geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Luxe Appartement te Koop Marbella: Zon, zeezicht & lifestyle

Home » Luxe Appartement te Koop Marbella: Zon, zeezicht & lifestyle

Een appartement kopen in Marbella, Spanje is een droom voor veel mensen. Het leven aan de Costa del Sol is een zonovergoten leven vol met natuurlijk licht, overheerlijke lunches op het strand en gezellige feestjes tot diep in de nacht.

Het is daarom van belang dat men een comfortabel en hoogstaande thuisbasis heeft in Marbella, nog altijd het hart van de Costa del Sol. In dit artikel nemen wij u mee naar de beste nieuwbouw appartementen die te koop zijn in Marbella. Het draait hier allemaal om luxe, uitstraling, zichten en hoogstaande afwerkingen.

marbella 6458 xl

Overzicht Luxe Appartementen te koop in Marbella

Wordt het niet eens tijd dat u het hoge leven gaat leiden in de zon en gaat ontspannen in uw eigen luxe villa in Spanje? In dit overzicht de beste luxe appartementen te koop in Marbella.

Soorten appartementen te koop in Marbella

1. Ocean View Marbella

Ocean View Marbella: Kleinschalige gated community met prachtige zeezichten – Vanaf €726.000.

44 exclusieve woningen beschikbaar binnen deze gated community. Met twee en drie slaapkamer appartementen, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privé zwembad hebben. Tussen de aangelegde tuinen is er een prachtig verwarmd zwembad, zonneterras en overdekte buitenkeuken om te dineren met familie en vrienden. Aan de Middellandse Zee is de kwaliteit van de ruimte buiten net zo belangrijk als binnen, daarom werd er veel zorg, tijd en moeite besteed aan goede gemeenschappelijke ruimtes die ruim en veilig zijn. Alle appartementen kijken uit op zee en op prachtig aangelegde tuinen.

Bekijk Ocean View Marbella

2. Palo Alto, Ojen Marbella

Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €595.000

Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusische platteland, op enkele minuten van Marbella en gelegen in de bergen van Andalusië. Palo Alto is een exclusieve heuveltop community met prachtige, ononderbroken zichten over de Middellandse Zee. Een plek waar u zal kunnen genieten van de exclusieve dingen in het leven zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen aan het infinity zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtig appartement. Het Palo Alto-domein is 50 hectare groot, waarvan slechts 20% zal bebouwd worden, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden.

Bekijk Palo Alto

3. Estrella del Mar, Elviria Marbella

Estrella del Mar: Nieuwbouw appartementen op wandelafstand van het strand in Marbella – Vanaf €415.000

Estrella del Mar, een prachtig project van appartementen met 2 en 3 slaapkamers gelegen in Elviria Beach, op slechts 200m van de zee. Dit appartementen complex zal genieten van twee zwembaden -voor volwassenen en kinderen-, Fitnessruimte, co-working ruimte, gated community en ondergrondse parkeergarage.

Binnen dit project zijn de gemeenschappelijke ruimtes in de urbanisatie gemaximaliseerd, waardoor de belangrijkste ruimtes persoonlijkheid en volume hebben. De woningen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit, een parkeerplaats en berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Bekijk Estrella del Mar

4. Dunique

Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €1.900.000

Dunique is een nieuwbouwproject gelegen aan het strand in Las Chapas (Marbella), op een van de laatste beschikbare percelen aan de kust. Dit fantastische complex biedt 96 ruime appartementen en townhouses met uitzonderlijke kwaliteiten.

Dunique ligt 4 kilometer ten oosten van het stadscentrum en al zijn gevarieerde gastronomische, culturele en vrijetijdsaanbod, in de beroemde wijk Las Chapas. Deze rustige en residentiële wijk onderscheidt zich door zijn kustlijn, die de mooiste en bekendste stranden van Marbella heeft, zowel voor zijn uitbreiding als voor de sfeer en glamour die aanwezig zijn in de clubs die het omringen. Bovendien biedt de bevoorrechte locatie, dicht bij de belangrijkste verkeersverbindingen, bewoners gemakkelijk toegang tot tal van golfbanen, sportclubs en winkelcentra binnen een straal van 15 minuten.

Bekijk Dunique, las Chapas Marbella

5. Quintessence

Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €395.000

Quintessence is ontworpen als een boutique residentieel concept dat aan haar bewoners een resort gevoel biedt. Het nieuwe 5 sterren leven wordt ondersteund door ontspanning en wellnessuitstekende kwaliteiten, uitzicht op zee en een hoge energie-efficiëntie zodat u altijd omgeven wordt door de natuur in combinatie met een sterke gezonde levensstijl.

Quintessence is een wooncomplex van 104 duurzame boutique appartementen van 2 of 3 slaapkamers, die verdeeld zijn over 13 blokken. Het domein waar het resort zich bevindt, wordt omringd door wel 13.000 m2 aan groene zones. De appartementen zijn geïnspireerd op de details en kwaliteiten van moderne suites met grote ruimtes die integreren met de natuurlijke omgeving door hun prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en hun grote terrassen.

Bekijk Quintessence, Marbella

De mooiste gebieden in Marbella

Het gebied van Marbella in Malaga, aan de zuidkust van Spanje in Andalusië, is vol met exclusieve luxe urbanizaciones, of privé landgoederen, de perfecte plek om te wonen of u nu met het gezin verhuist of met pensioen gaat. Misschien hebt u al gehoord van de New Golden Mile, maar hier zijn de beste van de rest.

Deze gebieden van Marbella hebben 18-holes golfbanen, beschutte privéstranden, exclusieve clubs, tennis-, paardrij- en zeilfaciliteiten en bijpassende huizenprijzen. Deze luxe huizen te koop in Marbella liggen niet binnen ieders bereik, maar eens u ze leert kennen zult u zien dat ze zeker ieders droomhuis zijn. Dus hier zijn ze, de tien meest exclusieve urbanisatie resorts in Marbella en Benhavís:

  1. Sierra Blanca.
    Dit is een privé omheinde gemeenschap in de omgeving van Marbella die een geweldig uitzicht biedt over de stad Marbella en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, terwijl u toch alle privacy en rust behoudt die u zich maar kunt wensen in een exclusieve villa.
  1. Los Monteros.
    Aan de oostelijke rand van Marbella, op de weg naar Fuengirola, Torremolinos en Malaga stad, ligt het luxe landgoed Los Monteros. Het heeft niet alleen een woonwijk met enorme herenhuizen en villa’s, maar het heeft ook een uitstekend Spa en Golf Resort dat u absoluut niet mag missen.
  1. Nagüeles.
    Met het lange, gouden zandstrand van Playa de Nagüeles direct voor de deur, wordt de woonwijk Nagüeles gekenmerkt door rustige, lommerrijke lanen en comfortabele appartementen en huizen met veel groen, waardoor dit de perfecte plek is om tot rust te komen.
  1. Puerto Banús.
    Aan de andere kant van de schaal is Puerto Banús, genesteld in het hart van Marbella naast de kade, die profiteert van het feit dat het in het midden van alle actie ligt. Hier heeft u gemakkelijk toegang tot de winkels, restaurants, bars, en natuurlijk de luxe jachten in de haven. Geen wonder dat het een van de hoogste prijzen per vierkante meter heeft voor onroerend goed in heel Marbella!
  1. Rio Real.
    Deze specifieke Marbella urbanisatie heeft misschien wel één van de beste golfbanen in de regio – het Rio Real Golf & Hotel – en ligt ook binnen bereik van verschillende andere lokale golfbanen, terwijl het meeste vastgoed in het gebied een mix is van appartementen en luxe penthouses.
  1. Las Lomas de Marbella Club.
    Halverwege tussen Marbella stad en Puerto Banús ligt deze spectaculaire urbanización, midden op de Golden Mile. Dit is echt een high-end, luxe bestemming dankzij de aanwezigheid van de prestigieuze Marbella Club en het Puente Romano hotel resort, evenals de paleizen en villa’s die de vastgoedmarkt hier domineren.
  1. Urbanisatie Aloha.
    Iets verder landinwaarts gelegen maar nog steeds op korte rijafstand van stedelijke centra zoals Nueva Andalucía en San Pedro ligt de Urbanización Aloha Gardens. Deze uitgebreide privé-gemeenschap is zeer geschikt voor gezinnen vanwege de veilige en rustige sfeer en de nabijheid van internationale scholen in de omgeving.
  1. Urbanización los Arqueros.
    Verder weg richting Benhavís en El Madroñal vinden we de afgelegen buitenwijk Los Arqueros, die minder bekend is dan sommige van zijn meer flashier buren maar een gevoel van privacy en exclusiviteit heeft dat ongeëvenaard is in Marbella.
  1. Los Naranjos.
    Terugkerend naar het centrum van Marbella, dichter bij het centrum van Marbella, is het gezellige kleine gebied van Los Naranjos. Deze plek is echt een droom, waar u kunt wonen in een witgekalkte villa of een vrijstaand huis omgeven door natuur en prachtige tuinen, omlijst door de Andalusische bergen en met de Los Naranjos Golf Club en andere sportfaciliteiten in de buurt.
  1. Reserva de Alcuzcuz.
    Dan is er het Reserva de Alcuzcuz, een select, top-end Marbella onroerend goed gebied dat Malaga’s best bewaarde open geheim is. Dit luxe wooncomplex heeft een aantal zeer exclusieve privé villa’s die strikt voor de veeleisende koper zijn, met zulke ongelooflijke eigendommen als moderne herenhuizen en nieuwbouw villa’s te koop.

Meer over luxe nieuwbouw vastgoed in regio Marbella?

puerto banus marbella

Waarom is het zo fijn om in Marbella te wonen?

Marbella is al tientallen jaren een van de favoriete plaatsen om te wonen in Europa. En de badplaats staat regelmatig bovenaan de lijst van bestemmingen om een droomhuis te kopen. Deze populaire vakantieplek in Zuid-Spanje biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit en genoeg te doen plus alles is ontworpen voor alleen de besten. Niet overtuigd? Hier zijn tien redenen waarom u in Marbella zou moeten wonen.

  1. Het weer.
    De nummer één reden om in Marbella te gaan wonen is het weer. Het klimaat is gematigd en wordt sterk beïnvloed door de Middellandse Zee. Dit betekent dat de temperatuur in Marbella vrijwel altijd aangenaam is: nooit erg koud in de winter of extreem heet in de zomer. In feite is de gemiddelde temperatuur in de winter ongeveer 16 °C en in de zomer ongeveer 25-30 °C.
  1. De omgeving.
    Naast de prachtige bergen die Marbella omringen, zijn er ook twee prachtige nationale parken in de buurt. Doñana – het voormalige jachtgebied is nu één van Europa’s grootste en best bewaarde wetlands. Doñana is een paradijs voor vogelliefhebbers en natuurliefhebbers en is perfect voor rustige wandelingen en het ontdekken van de beroemde Atlantische rivierdelta.
    Sierra Nevada – op slechts 2 uur rijden van Marbella, de ‘besneeuwde bergketen’ is ook beroemd om zijn rijke flora en fauna. Maar het is vooral bekend als het meest zuidelijke skigebied van Europa en een belangrijk wandel- en mountainbikecentrum in de zomer.
  2. Marbella eten, drinken en nachtleven.
    Natuurlijk, leven in Spanje introduceert expats tot het alfresco stijl nachtleven na zonsondergang. Dit is waar Marbella zijn naam eer aan doet door een brede selectie van cafés, bars, restaurants, pubs en nachtclubs aan te bieden. Van low key tot de stad rood schilderen, iedereen zal zijn lokale drinkplaats vinden. Wist u dat Marbella ook verschillende Michelin Starr restaurants heeft voor fijnproevers die hun palet op een wervelende tour willen nemen?
  3. Winkelen in Marbella.
    Mediterraans Marbella stijgt ook naar het podium voor iedereen die graag geld uitgeeft. Ga naar het oude gedeelte van de stad, voor traditioneel, lokaal en artisanaal winkelen of voor hoge merk mode, ga naar Puerto Banus. De beste winkelcentra, Marina Banus, Centro Plaza, La Canada, en Biovardi, presenteren ook honderden winkels en shops voor de hele familie.
  4. Onroerend goed markt.
    Als het gaat om het kopen van onroerend goed in Marbella, verwacht dan een uitgebreide portfolio met verschillende architectonische stijlen en prijzen. Van budgetwoningen tot luxueuze villa’s, huizenkopers in Marbella kunnen hun tijd nemen om het huis van hun dromen te vinden. Bekijk wat er momenteel op de markt is door onze portfolio van appartementen en villa’s te koop door te bladeren.
  5. Het is makkelijk te bereiken.
    Het is een koud kunstje om van en naar je thuisland te reizen als je in Marbella woont. Vanaf Málaga Airport kun je gemakkelijk vliegen naar veel grote steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa als geheel. Er zijn ook verschillende eenvoudige manieren om te reizen tussen de luchthaven en Marbella. Dagelijkse shuttlebussen brengen je binnen het uur naar je plaats van bestemming. En dan is er nog de optie om een auto te huren bij een van de vele autoverhuurders op de luchthaven van Málaga. Makkelijker kan het niet.
  6. De beste stranden aan de Costa del Sol.
    De stranden van Marbella zijn de mooiste van de Costa del Sol, althans dat zeggen de bewoners van Marbella. Het zijn de stranden die Marbella tot een van de populairste kustplaatsen aan deze kant van het land maken. Er is volop zon, het zand is zijdezacht en goudkleurig, en er zijn fantastische promenades, cafés en restaurants. Marbella heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk dagje aan het strand.
  7. Heerlijke (buiten) levensstijl.
    Leven in Marbella is fantastisch. U kunt een modern appartement met uitzicht op zee hebben, een herenhuis in de heuvels of een villa in een van de vele golf resorts. Uw eigen kleine jacht geparkeerd in een van de prachtige jachthavens, geweldige winkels, heerlijk eten en wijn, zwembadfeesten en uitgaansavonden tijdens het seizoen, wat kan er beter zijn?
  8. De beste internationale scholen en hogescholen zijn hier.
    De Engelse scholen hier zijn meestal privéscholen maar bieden een van de beste opleidingen in Spanje. Kinderen groeien op met het spreken van minstens 2-3 talen alsof het hun moedertaal is. Er is zelfs een Duitse school, een International Business College, en een hotel management school genaamd Les Roches hier.
  9. Internationale allure & veiligheid.
    Meer dan 130 verschillende nationaliteiten leven vreedzaam en respectvol samen. Drugsgerelateerde misdrijven en eigendomsdelicten zoals vandalisme en diefstal liggen op een middelmatig niveau, terwijl geweldsdelicten zoals overval of mishandeling laag zijn.
MARBELLA PLAYA

Kosten voor het kopen van een onroerend goed in Spanje

De kosten voor het kopen van onroerend goed in Spanje variëren van gebied tot gebied, en veel zijn onderhandelbaar – er zijn bijvoorbeeld geen vaste kosten voor advocaten of makelaars. Kopers moeten het merendeel van de kosten betalen, die over het algemeen als volgt zijn:

  • Onroerend goed overdrachtsbelasting: 6-10% (bestaande woningen) / BTW (of IVA) tegen 10% (nieuwe woningen)
  • Notariskosten, belasting op eigendomstitels en kadastrale registratiekosten: 1-2,5%
  • Juridische kosten: 1-2% (inclusief BTW)

De verkoper betaalt gewoonlijk de makelaarskosten in Spanje. Makelaars rekenen hun honoraria meestal als een percentage, meestal rond de 3% van de uiteindelijke verkoopprijs.

Nieuwbouw kopen in Spanje: let op!

Hoewel kwade opzet zeldzaam is, is voorzichtigheid geboden bij het kopen van een pand dat nog niet bestaat. Op zijn minst moet u:

  • Controleer of het bedrijf bestaat en zorg ervoor dat het project is geregistreerd bij het kadaster.
  • Controleer of de bouwvergunning is verleend door navraag te doen bij het plaatselijke gemeentehuis.
  • Teken geen contract dat u niet begrijpt.
  • Schakel een onafhankelijke partij in voor eventuele vertalingen.
  • Eis een bewijs dat alle betaalde bedragen (bijvoorbeeld een borgsom) op de juiste manier worden bewaard of uitgegeven.
  • Verkrijg bewijs dat u uw geld terugkrijgt als de woning niet wordt gebouwd.

Bij InvestinSpain raden wij aan om altijd een objectieve makelaar te contacteren voor de aankoop van nieuwbouw vastgoed in Zuid-Spanje. Daarnaast raden wij onze klanten ook altijd sterk aan om een adovcaat in de arm te nemen tijdens de aankoop-procedure.

Lees ook: Vastgoed kopen kopen in Spanje: De volledige 2022 gids

Kunnen expats onroerend goed kopen in Spanje?

Het kopen van een vakantiewoning is misschien ingewikkelder dan vroeger, maar Spanje is een zeer gastvrij land voor buitenlandse kopers dat de mogelijkheden voor veelvoorkomende blunders bij het kopen van een huis beperkt.

De regels voor het kopen van een woning in Spanje als een expat zijn relatief eenvoudig. Voordat u iets koopt, heeft u een financieel nummer nodig, dat u kunt verkrijgen door met uw paspoort naar een politiebureau te gaan. Dit wordt meestal op dezelfde dag verwerkt voor Spaanse of EU-burgers, maar kan een paar weken duren voor anderen.

Spanje biedt ook een Gouden Visum-programma voor buitenlandse eigenaars van onroerend goed. In het kader van deze regeling krijgt u een verblijfsvisum als u meer dan 500.000 pond investeert in Spaans onroerend goed. Golden Visas zijn in de eerste plaats bedoeld voor gepensioneerden en kopers van vakantiewoningen, maar zijn vooral populair bij investeerders van buiten de Europese Unie.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen