geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Finca Cortesin: Waar Luxe en Natuur Samenkomen

Finca Cortesin is een naam die synoniem staat voor elegantie, luxe en exclusiviteit aan de Costa del Sol. Deze prestigieuze golfbestemming, gelegen in het hart van Zuid-Spanje, combineert het beste van beide werelden: een prachtige golfbaan en adembenemende nieuwbouwvillas en nieuwbouwappartementen.

Finca cortesin Golf 1
De golfbanen van Finca Cortesin zijn heel goed onderhouden (bron: fincacortesin.com/golf)

De Perfecte Golfervaring

Voor golfliefhebbers is Finca Cortesin Golf een waar paradijs. De golfbaan is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Cabell B. Robinson en wordt beschouwd als een van de beste in Europa. De 18 holes slingeren zich een weg door een indrukwekkend landschap van glooiende heuvels en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. De baan is niet alleen uitdagend voor ervaren golfers, maar biedt ook een aangename ervaring voor spelers van alle niveaus.

Een van de unieke kenmerken van de golfbaan is de uitstekende onderhoudsstaat. De fairways en greens worden met uiterste zorg behandeld, waardoor golfers kunnen genieten van een optimale spelervaring te midden van prachtige natuurlijke schoonheid.

Nieuwbouwappartementen en villa’s: Een Eigentijdse Luxe-oase

Naast de geweldige golfmogelijkheden biedt het project ook een selectie van adembenemende nieuwbouwappartementen en villa’s. Deze eigentijdse woningen zijn ontworpen met aandacht voor detail en stralen een sfeer van modern comfort en luxe uit. De appartementen zijn goed uitgerust en elke villa beschikt over royale leefruimtes, privézwembaden en prachtig aangelegde tuinen.

De nieuwbouwappartementen en villa’s van het project zijn voorzien van de nieuwste technologieën en hoogwaardige afwerkingen, wat zorgt voor een buitengewoon comfortabel en stijlvol leven. De ruime open plattegronden, grote ramen en overvloedige buitenruimtes zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u kunt genieten van het milde klimaat van de Costa del Sol.

Las Terrazas de Cortesin-Bon Air
Las Terrazas de Cortesin – Bon Air

Finca Cortesin Te Koop: Jouw Droomhuis Aan de Costa del Sol

Als je op zoek bent naar je droomhuis aan de Costa del Sol, dan is Finca Cortesin absoluut een bestemming om te overwegen. Of je nu een gepassioneerde golfer bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele leefruimte, deze enclave biedt het allemaal.

Met de perfecte mix van een wereldklasse golfbaan en luxe nieuwbouwappartementen en -villa’s biedt het complex een unieke kans om te genieten van de Mediterrane levensstijl op zijn best. Als je geïnteresseerd bent in Finca Cortesin te koop, kan je rekenen op de expertise van Investinspain, jouw partner in vastgoed aan de Costa del Sol. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte woning die aan al je wensen voldoet.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Finca Cortesin en de beschikbare vastgoedmogelijkheden. Deze prachtige bestemming wacht op jou om ontdekt te worden.

Meer ontdekken over de Costa del Sol of één van de andere regio’s waar Investinspain actief is?:

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen