€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Syzygy werken zijn gestart!

Luxe, moderne architectuur & een oase van rust, typeren de Syzygy projecten. De prachtige Syzygy Villa’s en appartementen zijn gelegen tussen Estepona en Marbella, in een exclusief privé-complex ter hoogte van The New Golden Mile. De 11 villa’s en het exclusieve appartementencomplex, bevinden zich vlakbij het Golf- en villadomein Los Flamingos.

 

 

 

 

Syzygy staat voor moderne & luxueuze architectuur

Bij een top locatie hoort top architectuur. Genieten van het oogverblindende uitzicht over het omringende platteland en de zee, kan je van binnenuit. Dankzij de volledig wegglijdende ramen over de volledige hoogte. Maar ook vanop je balkon, bij zowel de appartementen als de villa’s.

 

 

Een blik achter de schermen

Helemaal op schema, zijn de werken gestart, en worden de eerste villa’s ‘uit de grond’ gehaald! Nog 2 villa’s zijn er ter beschikking? Contacteer ons als je extra inlichtingen wil!

Nieuwsgierig naar het verloop van de projecten? Hieronder kan je al wat sfeerbeelden vinden van de stand van zaken.

       

Een zorgeloos vakantiestekje dankzij onze services

Dankzij onze extra services, wordt je van thuis uit al helemaal zen en kan je zorgeloos jouw nieuwe optrekje betreden. Om enkele voorbeelden te geven van bijkomende diensten die wij aanbieden: Property management, verhuurservice, aansluiting van de nutsvoorzieningen & contracten met de desbetreffende maatschappijen, alarm & camerabewaking, TV Vlaanderen installatie, aanbieden van lokale formaliteiten,… Ontdek al onze vastgoedservices.

Ontdek de Syzygy villa’s & residences!

 

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen

De beste vastgoed beleggingen in 2022?Download de GRATIS gids

Hoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

+ HANDIGE CHECKLIST! 
+ Huurinkomsten voorbeeld
+ 3 Ideale beleggingspanden

WAAR STAAT UW DROOMWONING?

Uw ideale woning vinden uit +200 nieuwbouwprojecten? Wij helpen u! Deel uw voorkeuren en U ontvangt de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!