Uw zoekresultaten

Mondain appartement te koop in Marbella

Mondain appartement te koop in Marbella –Marbella, mediterrane stad bekend om haar Golden Mile en Puerto Banus jachthaven. Wilt u deze schitterende plaats beleven vanuit uw eigen appartement? Veel landgenoten kiezen ervoor om in deze aantrekkelijke stad een tweede verblijf te kopen. Via INVESTINSPAIN kan u veilig investeren in up-market vastgoed in Marbella. Ontdek de mooiste selectie nieuwbouwappartementen in deze region via onze portfolio. INVESTINSPAIN is gespecialiseerd in nieuwe ontwikkelingen in en rond Marbella. 

Gezocht: Luxueus appartement te koop in Marbella

U zoekt niet zomaar een tweede verblijf in Marbella. U wilt gaan genieten van de luxe waar u al die jaren hard voor gewerkt heeft. Dan bent u bij INVESTINSPAIN aan het juiste adres. Met behulp van ons lokale netwerk selecteren we enkel de beste panden en investeringsmogelijkheden op schitterende locaties. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een luxeappartement aan de begeerde Golden Mile met alle denkbare faciliteiten op wandelafstand? Of naar een appartement in villa-stijl of penthouse met uitgestrekt zeezicht? Of eerder een luxeverblijf naast de beste golfterreinen van Spanje. Het zijn slechts enkele van de fantastische mogelijkheden in ons steeds uitbreidende portfolio. Luxevastgoed in Marbella is onze specialisatie.

Bekijk onze prachtige nieuwbouwprojecten en maak een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Mechelen voor meer informatie. We nodigen u graag uit op een meerdaagse inspectiereis naar Marbella. Dit om u onder deskundige begeleiding de projecten te laten bezoeken waar uw voorkeur naar uit gaat. U krijgt tevens de gelegenheid de omgeving met zijn talloze faciliteiten te bewonderen.

Marbella immo: Uitstekende service voor en na aankoop

Interesse in nieuwbouw appartementen te koop in Marbella? Een gestructureerde oriëntatiefase en inspectietrip zijn dan belangrijke stappen bij de start van uw investering. Dat weten we bij INVESTINSPAIN zeer goed. Onze missie is om u professioneel te ondersteunen voor én na het aankoopproces. Onze overkoepelende service in praktische zaken is zo uitgebreid dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Dit maakt ons uniek.

Wat houdt dit servicepakket in? Uiteraard verzorgen we de vertaling (Spaans-Engels-Nederlands) van de belangrijke documentatie. Daarnaast hebben een team van advocaten en fiscalisten klaarstaan voor advies, controles en de professionele regeling van administratieve zaken. In Marbella kunnen we alle hands-on zaken voor uw nieuwe appartement regelen. Denk aan contracten voor nutsvoorzieningen, complete inrichting van uw appartement, on-site beveiliging, schoonmaak en tuinonderhoud.

Interesse in huuropbrengst voor uw tweede verblijf wanneer u enige tijd afwezig bent? Ook dat kan via onze verhuurservice. Overal is rekening mee gehouden om een aantrekkelijke, veilige investering mogelijk te maken. U moet niet vrezen voor valkuilen… Laat de praktische zaken over aan INVESTINSPAIN en geniet van een zorgeloze investering! Twijfel niet langer en kom uw dromen aan de Spaanse zuidkust waarmaken.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!