Uw zoekresultaten

Werelds appartement te koop in Marbella met zeezicht

Appartement te koop Marbella – De chique, zonovergoten stad Marbella aan de Costa del Sol combineert authentieke overblijfselen in architectuur met de modernste resort voorzieningen. Het strand in de buurt, watersportvoorzieningen, uitgestrekte boulevards, de bekende jachthaven Puerto Banus, ontelbare restaurants en tal van andere faciliteiten. Overweegt u te investeren in een appartement aan de Costa del Sol? INVESTINSPAIN helpt u de beste opties van nieuwbouw appartementen te koop in Marbella te vinden. Geniet binnenkort van zon op het terras, met spectaculair zeezicht en de geur van oranjebloesem in uw eigen appartement te Marbella.

Appartement te koop Marbella

Appartement te koop Marbella? Bent u op zoek naar een appartement te koop in Marbella met zeezicht of in een mooie groene omgeving? Het appartement van uw dromen aan de Costa del Sol vinden kan u veel tijd kosten. En dat is nog maar het begin van een weloverwogen investering: controle van het luxepand, fiscale administratie, inrichting, onderhoud bij afwezigheid en dergelijke zaken staan allen op de checklist voordat u kan genieten van uw tweede verblijf. INVESTINSPAIN neemt daarom alle hindernissen uit de weg samen met een team van experts. Omdat wij deze zaken allemaal voor u regelen met ons lokale team, kan u genieten van een investering zonder zorgen.

Appartement te koop Marbella? Bekijk hier ons aanbod.

OASIS 325

Vanaf € 253.650
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253.650 Dit project van appartementen tussen Estepona en Marbella bevat 215 exclusieve ap [meer]
Oasis 325: Prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella- vanaf €253. [meer]
2 – 3Meer info
Te koop

PALO ALTO

Vanaf € 445.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vanaf €445.000 Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusisch [meer]
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. – Vana [meer]
2 – 4 87 – 220 m2Meer info
Te koop

ELEMENTS MARBELLA

Vanaf € 200.000
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los Altos De Monteros- vanaf €200.000 Elements Marbella is gelegen in de prestigieuze woon [meer]
Elements Marbella: Nieuwbouw project op een steenworp van Marbella in Los A [meer]
2 – 4 118 – 200 m2Meer info

SOUL MARBELLA

Vanaf € 775.000
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Clara Golf- vanaf €775.000 Soul Marbella, gepromoot door INVESTINSPAIN, is een nieuwbouw [meer]
Soul Marbella: appartementen, penthouses en villa’s vlakbij Santa Cla [meer]
3 – 4Meer info

Zorgeloze investering via INVESTINSPAIN

Keyholding, schoonmaak en tuinonderhoud na oplevering behoren toe tot de service waarvoor u kan kiezen. We staan u bij in juridische en fiscale zaken, ondersteund door een team advocaten en fiscalisten. Contracten met nutsmaatschappijen en aansluitingen voor deze voorzieningen staan ook op onze checklist. Evenals totaalinrichting van uw appartement. Om u de mogelijkheid te bieden om uw appartement van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Appartement in Marbella gekocht én nu verhuren? Wenst u een deel van uw kosten terug te winnen via huuropbrengst? We bieden ook een verhuurservice van uw appartement aan. U merkt dat we alle praktische zaken geheel voor u kunnen verzorgen. Zo kan u onbekommerd genieten van uw droompand aan de Costa del Sol.

Interesse in een appartement? Laten we het inspecteren

U heeft in onze portfolio van nieuwbouwprojecten een appartement gezien waar u het fijne van wil weten? Dat betaalbare design appartement met zeezicht over de Mediterrane kustlijn misschien. Of het resort-stijl pand aan de felbegeerde Golden Mile. Mogelijk de penthouse met panorama uitzicht op de zee. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, kom het gerust met ons bespreken. We balanceren uw wensen en budget om u luxe vast op prachtlocaties voor te stellen. Dit is sterk in vraag, dus mis uw kans niet en boek een inspectietrip ter plaatse.  INVESTINSPAIN helpt u het gehele proces te doorstromen zonder zorgen. Binnenkort kan u van het mediterrane leven genieten in uw eigen appartement met zeezicht te Marbella.

Waarom het in Costa Del Sol zalig is om te w…

apr 25, 2017
Wonen in Spanje moet zowat een droom zijn voor iedereen: elke dag heerlijke tapas, een lekker wijntje en vooral elk
Lees verder

Ontdek onze INVESTINSPAIN Pinterest pagina!

apr 26, 2017
Wij hebben fantastisch nieuws! Vanaf vandaag kunnen jullie INVESTINSPAIN ook op Pinterest vinden! Bezoek hier onze
Lees verder

Een nieuwbouwwoning kopen in Spanje:
De …

mei 08, 2017
Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar bij de aankoop van een (nieuwbouw)
Lees verder

Deel deze pagina met uw connecties

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!