€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Spaans vastgoed na Corona: Costa del Sol vooruitzicht

Er waren meer dan een paar mensen die een ernstige vorm van recessie en verpletterende vastgoedprijzen voorspelden toen we eenmaal uit de drie maanden durende lockdown periode kwamen tijdens de eerste Corona-golf in 2020. Maar wat is nu, in 2021, de situatie van het Spaans vastgoed? En wat te doen met betrekking tot het aankopen van Spaans vastgoed na Corona?

Als Nederlandstalige vastgoedexperts gespecialiseerd in de Costa del Sol vernamen wij een verrassend hoge mate van belangstelling onder potentiële huizenkopers van alle bekende markten, evenals enkele ongewone markten.

In dit artikel behandelen wij de volgende onderdelen:

Costa del Sol: Veerkrachtiger dan ooit

De belangstelling voor het onroerend goed van Marbella en zijn levensstijl zou in het kielzog van de Covid-crisis wellicht zijn afgenomen, maar dat is niet het geval. Wel in tegendeel!

Door corona is er een sterke opleving van de vraag naar wat deze regio te bieden heeft: ruimte, groen, een aantrekkelijk klimaat en leefomgeving, maar ook een gezonde ligging aan zee, dicht bij de natuur en ver weg van grote stedelijke centra.

Dit alles in de vorm van een eigen stek in het buitenland in plaats van het ’traditionele hotel’ als vakantieverblijf.

Gunther van Investinspain: “Mensen zijn op zoek naar appartementen met grote terrassen en villa’s met goede maar beheersbare tuinen, en een duidelijke nieuwe trend is het belang dat wordt gehecht aan het kunnen werken vanuit huis met ofwel een kamer speciaal gewijd aan een thuiskantoor met de nieuwste technologieën en/of het hebben van een co-werkplek in de gemeenschap”.

Gratis E-Book: Spaans vastgoed na Corona

spaans vastgoed na corona costa del sol

Download nu ons gratis E-boek en kom meer te weten over de gevolgen van de Corona-pandemie op het vastgoed-landschap in Costa del Sol.

Meer van InvestinSpain

Lees verder! Selecteer één van de laatste artikelen van Investinspain of hervat uw zoektocht naar uw droomwoning onder de Spaanse zon!

Bekijk onze vastgoed toplijsten

Ontdek de beste nieuwbouw vastgoed projecten in de Costa del Sol. Klik op een van de onderstaande links om de beste projecten in uw favoriete gebied te ontdekken.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen

Een luxe inrichting geregeld op afstand. Ontdek onze Interieur Design afdeling Home in Spain.

X