Uw zoekresultaten

Vastgoed kopen in Spanje zonder valkuilen

De dagen worden korter, temperaturen worden lager, …. We denken terug aan de goeie tijden: de Spaanse zon, de palmbomen, heerlijke wandelingen, lekker eten, kortom een verhoogde levenskwaliteit.

De herfst en winter zijn populaire periodes om een tweede verblijf onder de zon te kopen. En dat doen we nog altijd massaal in Spanje, met meer dan 3.000 per jaar.

Kopers hebben een duidelijke focus maar laten zich ook verleiden door mooie praatjes en de bijbehorende valkuilen.

Het is daarom van belang om vooraf goed voorbereid te zijn, en een antwoord te krijgen op;

  • Welke financiële garanties zijn er?
  • Zijn mijn zichten gegarandeerd?
  • Welke afwerkingen heb ik recht op?
  • Wat is er te vinden in welke regio?
  • Welke bescherming geniet ik als consument?

Om U zorgvuldig te laten begeleiden is het daarom belangrijk dat U samenwerkt met een Belgische makelaar die een gedragscode onderschreven heeft, een aansprakelijkheidsverzekering heeft, afdoende opgeleid is, … Die garanties vindt je allemaal bij een BIV-makelaar. Controleer hier of Uw makelaar erkend is.

INVESTINSPAIN is er één van (BIV-nr: 511973), en werkt bovendien met een Belgische advocaat ter plaatse om Uw droompand volledig juridisch door te lichten in eigen taal!

Wij raden onze klanten aan eerst op kantoor in Mechelen of Utrecht te komen voor een eerste kennismaking. De wensen uit te spreken en een traject uit te stippelen incl. een inspectiereis op maat. Zo gaat u voorbereid op reis en loopt u tegen zo min mogelijke teleurstellingen aan.

Om projecten te bekijken en uw regio te gaan uitvinden kunt u terecht op onze projectpagina. De ins&outs van elk project, incl. prijzen en beschikbaarheid overlopen we graag met U tijdens een afspraak.

INVESTINSPAIN kijkt ernaar uit om Uw droom te verwezenlijken!

Lees meer op:

https://www.hln.be/woon/een-spaanse-casa-opgelet-voor-deze-valkuilen~a542c324/

(Bron: HLN.be)

  • Geavanceerd zoeken

    € 0 naar € 5.000.000

  • Onze verschillende projecten

  • Gratis Downloads

Vergelijk projecten

De beste projecten voor u geselecteerd!Doe onze enquete (duur: ong 4 min.)

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Estepona, Marbella, of wellicht Mijas? Hoe gaat u DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!

Nieuw! Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek Home in Spain, onze vernieuwde interieur design afdeling.

X