geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Mooiste wijken van Marbella

Marbella is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest dynamische gebieden aan de Costa del Sol om in te investeren en te wonen. Dit gebied is ideaal vanwege zijn unieke infrastructuur met eigendommen die strategisch gelegen zijn, dicht bij diensten en faciliteiten, luxe hotels, stranden en golfbanen. Ontdek hier de mooiste wijken die Marbella te bieden heeft.

Mooiste wijken Marbella

PUERTO BANUS

Puerto Banús is een van de gebieden dat wordt beschouwd als de parel van het luxetoerisme en biedt enkele van de meest exclusieve woningen in Marbella en Costa del Sol. Het gebied is de thuisbasis van internationale designerwinkels, prachtige privé jachten die aangemeerd liggen in de haven, en de meest luxueuze restaurants en beach clubs.

De ontwikkeling van Puerto Banús begon in 1970 door toedoen van vastgoedmagnaat José Banús. Wat begon als een klein dorp aan zee met een luxe jachthaven en winkelcomplex, is uitgegroeid tot een luxe resort dat wordt bezocht door internationale beroemdheden en zeer welgestelde magnaten. Het gebied omvat een casino, exclusieve restaurants rond de bruisende jachthaven, boetieks van modeontwerpers en internationale merken in het winkelcentrum Centro Plaza.

Puerto banus
Puerto Banus – haven

NEW GOLDEN MILE

De term “Golden Mile” verwijst naar het gebied tussen het oude stadscentrum van Marbella en Puerto Banus. Deze naam werd aan het gebied gegeven vanwege de exclusieve winkels, luxe villa’s en 5* hotels.

Met het uitgestrekte Nagüeles-strand aan zijn voeten, wordt de woonwijk van Marbella’s Golden Mile gekenmerkt door rustige, door bomen omringde lanen, appartementen aan zee of ruime villa’s met privé tuinen. Daarnaast liggen internationale restaurants zoals Cappuccino Marbella en Tanihi vlak naast de deur.

Halverwege tussen Marbella stad en Puerto Banús ligt een van de mooiste wijken, in het hart van de Costa del Sol. Het is een echte high-end bestemming dankzij de aanwezigheid van de beroemde Marbella Club Hotels en het Puente Romano Hotel, evenals moderne nieuwbouwprojecten die het vastgoed aanbod in het gebied domineren.

SIERRA BLANCA

Sierra Blanca ligt op loopafstand van het stadscentrum en is een gesloten urbanisatie die gelegen is in het hart van de Golden Mile, op slechts een korte wandeling van het strand, met een breed scala aan luxe winkels en 5-sterren hotels.

Bekend als een zeer exclusief gebied aan de Costa del Sol, is Sierra Blanca de thuisbasis van enkele van de meest exclusieve properties in Marbella. Sierra Blanca dankt haar naam aan de witte bergtoppen die zichtbaar zijn achter de urbanisatie. Deze beschermen het gebied tegen sterke winden en de zomerse hitte.

Het gebied heeft veel luxe winkels, trendy cafés, evenals gerenommeerde restaurants zoals Bibo van Dani Garcia. Bovendien ligt Swans International School, een van de oudste scholen in Marbella, in Sierra Blanca. Dit maakt het voor gezinnen zeer aangenaam wonen. Daarnaast biedt het een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste gebieden van Marbella. Het oude stadscentrum en Puerto Banus liggen slechts op slechts een klein eindje rijden.

RÍO REAL


Río Real
is een van de meest dynamische woonwijken van Marbella, gelegen net naast Marbella centrum, die zich uitstrekt tussen Arroyo Paloma en Arroyo Realejo. Dit gebied beschikt over een van de beste golfbanen in Marbella, luxe hotels en een gevarieerd aanbod van eigendommen. De spectaculaire Rio Real golfbaan, geschikt voor alle spelers, loopt 6 km langs de Rio Real rivier naar de zee. Het elegante Rio Real Golf Hotel in Andalusische stijl ligt in het hart van de golfbaan. Een ander luxehotel in de omgeving, Incosol Hotel Medical Spa, beschikt over het grootste gezondheids- en schoonheidscentrum van Spanje.

Rio Real is zeer divers en biedt residentiële appartementencomplexen, prachtige frontline golf villa’s en tal van nieuwbouw projecten die nog in constructie zijn. Op de stranden van Rio Real vindt u onder andere de beroemde Trocadero beach club en restaurant.

BAHIA DE MARBELLA


Bahia de Marbella is een prachtige geconsolideerde woonwijk bestaande uit voornamelijk appartementen en townhouses, vele met uitzicht op zee en binnen prachtige gated communities met tropische tuinen en zwembaden. Charmante traditionele Spaanse strandrestaurants komen uit op diepe zandstranden en bieden activiteiten en watersporten voor het hele gezin.

LOS MONTEROS


Los Monteros
is een van de meest exclusieve en prestigieuze urbanisaties in de omgeving van Marbella met een lange en interessante geschiedenis. Deze wijk trekt al jaren de Spaanse en internationale jetset aan. De prachtige woonwijk Los Monteros, gelegen aan het strand met pijnbomen en kronkelende straatjes, is ontwikkeld rond het beroemde Los Monteros Hotel. Dit luxueuze 5 sterren hotel heeft, sinds zijn opening in de jaren 60, tal van beroemde gasten ontvangen, zoals popsterren, acteurs en aristocraten. Los Monteros, gelegen tussen Bahia de Marbella en Las Chapas Playa, beschikt bovendien ook over vele luxueuze villa’s met adembenemende zichten.

Los Monteros strand, een van de mooiste zones in Marbella, heeft een luxe beach club genaamd La Cabane met een uitstekende service, VIP ruimtes en spa. Op loopafstand van Los Monteros bevinden zich verschillende bekende particuliere en internationale scholen en het prestigieuze staatsziekenhuis van de Costa del Sol is ook vlakbij.

EL ROSARIO

Net achter de kust, tegenover het strandgebied van Las Chapas, ligt het charmante gebied van El Rosario. Deze gemeenschap van prachtige woningen bestaat bijna uitsluitend uit luxe villa’s die worden omgeven door rustige straatjes, met een hoofd- en veilige in- en uitgang. Onderaan het gebied bevindt zich een gevestigd commercieel centrum met restaurants, supermarkten en cafés, 2 bekende tennisclubs en sportscholen.

LAS CHAPAS PLAYA / MARBESA / ELVIRIA

LAS CHAPAS PLAYA
Aan de overkant van de weg van El Rosario ligt de indrukwekkende strandwijk Las Chapas Playa, een gestructureerd en gevestigd strandgebied dat over het algemeen bestaat uit traditionele villa’s. Hiervan werden er vele in de loop der jaren gemoderniseerd en in het algemeen hebben ze een gemakkelijke toegang tot het strand. Hier vindt u een selectie van strandbars en restaurants en het is de ideale plek om het hele jaar door dicht bij Marbella stad te zitten. Daarnaast ligt ook de bekende Spaanse privé-school Las Chapas in dit gebied.

MARBESA
Oorspronkelijk één van de meest populaire wijken van Oost Marbella, gelegen op een zachte helling naar de zee toe. Dit gebied is rustig, groot en biedt voornamelijk villa’s, met extra appartementscomplexen gelegen achter de villa gebieden, vele van hen ook met een prachtig uitzicht. De meeste villa’s zijn laagbouw en liggen aan doodlopende straten die privacy en rust bieden.

ELVIRIA
Elviria is een van de meest gevestigde woonwijken van Marbella, beroemd om zijn iconische luxehotel aan het strand met zijn hoge toren die al van verre te zien is: het Don Carlos Hotel met zijn strandresort en Niki Beach club. Elviria biedt een groot winkelcentrum verdeeld in 2 grote delen met alle voorzieningen en diensten vlakbij de hoofdweg langs de kust. Dit gebied is omgeven door natuur en grote bossen. Van heuveltop tot individuele villa’s en appartementscomplexen, vele werden ontwikkeld in de jaren 1960-1990 op grote percelen en gemoderniseerd. Het gebied beschikt over een adembenemend uitzicht dat rust en kalmte biedt.

Golfzones Marbella

ALOHA GOLF

Gelegen in Nueva Andalucia op slechts 10 minuten rijden van Puerto Banus, is deze ruime gemeenschap ideaal voor golfliefhebbers en gezinnen met kinderen, dankzij de veilige en rustige omgeving en de nabijheid van internationale scholen en Puerto Banus.

Het gebied is internationaal bekend om zijn golfbaan “Aloha Golf Club“, evenals het winkelgebied Centro Plaza en de omgeving met boetieks, cafés en trendy restaurants. Aloha Golf is een rustige woonwijk op slechts enkele minuten van Puerto Banus.

Gerenommeerde golfbanen zoals Aloha Golf of Las Brisas liggen op slechts een paar meter afstand. Aloha College is een van de beste scholen aan de Costa del Sol, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een meer permanente verblijfplaats.

Nueva Andalucia heeft de laatste tien jaar een stijging van de vraag gekend en is nu een van de beste plaatsen om aan de Costa del Sol te wonen.

LOS NARANJOS

Los Naranjos, gelegen op slechts enkele minuten van Aloha, is een gerenommeerd gebied in Nueva Andalucia, ook bekend als de “Golf Valley”. De belangrijkste attracties van het gebied zijn de weelderige urbanisaties, de grote privévilla’s, de groene zones en de ontspannen mediterrane levensstijl.

In de omgeving van Los Naranjos kunt u kiezen tussen wonen in een wit huis met een charmante Andalusische stijl, of in een zeer moderne strakke villa omringd door golfbanen. Het gebied heeft alle faciliteiten voor een perfecte woning, van paddle en golfclubs, tot scholen, supermarkten en winkels.

GUADALMINA

Dit gebied combineert golf en strand. Het heeft een van de beste golfbanen van Andalusië, de Guadalmina Golf Club, en ligt dicht bij andere golfbanen.

De naam Guadalmina komt van de rivier die door het gebied stroomt. Het is verdeeld in twee hoofdgebieden: Guadalmina Baja en Guadalmina Alta, gescheiden door de A-7.

Guadalmina Baja is het gebied naast het strand, met veel restaurants, strandclubs, hotels en luxe appartementen. Guadalmina Alta onderscheidt zich door zijn golfbanen en zijn meer ontspannen levensstijl met villa’s en townhouses.

Voor gezinnen met schoolgaande kinderen ligt de bekende San José International School op loopafstand.

De meeste woningen in Guadalmina Baja zijn een combinatie van nieuwbouw appartementen en luxe penthouses. Guadalmina Alta woningen zijn ideaal voor golfliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een rustigere levensstijl, maar toch dicht bij de belangrijkste gebieden van Marbella.

LA ZAGALETA

Tot slot konden we u niet laten voorbijgaan aan Marbella’s meest exclusieve speelplaats voor miljardairs, het ultra-luxe resort dat enkele van de hoogste prijzen per vierkante meter in Spanje heeft.

Het wordt beschouwd als een van de meest besloten en veilige ontwikkelingen in Europa. Het heeft zijn eigen golfbaan, paardrijclub en sportfaciliteiten alleen voor bewoners en hun gezinnen. Privacy en luxe op zijn best.

Celebrity supersterren zoals Hugh Grant, Vladimir Poetin en Rod Stewart hebben een woning in La Zagaleta, en het is waar Cristiano Ronaldo zijn familie mee op vakantie nam voor een exclusieve huurprijs van 40.000 euro per maand!

CHECK ONZE ANDERE BLOGS!

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen