geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Costa del Sol te Koop: De top 23 projecten van 2023

Een appartement, penthouse of villa kopen aan de Costa del Sol, Spanje is de droom van velen. Het is een zonnig leven vol natuurlijk licht, heerlijke lunches op het strand en gezellige feesten tot diep in de nacht. In dit artikel nemen wij u mee door de top 23 Costa del Sol te koop projecten van 2023.

Nieuwbouw Costa del Sol te koop tot €400.000

1. Àtica Homes

Àtica Homes: appartementen op steenworp van centrum Estepona – vanaf €174.000

Àtica Homes bestaat uit zeven woonblokken met in totaal 132 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met een garage, berging, gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen en een speelzone. De 7 blokken bestaan telkens uit 3 verdiepen plus kelders en worden geïntegreerd in de omgeving met moderne en hedendaagse architectuur om van dit nieuwe complex te genieten.

Bekijk Àtica Homes

2. ABC Plaza

ABC Plaza: residentieel complex van 13 appartementen in het centrum van Estepona vanaf €275.000

Dit nieuwbouw complex van 13 appartementen, met 1 en 2 slaapkamers, ligt op een zeer goede locatie in het centrum van Estepona, op slechts 50 meter van het Rada’s strand. De woningen van binnen dit project zijn ruim, met grote terrassen en veel natuurlijk licht. De indelingen zijn ontworpen om elke meter optimaal te benutten en om open, veelzijdige en functionele ruimtes te bieden met een uitzonderlijke afwerking, ingerichte keukens en installatie van airconditioning via een aerothermisch systeem.

Bekijk ABC Plaza

3. Dreamgolf

Dreamgolf: Frontline golf appartementen bij Calanova Golf – vanaf €229.000

Nieuw project in Mijas Costa, Malaga. Deze privé urbanisatie heeft 54 appartementen met 2 en 3 slaapkamers verdeeld over 3 blokken van 3 verdiepingen hoog. Zeer lichte woningen met ruime woonkamers met geïntegreerde keukens, eigentijds design en gemaakt om te genieten van privacy en de nabijheid van de golfbaan.

Bekijk Dreamgolf

4. Isidora Living

Isidora Living is een prachtig residentieel project met 102 appartementen en penthouses, verdeeld in2 blokken, elk met 51 woningen, met 1, 2 en 3 slaapkamers, gelegen in het centrum van Estepona, aan de Costa del Sol. En het beste van alles, het ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand La Rada en de oude wijk. Isidora Living weerspiegelt de mediterrane levensstijl, het licht, het geluk en de rust van een zorgeloos leven.

Bekijk Isidora Living

5. NINETEEN 41

NINETEEN 41 Estepona: 60 nieuwbouw appartementen op de New Golden Mile – Vanaf €350.000

NINETEEN41 bestaat uit 60 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers met een uitzonderlijke afwerking. Dit wooncomplex, met zuivere, organische lijnen die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving, beschikt over gemeenschappelijke ruimtes waar tot in de kleinste details is gezorgd. Zo zijn er onder andere 3 zwembaden, 2 padelterreinen, een spa, fitnessruimte, kleedkamers en zelfs een co-working ruimte en een gemeenschappelijke keuken. Omdat de gemoedsrust van de gezinnen een prioriteit is, beschikt Nineteen41 over een geïntegreerd beveiligingssysteem en de installatie van videobewakingscamera’s, evenals een nummerplaatherkenningssysteem bij de toegang tot de garages.


Meer weten over Spaans vastgoed? Lees onze artikelen:

6. Aranya Estepona

Aranya Estepona: Nieuwbouw appartementen vlakbij La Resina Golf – Vanaf €178.000

Aranya Estepona is een omheind wooncomplex gelegen in een unieke enclave omringd door golfbanen. U zult kunnen genieten van de verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals de coworking area, de fitnessruimte, de speelruimte voor de kinderen en de tuin. Bovendien kunt u dankzij het goede klimaat in Costa del Sol het hele jaar door genieten van het gemeenschappelijke zwembad met zoutchlorering.

Bekijk Aranya Estepona

Costa del Sol te koop tot €600.000

7. Alma

Alma: boutique appartementen omringd met uitgebreide faciliteiten in La Cala de Mijas – Vanaf €569.000

Alma is een boutique ontwikkeling met slechts 16 smaakvolle en prachtig afgewerkte appartementen in La Cala de Mijas. Alma vormt een prive-gated community, die een spectaculair 180 ° uitzicht op de zee biedt. Hier kunt u genieten van volledige rust, comfort en ontspanning in een omgeving dicht bij alles wat u zich kunt wensen.

Bekijk Alma

8. Zenity Azure

Zenity Azure: Ruime 2 tot 4 slaapkamer appartementen en townhouses vlakbij het strand in Estepona – Vanaf €402.000

Zenity Azure, gelegen in het westen van Estepona, geniet van een prachtig zicht op zee. Het is een exclusief project bestaande uit 84 luxe woningen met royale binnenruimtes, ruime terrassen, spectaculaire uitzichten, gemeenschappelijke ruimtes, zwembaden en een club zone. De 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen zijn onderverdeeld in laagbouw om de grootste esthetiek en privacy te garanderen. Naast appartementen zijn er bij Azure ook duplex-appartementen of townhouses met privétuin.

Bekijk Zenity Azure

9. Royal Palms

Royal Palms Mijas: Resort style project met ruime 1 – 3 slaapkamers appartementen vanaf €615.000

Royal Palms Mijas biedt een verscheidenheid van 1-3 slaapkamer appartementen en penthouses. Daarnaast beschikt het ook over een uitgestrekt resort met zwembad omringd door strand, overdekte fitnessruimte en een speelzone voor kinderen en veel natuurlijk groen waar gezinnen hun dagen kunnen doorbrengen met het verkennen van de omgeving. De appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige inrichting, met inbegrip van open keukens en hebben ongelooflijk uitzicht op zee vanaf terrassen dankzij hun heuveltop locatie. Dit project wordt gebouwd volgens de hoogste standaard met alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen en luxe afwerkingen.

Bekijk Royal Palms

10. ISEA Estepona

ISEA Estepona: nieuwbouw appartementen vlakbij Estepona Golf met zeezicht – Vanaf €407.000

Deze nieuwe urbanisatie is verdeeld in 54 appartementen met zeezicht en grote terrassen. Binnen dit project vindt u 2 en 3 slaapkamer appartementen en 2 slaapkamer duplex penthouses. U kan er de hele dag door genieten van de Spaanse zon én van zeezicht, want er zijn zowel vooraan als achteraan terrassen bij de units voorzien.

11. The Alchemist

The Alchemist: Ruime 2 en 3 slaapkamer appartementen op 500 meter van het strand – Vanaf €459.000

The Alchemist Residences – een nieuw project van luxe appartementen en penthouses gelegen in Estepona, tussen de Sierra Bermeja Mountains en de zandstranden van de Costa del Sol. De woningen zijn ontworpen met ruime en elegante kamers en voorzien van state-of-the-art technologie met een domotica-systeem, milieuvriendelijke airconditioning en vloerverwarming.

Bekijk The Alchemist

Costa del Sol te koop tot €1.000.000

12. Abu 14 Marbella

Abu 14 Marbella: High-end appartementen op 200 meter van het strand – Vanaf €771.000

ABU 14 is een spectaculair off-plan project gelegen in het hart van de stad Marbella aan de Costa del Sol, op slechts 200 meter van de boulevard. Het fantastische gebouw met een spectaculair ontwerp heeft in totaal 5 verdiepingen en 16 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers, met oppervlaktes variërend tussen 124 m2 en 186 m2.

Bekijk Abu 14 Marbella

13. La Seda Mijas

La Seda Mijas: 12 villa’s in de heuvels van Mijas met prachtige zeezichten – vanaf €845.000

La Seda Mijas is een nieuw wooncomplex van 12 eigentijdse villa’s, allemaal met ongelooflijk uitzicht op zee. De prachtig ontworpen woningen zijn een intelligente mix van moderne architectuur met Andalusische kenmerken. Tuinen en groenvoorzieningen creëren een parkachtig gebied. De villas bieden een perfecte combinatie van onberispelijk design en modern comfort. Alle woningen bieden een adembenemend uitzicht over het omliggende gebied tot aan de Middellandse Zee. Daarnaast beschikken ze ook over grote en open binnen- en buitenwoonruimten, drie tot vijf slaapkamers, verwarmde privézwembaden en liften.

Bekijk La Seda Mijas

14. Campanario Collection

Campanario Collection: Villaproject in Estepona omringd door verschillende golfbanen – vanaf €990.000

Dit project is gelegen op slechts 10 minuten van een van de meest luxueuze plaatsen aan de Costa del SolPuerto Banús. De visie van Puerto Banús is om het luxe nautische en recreatieve toerisme in het Middellandse Zeegebied te leiden. Haar belangrijkste missie is om onvergetelijke ervaringen en diensten van topkwaliteit te bieden aan haar bezoekers.

Bekijk Campanario Collection

15. La Paloma Collection

La Paloma Collection: villaproject in Sotogrande vlakbij zee & golf vanaf €875.000

La Paloma Collection bestaat uit 11 moderne stijl villa’s met een eigentijds ontwerp verdeeld over 2 verdiepingen. De uitgebreide woningen omvatten tuin en zwembad. De villa’s beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, (optioneel een 4 slaapkamer), grote open leefruimtes met een moderne stijl keuken, die direct leidt naar de tuinen met zwembaden.

Bekijk La Paloma Collection

16. Tiara

Tiara: High-end nieuwbouw project gelegen te Benahavís met appartementen vanaf €859.000

Tiara bestaat uit 56 exclusieve woningen met 3 en 4 slaapkamers en een panoramisch uitzicht op zee, verdeeld over 7 blokken. Elke woning is perfect ontworpen met uw welzijn en comfort in het achterhoofd. Alle slaapkamers in de woningen hebben een eigen badkamer, evenals een extra badkamer voor de privacy van de gasten. De meeste terrassen zijn overdekt, behalve de penthouses die voorzien zijn van een pergola. De keukens in alle woningen van Tiara zijn volledig uitgerust met designmeubelen en energiezuinige apparatuur.

Bekijk Tiara

17. Marbella Lake

Marbella Lake, een moderne ontwikkeling in het hart van Golf Valley, in Nueva Andalucía – Vanaf €690.000

Marbella Lake is een nieuwe ontwikkeling die bestaat uit 98 appartementen verdeeld over blokken van telkens 3 verdiepen in eigentijdse mediterrane stijl. De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en de prachtige penthouses en duplexwoningen worden omgeven door zorgvuldig aangelegde tuinen en vier gemeenschappelijke zwembaden.

Bekijk Marbella Lake

Costa del Sol te koop vanaf €1.000.000

18. Villa Senses

Villa Senses: Instapklare villa in Marbella, volledig ingericht in Ibiza-style voor €3.695.000

Villa Senses is een prachtige 4 slaapkamer woning met een open design. Deze karakteristieke woning is volledig ingericht in een eigentijdse mediterrane stijl en is daarmee instapklaar om er het hele jaar door 100% van te genieten.

Bekijk Villa Senses

19. Villa Córdoba

Villa Córdoba in Mijas: Nieuwbouw villa in Andalusische stijl voor €1.292.000

Villa Córdoba 6 & 7 zijn gelegen aan Mijas Golf in een charmante en rustige woonwijk. Dit nieuwbouw project is dicht bij het centrum van Mijas gesitueerd, een typisch Andalusisch dorp vol cultureel erfgoed. Het architectonische project is verdeeld in open en goed verbonden ruimtes, waaronder vier ruime slaapkamers, drie of 4 badkamers en een toilet, geïnspireerd door een modern en stijlvol design. Een weelderig zwembad buiten maakt deze villa een object van verlangen voor al diegenen die houden van de zon, natuur, milieu en de mediterrane levensstijl.

Bekijk Villa Córdoba

20. Vilas6

Vilas6: High-end villaproject met comfort van privé woning maar voordelen van een residentie – Vanaf €4.200.000 

Vilas6 is een totaal vernieuwend residentieel concept vlakbij Puerto Banús, waar de bewoners kunnen genieten van de onafhankelijkheid die een woning biedt, in combinatie met de diensten en faciliteiten binnen de gemeenschap. De residentie is volledig omheind en privé, en telt met een spectaculaire entree, die toegang geeft tot 6 indrukwekkende “Vilas” met een state-of-the-art design. De uitgebreide buitenruimtes en tuinen rondom de villas maken plaats voor een nieuw concept van zwembad van bijna 180 m2 plus een kinderbad van 36 m2, beide met waterchlorering behandeling. Vilas6 combineert perfect de voordelen van een huis met het comfort van een residentieel complex.

Bekijk Vilas6

21. Palo Alto Villa’s

Palo Alto Villa’s: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén – Vanaf €3.000.000 

Ontdek Palo Alto, een exclusieve heuveltop community op enkele minuten van Marbella. Dit project bestaat uit prachtige appartementen, penthouses en nu ook exclusieve villa’s die genieten van geweldige berg- en zeezichten! Het Palo Alto-domein is maar liefst 50 hectare groot. Echter, wordt er hiervan slechts 20% bebouwd, waardoor u zich steeds in een groene en natuurlijke omgeving zal bevinden. Dit is een plek waar u kan genieten van een luxueuze levensstijl! Niet enkel door de kwaliteit van het project, maar ook door de vele faciliteiten die het aanbiedt.

Bekijk Palo Alto Villa’s

22. Palo Alto – Instapklaar triplex penthouse met solarium

Palo Alto: Instapklaar 3 slaapkamer triplex penthouse met solarium voor €2.940.000

Binnen de reeds opgeleverde fase Las Jacarandas van Palo Alto is een uniek penthouse beschikbaar. Dit penthouse bestaat uit 2 appartementen die werden samengevoegd, om zo een unieke woning te creëren van 3 verdiepen waar het maximale uit de ruimtes kon worden gehaald. De beneden verdieping bestaat uit een zeer ruime woonkamer dat uitkomt op een terras dat geniet van prachtige zichten. Daarnaast is het ook uitgerust met een stijlvolle keuken en bar waar tal van gasten kunnen worden ontvangen. Een verdiep hoger vindt u drie slaapkamers met ensuite badkamers en heel wat dressing ruimte. Twee van deze slaapkamers grenzen aan een zeer ruim terras van wel 111 m2 dat bovendien voorzien is van een jacuzzi. Tot slot vindt u op de derde verdieping een spectaculair solarium van 128m2 waar u kan genieten van fantastische berg- en zeezichten. Dit appartement is beschikbaar voor €2.940.000 exclusief meubels.

Bekijk Palo Alto – Instapklaar triplex penthouse met solarium

23. Marbella club golf – Villa Alegria

Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten. Prijs op aanvraag

In één van de meest exclusieve wijken van MarbellaMarbella club golf, ontwikkelt de Belgische firma INVESTINSPAIN deze prachtige villa temidden van het groen. Zeezichten, golfzichten over de Marbella club golf en weelderige natuur kenmerken dit grondstuk van meer dan 6.000m2! Dit 24u high-level security domein, kenmerkt zich uitsluitend door exclusieve villa’s een paardrijcenter, charmante clubhouse en een 18-holes golf met veel natuurlijke glooiingen. Deze vermaarde 18 hole golfclub bestaat al meer dan 70 jaar en staat bekend als een van de beste clubs in Spanje. Marbella Club brengt z’n leden samen in het clubhouse, waar de uitstekende menukaart elke dag heel wat clubleden en bewoners lokt. Kortom, in deze gezellige sfeer voel je je meteen thuis.

Ontdek de Costa del Sol vanaf uw device!

U wil graag van de Costa del Sol uw tweede thuis maken, zodat u telkens kan genieten van het warme klimaat, de prachtige stranden en de leuke steden die er te vinden zijn. Maar waar aan de Costa del Sol zou u zich nu echt thuisvoelen? Welke gebieden sluiten het beste aan aan uw wensen? Of we het nu hebben over de goede restaurants en golfbanen of over natuur en cultuur, de Costa del Sol heeft het allemaal! Echter, is het door de grote verscheidenheid tussen de regio’s niet altijd duidelijk waar nu juist te investeren. Daarom zetten wij voor u alle gebieden aan de Costa del Sol op een rij. Lees hier verder en vind uw perfecte thuis!

Coastline Costa del Sol investinspain be
  1. Gibraltar
  2. Sotogrande
  3. La Alcaidesa
  4. Manilva
  5. Casares
  6. Estepona
  7. Cancelada
  8. Benahavís
  9. San Pedro de Alcántara
  10. Nueva Andalucía
  11. Puerto Banús
  12. Marbella
  13. Ojén
  14. Calahonda
  15. Cabopino
  16. La Cala de Mijas
  17. Fuengirola
  18. Mijas
  19. Benalmádena
  20. Málaga

Vergelijk aanbiedingen