€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vernieuwde Strandboulevard Estepona geopend

boulevard paseo maritimo estepona

Geschatte leestijd: 3 minuten

Vakantiegangers en inwoners van de populaire kustplaats Estepona kunnen sinds april genieten van de heraangelegde promenade.

José María García Urbano, de alom geprezen burgermeester van het zonnige vissersdorp, maakte kenbaar zeer tevreden te zijn over het eindresultaat. In een post of Facebook schreef hij het volgende:

“Vandaag is een mooie dag om te genieten van de heraangelegde promenade; een van de meest emblematische gebieden van de stad. Tegelijkertijd zijn alle watervoorzienings- en rioleringsnetwerken vernieuwd, waardoor al deze diensteninfrastructuren zijn verbeterd.

Bekijk hier de video (Facebook) van de hernieuwde boulevard.

Werkzaamheden

In juni 2020 werd door het gemeentebestuur van Estepona de administratieve procedure afgerond voor de aanbesteding van de herinrichting van het centrale deel van de Paseo Marítimo. De werkzaamheden begonnen in september van dat jaar, en werden voltooid met een budget van 2,6 miljoen euro.

Boulevard aan zee

De promenade is niet alleen één van de mooiste straten van Estepona, maar onderscheidt zich ook door het unieke uitzicht op zee. Het is daarnaast ook een perfecte plek om van de zee te genieten. Uiteraard zijn kwalitatief goede en tevens betaalbare horecagelegenheden hier aan te treffen. Kortom, ook een uitstekende plek voor een heerlijk hapje en drankje.

Wandelpad tot aan de haven van Estepona

De boulevard van Estepona heeft grote, ruime voetgangerszones en tuinen en beschutting tegen de zon. Het strekt zich uit van het strand van La Rada, in het centrum van Estepona, tot aan de vissershaven, aan de voet van de vuurtoren van Punta Doncella (waar u de vissers hun vis naar de vismarkt kunt zien brengen).

De promenade staat vol met strandtentjes, bootjes met espetos (sardientjes) op het zand en restaurants waar u de typische gastronomie van de regio kunt proeven.

Estepona haven 1

Een must is de houten loopbrug over de klif, die deel uitmaakt van het kustpad dat tot Marbella loopt en vanwaar u een prachtig uitzicht hebt op Gibraltar, vooral bij zonsopgang en zonsondergang.

Zowel in de beste wijken van Estepona als in de mooiste straten is men erin geslaagd de oorsprong van het vissersdorp te combineren met de toeristische ontwikkeling en het promoten van luxe vastgoed-ontwikkelingen.

Nieuwbouw vastgoed te koop in Estepona

Finca Las Golondrinas

Voor € 3.600.000
Finca Las Golondrinas: Eigentijdse villa te koop in Estepona – Instapklaar – Voor €3.600.000 Finca Las Golondrinas is gelegen in een verfijnde woonw [meer]
Finca Las Golondrinas: Eigentijdse villa te koop in Estepona – Instap [meer]

Living Estepona

Vanaf € 224.000
Living Estepona: Nieuwbouw appartementen vlakbij het strand in centrum Estepona – Vanaf €224.000 Living Estepona bestaat uit 23 woningen, waarvan één 1 sl [meer]
Living Estepona: Nieuwbouw appartementen vlakbij het strand in centrum Este [meer]
Te koop
Verkocht

Horizon Beach – Verkocht

Voor € 650.000
Horizon Beach Estepona: Frontline beach appartement beschikbaar voor €650.000 Dit comfortabele en eigentijdse appartement is gelegen in de nieuwe urbanisatie Ho [meer]
Horizon Beach Estepona: Frontline beach appartement beschikbaar voor €650.0 [meer]

Wellingtonia

Vanaf € 149.000
Wellingtonia: 110 moderne appartementen vlakbij Estepona centrum –  Vanaf €149.000 Wellingtonia is een nieuwe ontwikkeling bestaande uit 110 woningen, gel [meer]
Wellingtonia: 110 moderne appartementen vlakbij Estepona centrum –  V [meer]
1 53 m2gegevens

The Heights & New Heights

Vanaf € 995.000
The Heights & New Heights: 11 unieke villa’s bij La Resina Golf vanaf €995.000 The Heights is een luxe ontwikkeling van 11 unieke prive villa’s in een [meer]
The Heights & New Heights: 11 unieke villa’s bij La Resina Golf vanaf € [meer]
4 369 m2gegevens

Sunset Plazamar Estepona

Vanaf € 290.000
Sunset Plazamar 12 moderne appartementen op slechts 50 meter van het strand, in centrum Estepona – Vanaf €290.000 Sunset Plazamar Estepona is een modern e [meer]
Sunset Plazamar 12 moderne appartementen op slechts 50 meter van het strand [meer]
1 1 51 m2gegevens

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen

TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!