€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Vernieuwde Strandboulevard Estepona geopend

boulevard paseo maritimo estepona

Geschatte leestijd: 3 minuten

Vakantiegangers en inwoners van de populaire kustplaats Estepona kunnen sinds april genieten van de heraangelegde promenade.

José María García Urbano, de alom geprezen burgermeester van het zonnige vissersdorp, maakte kenbaar zeer tevreden te zijn over het eindresultaat. In een post of Facebook schreef hij het volgende:

“Vandaag is een mooie dag om te genieten van de heraangelegde promenade; een van de meest emblematische gebieden van de stad. Tegelijkertijd zijn alle watervoorzienings- en rioleringsnetwerken vernieuwd, waardoor al deze diensteninfrastructuren zijn verbeterd.

Bekijk hier de video (Facebook) van de hernieuwde boulevard.

Werkzaamheden

In juni 2020 werd door het gemeentebestuur van Estepona de administratieve procedure afgerond voor de aanbesteding van de herinrichting van het centrale deel van de Paseo Marítimo. De werkzaamheden begonnen in september van dat jaar, en werden voltooid met een budget van 2,6 miljoen euro.

Boulevard aan zee

De promenade is niet alleen één van de mooiste straten van Estepona, maar onderscheidt zich ook door het unieke uitzicht op zee. Het is daarnaast ook een perfecte plek om van de zee te genieten. Uiteraard zijn kwalitatief goede en tevens betaalbare horecagelegenheden hier aan te treffen. Kortom, ook een uitstekende plek voor een heerlijk hapje en drankje.

Wandelpad tot aan de haven van Estepona

De boulevard van Estepona heeft grote, ruime voetgangerszones en tuinen en beschutting tegen de zon. Het strekt zich uit van het strand van La Rada, in het centrum van Estepona, tot aan de vissershaven, aan de voet van de vuurtoren van Punta Doncella (waar u de vissers hun vis naar de vismarkt kunt zien brengen).

De promenade staat vol met strandtentjes, bootjes met espetos (sardientjes) op het zand en restaurants waar u de typische gastronomie van de regio kunt proeven.

Estepona haven 1

Een must is de houten loopbrug over de klif, die deel uitmaakt van het kustpad dat tot Marbella loopt en vanwaar u een prachtig uitzicht hebt op Gibraltar, vooral bij zonsopgang en zonsondergang.

Zowel in de beste wijken van Estepona als in de mooiste straten is men erin geslaagd de oorsprong van het vissersdorp te combineren met de toeristische ontwikkeling en het promoten van luxe vastgoed-ontwikkelingen.

Nieuwbouw vastgoed te koop in Estepona

Te koop
new offer

Capri

Vanaf € 319.000
Capri: 2 en 3 slaapkamer woningen met grote terrassen of tuinen met zeezicht in Estepona – Vanaf €319.000 Capri is gelegen in Estepona en biedt zowel berg [meer]
Capri: 2 en 3 slaapkamer woningen met grote terrassen of tuinen met zeezich [meer]
Niels Bruggeman

LIF3

Vanaf € 480.000
LIF3: Nieuwbouw appartementen vlakbij het centrum van Estepona – Vanaf €480.000 LIF3 heeft 40 woningen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen. Je vind [meer]
LIF3: Nieuwbouw appartementen vlakbij het centrum van Estepona – Vana [meer]

Sunset Bay

Vanaf € 313.000
Sunset Bay: appartementen op 300 meter van het strand in Estepona – vanaf €313.000 Sunset Bay Estepona heeft 41 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, m [meer]
Sunset Bay: appartementen op 300 meter van het strand in Estepona – v [meer]

Cassia

Vanaf € 235.000
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum – Vanaf €235.000 Cassia Estepona is een nieuw project bestaande uit 70 nieuwe woningen met 1 tot [meer]
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum – Vanaf €23 [meer]

Libella

Vanaf € 458.000
Libella: nieuwbouw appartementen en penthouses vlakbij Selwo Estepona – Vanaf €458.000 Libella omvat 67 woningen met 2 en 3 slaapkamers, waaronder penthou [meer]
Libella: nieuwbouw appartementen en penthouses vlakbij Selwo Estepona &#821 [meer]

Vanian Views

Vanaf € 389.000
Vanian Views: Off plan appartementen vlakbij Selwo Estepona – Vanaf €389.000 Vanian Views Estepona is een nieuwbouw project dat bestaat uit 61 stijlvolle [meer]
Vanian Views: Off plan appartementen vlakbij Selwo Estepona – Vanaf € [meer]

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X