geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Luxe in Marbella: De ultieme glamourreisbestemming?

Home » Luxe in Marbella: De ultieme glamourreisbestemming?

Met de fabelachtige Middellandse Zee als kustlijn, kristalhelder blauw water en parelachtige zandstranden staat Marbella bekend als een speeltuin voor de rijken en beroemden, waar luxe wordt ervaren zoals nergens anders ter wereld. Maar heeft u zich ooit afgevraagd welke elegante diensten worden aangeboden die van Marbella zo’n luxe woonbestemming maken?

InvestinSpain heeft een gids samengesteld voor alles wat glamoureus, chic en fascinerend is aan Marbella, inclusief wat er te doen is en wat er binnen handbereik is om het echte luxe leven in Marbella te ervaren.

Het beste vervoer voor luxe wonen in Marbella

Arriveer in stijl met Private Jet Charter Marbella! Private Jet Charter Marbella biedt elite VIP-diensten aan alle trendsetters en jetsetters die hun diensten nodig hebben. Hun conciërge team staat 24 uur per dag klaar om te helpen met alle privé charter verzoeken. Ze werken samen met de grootste aanbieder van privé vliegtuigen, jets en helikopters op de luchthaven van Malaga en bieden u de meest luxueuze manier om naar Marbella te reizen.

De jets vliegen naar en van de General Aviation Terminal in Malaga die slechts een paar minuten verwijderd is van de hoofdterminal, wat een snellere route betekent om de luchthaven te verlaten en u zo snel mogelijk naar uw luxe bestemming te brengen. Private Jet Charter Marbella biedt ook een exclusieve helikoptertransfer vanaf de luchthaven van Malaga naar uw luxe villa of woning in Marbella, evenals opties voor chauffeursdiensten, luxe autoverhuur, cateringaanvragen voor uw maaltijd tijdens de vlucht en nog veel meer.

De beste gebieden voor luxe wonen in Marbella

Met luxe en glamour in heel Marbella, zijn hier een paar plaatsen waar u het ultieme luxe leven in Marbella kunt ervaren.

Puerto Banus

Het luxe en pittoreske Puerto Banus staat bekend om de meest glamoureuze jachthaven en exclusieve winkels en boetieks voor kleding, juwelen en auto’s. Bekend als de beste plek voor ontspanning en spel voor gasten met sterren zoals Hugh Grant, Justin Bieber, Lionel Richie en nog veel meer, verliefd worden op luxe direct aan het water is moeilijk om niet te doen in Puerto Banus!

Shopping in Puerto Banus Marbella

Gelegen op slechts 13 minuten van het centrum van Marbella, is autorijden hier niet de enige optie, met boten die dagelijks beroemde gasten en reizigers vervoeren via privé boot charter. Luxe is geen levensstijl maar een manier van leven in Marbella.

Marbella Oude Stad

De oude binnenstad van Marbella staat bekend om haar fantastische geschiedenis en prachtige architectuur. De high-end status van de oude stad wordt gevonden en geliefd door iedereen die de stad bezoekt door haar charme en schoonheid. Met witgekalkte geplaveide straatjes gevuld met de leukste boetiekjes en winkeltjes is Marbella Old Town als een stap terug in de tijd met authentieke Andalusische charme.

marbella oude stad centrum

De oude stad van Marbella is perfect om te winkelen, een ontspannen wandeling te maken door het doolhof van straatjes, een glas wijn te drinken terwijl u het uitzicht bewondert, en de Plaza de Los Naranjo’s te ervaren. Voor social media liefhebbers, de oude stad van Marbella is PERFECT voor het vastleggen van die Instagrammable shots!

Puente Romano

Luxe en glamour vinden in Puente Romano is niet moeilijk, met de meest exclusieve bars en meer dan 15 restaurants op het terrein van het resort. Het nachtleven en de status van beroemdheden is hoog, gevuld met glamour en luxe. Puente Romano biedt u glamoureuze accommodatie, unieke spabehandelingen, de heerlijkste gastronomie en nog veel meer, allemaal onder één dak.

De beste accommodatie voor luxe wonen in Marbella

InvestinSpain is expert op het gebied van luxe nieuwbouw in Spanje, met name in het gebied tussen Sotogrande en Màlaga. Dit gebied wordt ook wel de Costa del Sol genoemd en is met name bekend van de luxe badplaats Marbella.

Meer weten over het aankopen van een huis in Marbella, lees het volgende artikel:

De beste luxe reizen om Marbella

Reis in stijl rond de prachtige gebieden van de Costa del Sol met Apex Luxury Car Hire. Apex Luxury Car Hire biedt exclusieve automodellen en heeft toegang tot ’s werelds beste supercars zoals Mercedes Benz, Ferrari, Range Rover en Rolls Royce. Bezoek de beste restaurants in de omgeving, ga naar de musea, verken de stad of rijd naar enkele van de mooiste steden en dorpen in Spanje, allemaal in het toppunt van luxe en glamour.

Conciërgediensten voor luxe wonen in Marbella

De conciërge afdeling van My Local Concierge biedt een exclusieve lifestyle management service op privé of zakelijk niveau. Van aanbevelingen van de beste eetgelegenheden in de stad tot het verkrijgen van toegang tot dat uitverkochte evenement, My Local Concierges nemen de moeite en het giswerk uit uw levensstijlbehoeften zodat u kwaliteitstijd kunt besteden aan het genieten van de meest gekoesterde genoegens van het leven.

De aangeboden diensten omvatten privéjets en -jachten, privékoks, chauffeurs- en beveiligingsdiensten, kinderopvang, persoonlijke boodschappen, bardiensten en villavoorraad, sporttraining en nog veel meer. Ze verzorgen ook vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten, bedrijfsevenementen en privéboekingen.

U kunt spontaan van deze diensten gebruik maken of een lidmaatschap afsluiten voor een aanpak op afroep.

De beste strandbars om het luxe leven in Marbella te ervaren

Er zijn tal van blitse strandbars en zwembadfeestjes waar u kunt genieten van de glamour van Marbella en de omliggende gebieden, maar de meeste mensen zullen het erover eens zijn dat Nikki Beach en Nobu Hotel één de beste luxe strandclubs zijn!

Nikki Beach is het toppunt van luxe beachclubs waar u kunt genieten van de Spaanse zon terwijl u ligt te loungen op pluchen dagbedden met eindeloos uitzicht op de oceaan. Nikki Beach combineert alle elementen van muziek, eten, entertainment, mode, film en kunst in één en biedt een ongelooflijke ambiance en “barefoot luxury vibes”. Als eerste en originele luxe beach club concept heeft Nikki Beach de lat hoog gelegd voor alle andere locaties.

Andere populaire beach clubs in Marbella die u een luxe dag in de zon kunnen bieden zijn Luuma Beach, Nosso Beach, Oyana Beach, La Plage Casanis, Ocean Club Marbella, Siroko Beach, New Bounty Beach, en The Point Marbella.

Kunt u geen genoeg krijgen van strandclubs? Bekijk ons artikel met de beste selectie aan de kust:

De beste spa’s voor luxe wonen in Marbella

Niets zegt meer glamour en luxe dan een ontspannende dag doorbrengen in een spa, bediend worden met prachtig eten en profiteren van de vele behandelingen. Maar wat zijn de beste spa’s om naartoe te gaan in Marbella als u op zoek bent naar complete verwennerij?

De Marbella Club Thalasso Spa staat bekend als een van de beste spa’s in de omgeving, met zeewater, zeeproducten en zeeklimaat in de behandelingen. Er is ook een zeewaterzwembad, hammam stoombaden en een houtgestookte Finse sauna om van te genieten, evenals een ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee.

Andere fantastische spa’s die u kunt bezoeken in Marbella zijn Six Senses Spa in Puente Romano Beach Resort, Finca Cortesin Spa, Healthouse Las Dunas en Shanti Som.

De beste schoonheidsbehandelingen voor luxe wonen in Marbella

Reizen kan ervoor zorgen dat je je futloos en futloos voelt, met de glorieuze zon die zijn tol eist op je huid, de perfecte behandelingen om jezelf te verjongen zie je in wat het Vit en Drip Center te bieden hebben.

Gerangschikt als Marbella’s nummer 1 wellnesscentrum met diensten als radiofrequentie, huidverjonging, anti-verouderingsbehandelingen en medische consultatie, staan Vit and Drip ook bekend om hun Morpheus 8 behandeling en IV Therapy.

De IV-therapie is gewijd aan de behandeling van Long Covid, angst, darmgezondheid, anti-aging, detox en nog veel meer. Hun Morpheus 8-behandeling is een gefractioneerde radiofrequentiebehandeling, ontwikkeld om de diepere lagen van de huid te behandelen waarbij de radiofrequentie via een huidprik wordt ingebracht om de stevigheid en het volume te herstellen en rimpels glad te strijken.

De beste manieren om te genieten op zee in Marbella

Als u op zoek bent naar de mooiste dag op zee en de glorieuze Middellandse Zee op de meest glamoureuze manier wilt ervaren – jacht- en bootverhuur is altijd beschikbaar in Marbella. Stelt u zich eens voor dat u vanaf de boeg van het jacht in zee springt, dat privékoks heerlijk eten voor u koken, dat er champagne bij uw ligbed wordt afgeleverd en dat u kunt genieten van topklasse speelgoed op zee. Deze ervaring is beschikbaar met Maia Fair Luxury Boat Charter Marbella, gerangschikt als een van de top luxe boot charters in Marbella.

Watersporten in Marbella

Natuurlijk is er genoeg te doen op de sprankelende Middellandse Zee terwijl u in Marbella bent. Probeer een ontspannende paddleboard sessie wanneer het water kalm is en de zon schijnt, een gecharterde boot of jacht trip, kajakken langs de baaien, snorkelen of duiken, flyboarden of de altijd populaire jetski’s.

Probeer flyboarden met RedFly Marbella, een once-in-a-lifetime ervaring aan de Med! Simpel gezegd, geen enkele andere ervaring op het water is te vergelijken met wat u voelt met het Flyboard. Gelegen naast Puerto Deportivo en met geduldig, goed opgeleid personeel, probeer iets nieuws en spannends.

De beste golfbanen voor luxe wonen in Marbella

Er zijn tal van golfbanen en clubs langs de Costa del Sol waar u met plezier een paar ballen kunt slaan, maar de meeste mensen zullen het erover eens zijn dat niets de Los Naranjos Golf Club overtreft voor de meest glamoureuze en beste golfclub in Marbella. Los Naranjos Golf Club is het toppunt van glamour, waar u uw swing kunt oefenen terwijl u geniet van het schilderachtige uitzicht op de bergen en de glorieuze blauwe lucht. U bevindt zich in uw eigen oase op Los Naranjos Golf Club, met topklasse faciliteiten binnen en buiten.

Los Naranjos heeft de lat hoog gelegd voor golfclubs in Marbella, maar andere glamourous golfclubs en banen in de omgeving zijn Marbella Club Golf Resort, La Quinta Golf and Country Club en Aloha Golf Club.

De beste restaurants voor luxe wonen in Marbella

Coa

Coa wordt beschreven als het beste restaurant in Marbella en is DE plek om naartoe te gaan voor een heerlijke maaltijd aan de Golden Mile. Met 5-sterrenservice, een ongelooflijke keuken en een chique moderne ambiance, staat luxe centraal in Coa. Restaurant Coa in Marbella is pas afgelopen oktober geopend en het is niet moeilijk te zien waarom het nu al zo populair is.

Het restaurant wordt geleid door de lokale zakenman Michael Keijzer en heeft een uitzonderlijk team en koks die alles op een ongelooflijk hoog niveau houden. Het gaat bij Coa niet alleen om de gastronomie, maar ook om de beleving.


De SupperClub

Gevestigd op het terrein van het luxueuze Puente Romano, is de plek waar u terecht kunt voor alles wat glamour, chic en luxe is, met 5-sterrenservice en topklasse entertainment terwijl u dineert.

Meer dan een restaurant, deze informele eetervaring belooft u van begin tot eind onder te dompelen. Met lange gedeelde tafels en een diner in mediterrane stijl, zult u zeker vertrekken met meer vrienden dan u aankwam terwijl u met elkaar praat en de herinnering deelt van een unieke eetervaring. Bereid je voor op spectaculaire optredens en dans de hele nacht door met hun eigen dj’s die de hele avond voor een epische soundtrack zorgen.

Met instagrammable cocktails en eten is de Supperclub dé plek voor glamour, plezier en een avond vol mooie herinneringen!

Inimitable

Inimitable staat bekend als een van de beste restaurants aan de Costa del Sol voor hun fijne keuken, geweldig personeel en nuance denken als het gaat om het samenstellen van smaken.

Hun slogan is “Eet Anders” en ze doen wat ze zeggen. Inimitable serveert geweldig kwaliteitsvoedsel met regionale ingrediënten en is zeker een bezoek waard voor hun iconische urban street food met een glamour twist – en niet te vergeten hun ongelooflijke aanbod van drankjes en wijnen!

Andere populaire restaurants in Marbella die u een fantastische avond fine dining en een glamoureuze nacht in de stad kunnen bieden zijn Boho Club Restaurant, Restaurante Messina, Meksian en Erre en Urrechu.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen