Uw zoekresultaten

Luxueus vastgoed aan de Costa del Sol te koop

Luxueus vastgoed aan de Costa del Sol te koop – Zoekt U een luxueus tweede verblijft aan de Costa del Sol dat tevens een aantrekkelijke investering biedt in termen van huuropbrengst? Verdoe geen tijd met zoeken tussen duizenden middelmatige panden. Bij INVESTINSPAIN kennen we de regio van de Costa del Sol zeer goed. Via ons lokaal netwerk weten we de meest interessante nieuwbouwprojecten op prachtlocaties voor U te selecteren. Aan de hand van Uw noden en Uw budget, stellen we U een selectie aan nieuwbouwprojecten voor. Daarna bepaalt U zelf welke nieuwe vastgoedprojecten aan de Costa del Sol U graag wil bezoeken. Bovendien maken we een zorgeloze investering mogelijk aan de hand van ons uitgebreid servicepakket. U hoeft zich geen zorgen te maken over juridische en fiscale vragen, vertalingen naar het Nederlands, de totaalinrichting van uw nieuwe woning, het onderhoud of het verhuren ervan. 

Nieuwbouw Costa del Sol: Uw eigen villa in Marbella

Op zoek naar nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol? Een royale villa aan de zonovergoten Spaanse zuidkust, iets voor U? Misschien zoekt U een nieuw verblijf in het kosmopolitische Marbella, het kloppend hart van de Costa del Sol. Of wil U zich vestigen in het authentieke Estepona dicht bij uitdagende golfterreinen. Mogelijk neigt U eerder naar een luxueus pand in het Sotogrande resort met alle denkbare faciliteiten op loopafstand. Of gaat U watertanden van ruime penthouses met uitzicht op de kustlijn van de Fuengirola. Het zijn enkele van de mogelijkheden in ons ruime portfolio van upmarket vastgoed aan de Costa del Sol. Onder meer Mijas, Benalmadena, Benahavis en Cancelada herbergen tevens interessante projecten. Wacht niet te lang, want het ideale moment om vastgoed aan de Costa del Sol te kopen is nu.

Voorkeur voor een appartement

Een villa-appartement met zeezicht, een penthouse op wandelafstand van het strand, een resort-stijl appartement vlakbij de golfbaan, een ecologische villa met zicht op de bergen,… Bij ons vindt U de beste opportuniteiten aan de Costa del Sol. Wij bieden U de mooiste vastgoedprojecten op de allerbeste locaties.

Bekijk alvast ons uitgebreid portfolio! Ziet U een project dat U bevalt? Neem contact op met INVESTINSPAIN. Wij zorgen voor de organisatie van Uw inspectietrip. Drie dagen is ruim voldoende voor een inspectietrip. Op dag één ontvangen we U aan de luchthaven en begeleiden we U naar uw hotel. Nadien bezoeken we samen een aantal projecten, waarna U kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om Uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van Uw voorkeur een tweede keer te bezoeken indien U dit wenst. De derde dag vertrekt U naar huis. Uw droom is werkelijkheid geworden!

De ideale villa die in de Costa del Sol te koop staat kan de Uwe zijn

Een luxe woning aan de Spaanse Costa del Sol te koop voor zeer interessante prijzen? INVESTINSPAIN maakt het mogelijk. Wat zit er zoal in ons portfolio op vlak van nieuwbouwprojecten? De golffanaten bieden we luxehuizen pal gelegen aan de beste golfbanen, zoals de La Cañada golfbaan, of het wereldberoemde Valderrama golfterrein in het Sotogrande resort. Of heeft U juist altijd al vlak aan zee willen wonen? Dan is een townhouse met eerstelijns zeezicht en privé-toegang tot het strand echt iets voor U. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtpanden waarmee we U kennis kunnen laten maken. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in Mechelen, Utrecht of Marbella.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!