geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Escape to Luxury: Geniet van een vakantiehuis aan de Costa del Sol in Marbella

Het kopen van een luxe vakantiehuis in Marbella aan de Costa del Sol in Spanje is een droom voor veel mensen. Deze stad, gelegen aan de Zuidkust van Spanje, heeft prachtige stranden, schilderachtige straatjes, trendy restaurants en bars. Marbella is ook een populaire bestemming voor liefhebbers van luxe vakantiehuizen, waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en kunnen genieten van de heerlijkheid van het leven aan de Middellandse Zee.

Een vakantiehuis kopen aan de Costa del Sol in Marbella

Hieronder geven we een korte introductie van Marbella en de Costa del Sol aan de hand van de verschillende luxe vakantiehuizen die hier te koop zijn.

1. Introductie van Marbella – De Costa del Sol

Marbella is een stad aan de Costa del Sol in Spanje, die bekend staat om zijn luxe stranden, trendy restaurants en bars, prachtige straatjes en een bruisend nachtleven. De stad ligt in het zuiden van Spanje, aan de Middellandse Zee, en is het hele jaar door populair bij toeristen die op zoek zijn naar luxe vakantiehuizen.

marbella 6458 xl

De Costa del Sol is een kuststrook in Spanje die langs de Middellandse Zee loopt. De kustlijn is ongeveer 160 kilometer lang, van Nerja in het oosten tot in Gibraltar in het uiterste westen. De Costa del Sol betekent letterlijk “Kust van de zon” en is een populaire bestemming voor toeristen. De stranden zijn schoon en er zijn veel voorzieningen, zoals restaurants en bars.

2. Waarom kiezen vakantiegangers voor Marbella voor luxe villa’s

Marbella is de perfecte plek voor mensen die een luxe vakantiehuis willen kopen. De stad heeft veel te bieden, van trendy restaurants en bars tot schilderachtige straatjes en prachtige stranden. De kustlijn van Marbella biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de heerlijkheid van het leven aan de kust.

Laguna Village luxe beachclub Estepona 2
Laguna Villa – Luxe beach resort Pacha Group in Estepona – Verwacht Q3/Q4 2023

Marbella is ook een populaire bestemming voor liefhebbers van luxe villa’s. Er zijn veel prachtige villa’s te koop in Marbella, met een prachtig uitzicht op de oceaan. Naast het prachtige uitzicht, bieden deze luxe villa’s ook een aantal voordelen, zoals een rustige en luxe omgeving, een eigen zwembad en een privé-strand.

Marbella is ook populair vanwege de nabijheid van andere luxe bestemmingen, zoals Puerto Banus, Nueva Andalucia, Estepona, Benahavis en andere plaatsen aan de Costa del Sol. Deze plaatsen bieden een aantal luxe villa’s voor de kopers, die een prachtig uitzicht hebben op de oceaan en het prachtige landschap.

3. Luxe villa’s in Marbella – Estepona, Benahavis en meer

Er zijn veel luxe villa’s te koop in Marbella, waaronder villa’s in Estepona, Benahavis en andere plaatsen aan de Costa del Sol. Deze villa’s hebben een prachtig uitzicht op de oceaan en het prachtige landschap. De villa’s zijn ontworpen om u optimaal te laten genieten van het luxe leven dat Marbella te bieden heeft.

Estepona is een prachtige plaats aan de Costa del Sol, die bekend staat om zijn rustige sfeer en luxe villa’s. Er zijn veel prachtige villa’s te koop in Estepona, met een prachtig uitzicht op de zee en het prachtige landschap. Estepona biedt ook een aantal luxe faciliteiten, zoals golfbanen, restaurants en bars, winkels, een jachthaven en een prachtig natuurpark.

Te koop Estepona
Estepona haven

Benahavis is een ander prachtige plaats aan de Costa del Sol. Benahavis is een klein dorp dat bekend staat om zijn luxe villa’s, prachtige stranden en het pittoreske landschap. Er zijn veel prachtige villa’s te koop in Benahavis, die een prachtig uitzicht hebben op de oceaan en het prachtige landschap. Benahavis biedt ook een aantal luxe faciliteiten, waaronder golfbanen, restaurants en bars, winkels en een prachtig natuurpark.

4. Voordelen van het bezit van een luxe villa in Marbella

Het kopen van een luxe villa in Marbella brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst bieden de meeste luxe villa’s prachtige zeezichten én zichten op het prachtige landschap. De villa’s zijn ook ontworpen om u optimaal te laten genieten van het luxe leven dat Marbella te bieden heeft. Bovendien hebben de villa’s een eigen zwembad en een privé-strand, waardoor u kunt genieten van de heerlijkheid van het leven aan de Middellandse Zee.

Costa del sol Skyline - inspectiereizen

Andere voordelen van het bezit van een luxe villa in Marbella zijn de nabijheid van andere luxe bestemmingen, zoals Estepona, Benahavis en andere plaatsen aan de Costa del Sol. Deze plaatsen bieden een aantal luxe villa’s voor de kopers, die een prachtig uitzicht hebben op de oceaan en het prachtige landschap.

Als u een luxe villa in Marbella koopt, kunt u ook genieten van het luxe leven dat de stad te bieden heeft. De stad heeft veel te bieden, van trendy restaurants en bars tot schilderachtige straatjes en prachtige stranden.

Avontuur, cultuur en Sport

Of het nu zee-, lucht- of bergsporten zijn die u wilt, de Costa del Sol heeft het allemaal te bieden. Er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen voor de perfecte avontuurlijke vakantie aan de Costa del Sol!

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld te surfen in Cabopino, nabij Mijas. Of kunt u zelfs op twee uur rijden van de Costa del Sol skieën in de Sierra Nevada (Granada).

Of ervaar de buitengewone Caminito del Rey met vervoer vanuit Málaga en een lokale gids. Geniet van het landschap, de rivier, de flora en fauna, en leer interessante feiten op deze unieke wandeling.

Bekijk de beste avontuurlijke activiteiten aan de Costa del Sol hier.

5. Nieuwbouw villa’s in Marbella

Er zijn ook veel nieuwbouw villa’s te koop in Marbella, die worden gebouwd met de modernste technologie en luxe materialen. Deze villa’s hebben een prachtig uitzicht op de oceaan en het prachtige landschap. De villa’s zijn ontworpen om u optimaal te laten genieten van het luxe leven dat Marbella te bieden heeft.

De nieuwbouw villa’s in Marbella bieden ook een aantal voordelen. Allereerst hebben de villa’s een eigen zwembad en een privé-strand, waardoor u kunt genieten van de heerlijkheid van het leven aan de Middellandse Zee. Bovendien hebben de villa’s een modern ontwerp, met de modernste technologieën en luxe materialen.

InvestinSpain is de Nederlandstalige makelaar voor de aankoop van luxe nieuwbouw villa’s in Marbella aan de Costa del Sol in Spanje. Ze bieden een breed scala aan villa’s, van prachtige luxe villa’s met een prachtig uitzicht op de oceaan en het prachtige landschap, tot moderne villa’s met de modernste technologieën en luxe materialen.

Meer interessante artikelen van ons Costa del Sol vastgoed blog:

6. Tips voor het kopen van een luxe villa in Marbella

Het kopen van een luxe villa in Marbella is een grote investering, dus het is belangrijk om een aantal punten in overweging te nemen voordat u een villa koopt. Allereerst is het belangrijk om te weten wat uw budget is en welke villa’s in uw budget vallen.

Daarnaast is het belangrijk dat u de locatie van de villa goed bekijkt. Kijk naar de ligging van de villa, het uitzicht, de nabijheid van voorzieningen, zoals restaurants, bars en winkels, en de nabijheid van andere luxe bestemmingen.

Tot slot is het belangrijk om een ervaren makelaar in te schakelen die ervaring heeft met het kopen van luxe villa’s in Marbella. InvestinSpain is de Nederlandstalige makelaar voor de aankoop van luxe nieuwbouw villa’s in Marbella aan de Costa del Sol in Spanje. We bieden een breed scala aan villa’s, van prachtige luxe villa’s met een prachtig uitzicht op de zee en het prachtige landschap, tot moderne villa’s met de modernste technologieën en luxe materialen.

7. Luxe vakantiehuizen in Marbella – Geniet van de beste faciliteiten

De luxe villa’s in Marbella bieden een aantal voordelen, waaronder een prachtig uitzicht op zee en het prachtige landschap en een eigen zwembad en privé-strand. De villa’s zijn ook ontworpen om u optimaal te laten genieten van het luxe leven dat Marbella te bieden heeft.

Veel luxe villa’s bieden ook een aantal luxe faciliteiten, zoals een eigen zwembad, een privé-strand, een fitnessruimte, een sauna, een jacuzzi en een privé-cinema. De villa’s zijn ook voorzien van de modernste technologieën, waaronder een domotica-systeem, dat uw leven gemakkelijker maakt.

Overzicht luxe villa’s te koop in Marbella

Villa
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit e
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een ve
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

OCYAN Luxury Villas

Vanaf € 2.650.000
OCYAN Luxury Villas: 12 luxevilla’s met zeezicht bij La Resina Golf Club in Estepona
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

The Collection Camojan

Vanaf € 6.575.000
The Collection Camojan: 5 prachtige villa’s in Cascada de Camojan Dit nieuwe project
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ATTA villas

€ 1.495.000
ATTA villas: 8 villa’s in het hart van de Golfdriehoek op de New Golden Mile ATTA Vi
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Zenity Cyan

Vanaf € 1.779.000
Zenity Cyan: Exclusieve villa’s met zicht op zee vlakbij centrum Estepona Zenity Cya
Niels Bruggeman

Las Villas del Tenis – Tenerife

Vanaf € 2.050.000
Las Villas del Tenis: Luxueuze villa’s met zicht op La Gomera in de Abama community
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

The Sky Marbella

Prijs op aanvraag
The Sky Marbella: Prachtige appartementen, penthouses en villa’s in Benahavis &#8211
Niels Bruggeman

8. Het vinden van de juiste luxe villa te koop in Marbella

Het kopen van een luxe villa in Marbella is een grote investering, dus het is belangrijk dat u de juiste villa vindt. Er zijn veel luxe villa’s te koop in Marbella, maar het is belangrijk dat u een villa kiest die aan uw behoeften en wensen voldoet.

Gunther Sofie Investinspain 1

InvestinSpain is de Nederlandstalige makelaar voor de aankoop van luxe nieuwbouw villa’s in Marbella aan de Costa del Sol in Spanje. We bieden een breed scala aan villa’s, van prachtige luxe villa’s met een prachtig uitzicht op de zee en het prachtige landschap, tot moderne villa’s met de modernste technologieën en luxe materialen.

Bedankt voor het lezen van: Escape to Luxury: Geniet van een vakantiehuis aan de Costa del Sol in Marbella

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen