geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Marbella Design Hills: Pre-launch

Pre-launch: Marbella Design Hills is een exclusief vastgoedproject gelegen in de prachtige en gerenommeerde stad Marbella, Spanje.

Verscholen in de pittoreske heuvels van dit Mediterrane paradijs biedt Marbella Design Hills een unieke en luxueuze woonervaring voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte mix van verfijning, comfort en natuurlijke schoonheid.

De belangrijkste kenmerken van dit nieuwe project zijn:

  1. Schitterende ArchitectuurMarbella Design Hills heeft een architectonisch ontwerp dat moderne esthetiek harmonieus combineert met traditionele Spaanse charme. De woningen binnen dit project hebben elegante lijnen, ruime interieurs en fascinerende exterieurs die de essentie van het mediterrane leven weerspiegelen.
  2. Scenische locatie: Tegen de achtergrond van weelderige groene heuvels en met uitzicht op de Middellandse Zee biedt dit project adembenemende panoramische uitzichten. De natuurlijke omgeving creëert een serene en vredige sfeer, waardoor bewoners tot rust kunnen komen en zich kunnen verbinden met de natuur.
  3. Luxe voorzieningen: Bewoners van Marbella Design Hills hebben toegang tot een reeks voorzieningen van wereldklasse, waaronder privézwembaden, weelderige tuinen, fitnesscentra en spafaciliteiten. Deze voorzieningen zijn ontworpen om uw kwaliteit van leven te verbeteren en u te voorzien van alle denkbare comfort.
  4. Personalisering: De ontwikkelaar begrijp dat elke eigenaar unieke voorkeuren en eisen heeft. Daarom bieden ze aanpassingsopties om uw woning aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Pre-launch van Marbella Design Hills in samenwerking met Dolce & Gabbana

Tijdens een privépresentatie op 8 september onthulden Dolce & Gabbana en Sierra Blanca Estates, een gerenommeerde ontwikkelaar uit Marbella, de eerste beelden van hun gezamenlijke project Design Hills. Dit innovatieve woonproject, gelegen aan de pittoreske Costa del Sol, is klaar om luxe wonen in Europa opnieuw te definiëren.

Dit partnerschap met Sierra Blanca Estates markeert Dolce & Gabbana’s eerste residentiële onderneming in Europa en zal zijn thuis vinden op een uitgestrekt perceel van bijna 90.000 vierkante meter, sierlijk neergestreken op een heuvel met een gemiddelde hoogte van 40 meter boven de zeespiegel. Marbella Design Hills zal bestaan uit 92 ruime appartementen, gekenmerkt door elegante en eigentijdse architectuur. Variërend in grootte van 280 tot 900 vierkante meter, zullen deze woningen tot vijf slaapkamers bieden, elk zorgvuldig ingericht met exclusieve Dolce & Gabbana Casa creaties. U kunt zich master bedrooms met dressings en privé badkamers voorstellen die een adembenemend uitzicht op zee bieden, dakterrassen met privé zwembaden en state-of-the-art domotica die bewoners verbindt met een 24/7 conciërge en hospitality personeel.

Uitmuntende faciliteiten:

Dit project omvat het allemaal, van hoogwaardige sportfaciliteiten, overloopzwembaden buiten en volledig uitgeruste sportscholen tot serene meditatie- en yogaruimtes, ultramoderne golfsimulators en zelfs een indoor voetbalveld van 5×5 kunstgras. De spa met een wellnesscentrum, schoonheidssalon en kapperszaak belooft ontspanning en verjonging.

Bewoners hebben ook toegang tot een privéclub met onder andere een bioscoopzaal, bar, wijnkelder en sigarenlounge. Voor gezinnen biedt de Kids Club een toevluchtsoord voor de kleintjes, compleet met binnen- en buitenspeeltuinen en zelfs een kampeerterrein, allemaal tegen de achtergrond van Marbella’s warme klimaat dat het hele jaar door aanhoudt.

Dan is er ook nog de Pool Club, voorbestemd om een hotspot in Marbella te worden met een overloopzwembad met uitzicht op zee, een verwarmd binnenzwembad en een authentieke ijssalon in Italiaanse stijl.

Om de ervaring compleet te maken, ligt er een commerciële boulevard met internationale luxemerken, karakteristieke restaurants, cafés en gastronomische hoogstandjes voor de deur.

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen