geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

De mooiste kuststeden aan de Spaanse Costa

Home » De mooiste kuststeden aan de Spaanse Costa

Geschatte leestijd: 4 minuten

Vakantie vieren in Spanje doe je natuurlijk aan de kust. Het heerlijke zeebriesje, de gezellige lange boulevards waar je kunt wandelen en het warme zand tussen je tenen; wij worden er blij van. Maar welke kuststeden aan de Spaanse Costa zijn de moeite waard om te bezoeken? Je leest het hier!

Málaga

INVESTINSPAIN Malaga

Deze gezellige stad is perfect voor mensen die willen genieten van het strand, maar tegelijk ook wat cultuur willen snuiven. Málaga is namelijk de geboorteplaats van Pablo Picasso. Je vindt hier dus ook het beroemde museum waarin je ontzettend veel mooie werken van deze kunstenaar kunt bewonderen. Het oude centrum zit vol leuke winkels, hippe eettentjes en is ook erg kindvriendelijk. Het maakt niet uit met welk soort reisgezelschap je bent; Málaga is super! Vanuit deze kuststad aan de Spaanse Costa kun je ook een dagtrip naar Granada maken. Dit is een ontzettend mooie oude stad waar je bijzondere architectuur kunt bekijken met daarin Marokkaanse invloeden.

Marbella

IIS Marbella Coast

Deze badplaats is een van de bekendste aan de Costa del Sol. Vele toeristen bezoeken Marbella voor een strandvakantie of willen de luxe levensstijl ervaren. De beroemde kuststad aan de Spaanse Costa beschikt namelijk over een jachthaven waar veel luxe jachten staan en waar jetsetters komen om hun vakantie te vieren. Er zijn ook veel uitgaansgelegenheden waar je zelf alle glitter en glamour kunt ervaren. Gelukkig is het uitgaan er niet alleen maar peperduur. In het oude centrum hanteren ze namelijk gewone prijzen en kun je terecht voor een lekker dinertje. Er zijn genoeg interessante bezienswaardigheden, mooie stranden en een natuurpark.

Lees ook:

Valencia

Valencia

Overal vind je last minute deals naar Spanje, en Valencia is één van de meest populaire bestemmingen. Deze kuststad aan de Spaanse Costa staat bekend als fietshoofdstad van Spanje. Je vindt hier dan ook voldoende fietspaden om tochten door de mooie stad te maken. Er is een stadspark van maar liefst 9 kilometer lang waar je heerlijk kunt wandelen. Maar ook het stadscentrum is ontzettend sfeervol. Je ontdekt hier al de prachtige oude architectuur. Wandel door de gezellige straatjes en bekijk de street art, om vervolgens neer te ploffen op een hip terrasje. Uiteraard kun je ook in Valencia terecht voor de vele stranden die de Costa te bieden heeft.

Cartagena

Cartagena

Deze mooie kuststad aan de Spaanse Costa heeft een rijke Romeinse geschiedenis. Om die reden zie je ook veel oude gebouwen in de plaats terug. Zo kun je één van de oudste Romeinse Amfitheaters bewonderen en vind je er een oud fort aan het randje van een natuurpark. Ook in het stadscentrum zelf vind je veel prachtige gebouwen. En wist je dat het beroemde drankje Licor 43 uit Cartagena komt? Het is uiteraard mogelijk om een bezoekje te brengen aan de fabriek. Voor de liefhebber is dit erg leuk om eens mee te maken. Bezoek interessante musea, ga winkelen in het gezellige centrum of neem een duik in de frisse zee aan deze heerlijke kustplaats.

Conclusie – de kuststeden aan de Spaanse Costa

De kuststeden aan de Spaanse Costa staat bekend om de prachtige stranden, gezellige boulevards en sfeervolle beach clubs. Eigenlijk kun je overal wel terecht voor gezelligheid, lekker eten en de zon. Boek een vakantie naar één van deze kustplaatsen en ontdek de geschiedenis, cultuur en kunst die de steden te bieden hebben.

Interesse in vastgoed in Spanje? Ontdek ons E-book hier:


Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen