Uw zoekresultaten

Appartement te koop in Spanje met of zonder zeezicht

Appartement te koop in Spanje – Op zoek naar een appartement te koop in Spanje met zeezicht of juist in een groene omgeving? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer INVESTINSPAIN uw partner in huizenjacht aan de Costa del Sol is. INVESTINSPAIN helpt u tijdens uw zoektocht naar uw tweede droomverblijf in Andalusië. De Costa del Sol is niet voor niets al decennia in trek als vakantieoord en een paradijs voor gepensioneerden. Als ervaren vastgoedmakelaar in de regio zorgt ons netwerk ter plaatse voor de selectie van het neusje van de zalm in nieuwbouwprojecten. Naast het adviseren met betrekking tot de mooiste nieuwbouwprojecten in de regio, kan INVESTINSPAIN u bovendien bijstaan met allerlei praktische zaken zoals vertalingen, juridisch en fiscaal advies, verhuur, property management, totaalinrichting, … Graag begeleiden we u van A tot Z met ons uitgebreid servicepakket!

Dromen verwezenlijken, risico’s vermijden

U zoekt allang een fenomenaal appartement in het mediterrane Andalusië als tweede verblijf om de wintermaanden door te brengen? Of puur als ideale investeringskans in upmarket vastgoed? INVESTINSPAIN staat u graag bij in uw zoektocht naar het appartement van uw dromen. Wij bieden complete ondersteuning bij de aankoop, de inrichting in en zelfs de verhuur van uw appartement aan de Costa del Sol. Maak een afspraak om u vrijblijvend te informeren over unieke projecten in de regio. Onze specialisatie in deze sector en markt stroomlijnt het gehele proces, van inspectie tot eventueel verhuur van uw pand. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken.

U krijgt uw eigen luxe appartement als uitvalsbasis om deze zonovergoten Spaanse streek beter te leren kennen. Ga op uw gemak genieten van alle vrijetijdsmogelijkheden die de Costa zijn bezoekers te bieden heeft. Ontdek de nog verborgen geheimen en rust achteraf uit op uw grote terras bij zonsondergang. De mogelijkheden zijn talloos voor de doorwinterde levensgenieter. INVESTINSPAIN staat klaar om uw dromen van een tweede verblijf in het zonovergoten paradijs te realiseren.

Appartement te koop in Spanje: steeds uitbreidend aanbod

Omdat deze regio zo geliefd is, kunnen we u een steeds uitbreidende selectie van de beste nieuwbouwprojecten in de Costa del Sol aanbieden (Estepona, Marbella, Cancelada, Fuengirola,… ) Zoekt u een villa-appartement met oneindig zeezicht, of eerder een resort-appartement vlak naast een bekroonde golfbaan?  Of misschien kiest u voor een design appartement dat opgaat in zijn groene omgeving. We hebben voor ieder een droomverblijf in de aanbieding. Spreek INVESTINSPAIN aan als vastgoedspecialist met ervaring en een groot netwerk van betrouwbare projectontwikkelaars in de regio.

U kan vrijblijvend op afspraak komen in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella voor informatie over projecten, het proces, de documentatie, enzovoorts. Is uw oog gevallen op een appartement te koop in Spanje? Wilt u graag een aantal projecten bezoeken? Dan nodigen we u uit om met ons naar Marbella te trekken voor een inspectiereis. Neem vrijblijvend contact met ons op en plan uw inspectietrip. Na een selectie van de nieuwbouwprojecten tijdens een eerste gesprek, plannen we voor u de bezoeken in voor de gekozen projecten. Wij organiseren inspectiereizen van België naar Marbella vanuit alle luchthavens.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!