het gebied biedt een goede keuze aan winkels, scholen, klinieken, supermarkten, restaurants, tapasbars en cafés in het nabijgelegen El Rosario (vijf minuten met de auto), terwijl het nachtleven aan de lijst kan worden toegevoegd als u naar Marbella stad of naar Elviria gaat, wat samen met parkeren iets meer dan tien minuten duurt.

Vastgoed in Los Monteros, Marbella

Dit is een van de laatst overgebleven gebieden in Marbella waar u luxueuze strandvilla’s of prachtige appartementen en penthouses kunt vinden op grote stukken privégrond.

Los Monteros

De eigendommen aan het strand in Los Monteros zijn erg in trek bij gesofisticeerde huizenkopers die de rust en ruimte zoeken die Marbella East biedt, om nog maar te zwijgen van het feit dat de mooiste stranden en veel van de beste zeegezichten aan de Costa del Sol hier te vinden zijn!

Meer artikelen van Investinspain

Meer vastgoed pagina’s van InvestinSpain.be

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen