Uw zoekresultaten

Appartement te koop Spanje met zeezicht

Appartement te koop Spanje met zeezicht – U zoekt allang een fabuleus appartement in het fraaie zuiden van Spanje als tweede woning of opportune investering? De regio Marbella – Estepona is één van de sterkst stijgende huur-regio’s in Spanje. Wilt U een appartement, villa, penthouse of townhouse aankopen in of rond deze prachtige streek? Wij kunnen U vrijblijvend informeren. Bovendien behoeden we U voor mogelijke valkuilen en stroomlijnen we het hele aankoopproces. Kom daarom eens langs voor een kennismakingsgesprek in een van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. Bekijk alvast ons portfolio met prachtige nieuwbouwprojecten in de regio Estepona – Marbella. 

Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren

Op zoek naar een appartement te   koop in Spanje met zeezicht of in   een mooie natuurlijke omgeving?   Koestert U allang de wens een luxe   vakantiewoning te hebben in het   zuiden van Spanje? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten regio Costa del Sol. Wij helpen U Uw dromen te realiseren. U kan op onze ervaring rekenen voor professioneel advies op maat bij iedere stap van het aankoopproces, evenals erna. We weten raad bij alle moeilijkheden die U bij investeringen in het buitenland kunt tegenkomen. Bovendien hebben we immers een voorliefde voor deze aantrekkelijke Spaanse regio en daardoor ook de nodige uitgebreide ervaring.

Appartement te koop Spanje: De services van INVESTINSPAIN

We bieden persoonlijke service en bovendien een exclusief servicepakket aan. Deze service omvat niet alleen hulp bij de formaliteiten (inclusief vertalingen van Spaans vakjargon naar het Nederlands), maar we helpen U ook bij alle praktische zaken: van het bemeubelen tot het onderhoud van Uw appartement. Wie dit wenst, kan zelfs bij ons terecht voor de verhuur van zijn luxeappartement na aankoop. In deze populaire regio kan U namelijk een degelijke huuropbrengst verwachten, mits U het correct aanpakt. Via deze zeer uitgebreide service zullen we Uw droom verwezenlijken en blijven vergemakkelijken, ook na aankoop.

Kortom, wie een zorgeloze investering in het beste vastgoed van de Costa del Sol zoekt, zit bij ons aan het juiste adres. We brengen tijdens een eerste oriëntatiegesprek de belangrijkste elementen voor U in kaart en overlopen Uw budget. Vervolgens selecteren we samen een aantal projecten die interessant zijn voor U. De volgende stap is het inplannen van een inspectietrip om de de geselecteerde projecten in de regio te gaan bezoeken. Ook hierbij kan U rekenen op advies en begeleiding van INVESTINSPAIN. Wenst U graag meer informatie? Contacteer ons dan gerust!

Appartement te koop Spanje: Ons aanbod

We kunnen U een zeer uitgebreide selectie van de beste bestaande nieuwbouwprojecten in de Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benalmádena, Casares… ) aanbieden. Van een resort appartement pal aan het strand, tot moderne appartementen in natuurlijke omgeving of appartementen in villa-stijl, met of zonder spectaculaire zeezichten. Met al Uw wensen weten we raad. Bovendien zorgt ons steeds uitbreidende portfolio ervoor dat we U de meest spectaculaire nieuwbouwprojecten op toplocaties kunnen aanbieden. Deze streek staat tenslotte bekend om zijn glamour. U verdient het om daar een graantje van mee te pikken, terwijl U in volle luxe van Uw vakantiewoning geniet.

INVESTINSPAIN is Uw lokale vastgoedspecialist met uitgebreide ervaring in deze prachtige regio. U kan vrijblijvend op afspraak komen in ons kantoor te Mechelen voor meer informatie. Is Uw oog gevallen op een appartement te koop Spanje? En wilt U het eens van dichtbij inspecteren? Dan nodigen we U uit om met ons Marbella te bezoeken voor een begeleide inspectiereis. Dit houdt in dat U ter plaatse de projecten van Uw voorkeur uitgebreid kan bezoeken en meteen ook de directe omgeving kan verkennen. Dat geeft U een glashelder beeld van de situatie en klaart het gehele proces op. Neem vrijblijvend contact met ons op en binnenkort helpen we U al Uw dromen te verwezenlijken.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!