€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Nieuwbouw kopen Spanje: 8 checkpoints die ontwikkelaars NIET vertellen

U wil graag investeren in Spaans vastgoed. Maar waar begint u dan? Bij de ontwikkelaar of makelaar? Om valkuilen te voorkomen, gaat u best naar een erkend makelaar. Rechtstreeks bij de ontwikkelaar kopen biedt namelijk niet meteen een meerwaarde. Wij sommen hier 8 checkpoints op die ontwikkelaars u NIET vertellen wanneer u nieuwbouw wil kopen in Spanje.

Nieuwbouw kopen Spanje Checkpoints 1

Zoektocht via makelaar

Wanneer u opzoek bent naar Spaans vastgoed, laat u zich best bijstaan door een makelaar. Dit biedt op verschillende vlakken voordelen. Één van de voordelen dat mensen zich niet of nauwelijks realiseren is dat een aankoop-makelaar in Spanje volledig gratis is voor de koper. Dit is met name interessant én belangrijk om te weten als u in de markt bent voor een nieuwbouw woning of investering aan de Costa del Sol. Daarom raden we u als klant dan ook aan om via een makelaar uw zoektocht naar de ultieme droomwoning te starten, en niet rechtstreeks naar de ontwikkelaar te gaan. Want de prijzen blijven immers overal dezelfde voor 1 specifiek pand/project, maar een ontwikkelaar zal uiteraard zijn project op een niet-objectieve manier toelichten. Een makelaar daarentegen handelt in het belang van zijn klant, u dus!

8 checkpoints voor nieuwbouw kopen in Spanje

Wanneer u rechtstreeks bij de ontwikkelaar zou willen kopen, dient u enkele belangrijke punten in achting te nemen. De ontwikkelaar focust zich namelijk enkel op het verkopen van zijn project en zal hierdoor op een niet-objectieve manier te werk gaan. Wij sommen voor u 8 checkpoints op waar u rekening mee dient te houden:

 

 1. Mooie zee- of bergzichten: blijven wat ze zijn? Men is niet altijd objectief! Uw makelaar dient dus na te gaan wat de bouwmogelijkheden zijn in de omgeving.
 2. Overige externe factoren — De sales divisie van developers is er om hun project in de omgeving te verkopen. Hoe betrouwbaar is hun oordeel over de locatie? Zijn er wellicht addertjes onder het gras? e.g. geurhinder, geluidshinder, ongezonde industrie, of komt u komende 5 jaar in een bouwput terecht?
 3. Hoever kan u zich indekken contractueel? Wij zijn en blijven uw aanspreekpunt!
 4. Welke bouwkwaliteiten worden gehanteerd in welk project? Wij kennen alle grote developers aan de kust en kunnen u van objectief advies voorzien.
 5. Welke realistische opleverdatum is er? Is de aangegeven datum door de ontwikkelaar werkelijk haalbaar?
 6. Wat als de oplevering niet gerespecteerd wordt? Is er een boete-clausule opgenomen in het contract?
 7. Fase in het project — Wordt het project in de toekomst uitgebreid? Is dit interessant voor u? Of wellicht juist niet. De developer is óók hier niet altijd objectief over, omdat de sales-focus altijd bij de huidige fase ligt.
 8. Vergelijkbare objecten — Meer dan 30% van de kopers koopt iets anders dan ze oorspronkelijk in gedachten hadden. Vraag uw makelaar daarom voor vergelijkbare objecten.

Wil u graag naast deze checkpoints meer info over nieuwbouw kopen in Spanje? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Check ook zeker onze andere blogs vol interessante tips en info!


  Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn daarom van toepassing.

  INVESTINSPAIN ENQUÊTE

  Wil u alvast uw zoektocht beginnen naar dé ideale droomwoning aan de Costa del Sol? Kom dan te weten via onze INVESTINSPAIN enquête welke projecten het meest geschikt zijn voor u! Aan de hand van 16 simpele vragen, sturen we u nadien een overzicht van de geselecteerde projecten.

   

  powered by Typeform

  Recente blogs

  Gibraltar 1

  Gibraltar

  De meest belangrijke zaken die u moet weten over Gibraltar AlgemeenBezienswaardighedenCulinair genietenLifestyleNachtlevenShoppenSport & OntspanningStranden & Beach clubsVastgoed projectenWaarom Gibraltar? 1. Algemeen Gibraltar is een schiereiland van nog geen 7 km² groot, dat sinds 1713 een Brits overzees gebied is. U kunt hier komen via de weg, per water of per vliegtuig, aangezien het over een eigen vliegveld beschikt. Voor het echte authentieke Spanje hoeft …

  Costa del Sol jul 10, 2020 0 Lees verder

  Spaanse kust wordt meer en meer Costa Belgica

  Heb je al gehoord van de Costa Belgica? Spanje was in 2016 hét land waar mensen een tweede woning of buitenverblijf kochten. Vorig jaar kochten 14 keer zoveel Belgen een buitenverblijf in het land van de Sangria in vergelijking met 10 jaar geleden. Vastgoedexperten verwachten tussen dit en volgend jaar een verdere stijging in de verkoop van 5%. De cijfers van de Costa Belgica …

  Blog mei 10, 2017 0 Lees verder
  Masters of LXRY

  INVESTINSPAIN staat op de Masters of LXRY beurs 2018!

  INVESTINSPAIN, uw makelaar in de Costa del Sol – Marbella, staat van 6 tot en met 10 december 2018 op de Masters of LXRY beurs in de RAI te Amsterdam. De grootste en meest prestigieuze premium lifestyle beurs van Europa. Geniet een dag in luxe en ontdek de mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken aan de Costa del Sol in Spanje. Onze stand biedt de …

  Blog nov 26, 2018 0 Lees verder

  Goed nieuws voor investeerders: Stijgende huurprijzen ...

  UPDATE – 01-2021 Investeren in vastgoed in Spanje is vaak een goed idee, zeker als je van plan bent om je woning te verhuren. Voor de huurprijzen ben je dan grotendeels afhankelijk van de lokale markt. Vastgoed kopen in Spanje is deze dagen erg interessant aangezien de huurprijzen zijn verhoogd in vergelijking met vorig jaar, zeker de huurprijzen in Marbella en Estepona. Waarom specifiek Marbella? …

  Blog, Blog jul 11, 2017 0 Lees verder

  Laat een antwoord achter

  Vergelijk aanbiedingen

  TIJD BESPAREN? Wij zoeken voor u!Vul onze online vragenlijst in

  DE PERFECTE WONING vinden in een constant veranderend vastgoed-landschap van +200 nieuwbouw projecten? Wij helpen u! Doe mee met onze enquete. Na afloop sturen wij persoonlijk de beste projecten in Costa del Sol op basis van UW WENSEN!