geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Appartement te huur in Spanje

Op zoek naar een exclusief appartement te huur in Spanje voor een onvergetelijke vakantie? Of om voor langere periode de omgeving te verkennen vanuit een luxeappartement als uitvalsbasis? INVESTINSPAIN verhuurt een steeds groeiend aanbod aan penthouses en appartementen in de regio MarbellaEstepona. En u kan bovendien in deze regio alle mogelijke faciliteiten en diensten terugvinden. Ontdek hier onze mogelijkheden om van toplocaties aan de Costa del Sol te genieten.

  1. Groeiend aanbod appartementen te huur in Spanje
  2. Lange termijn huren
  3. Aankoop als investering adhv verhuur

1. Groeiend aanbod appartementen te huur in Spanje

Overweegt u om een vakantieverblijf in Spanje te huren van een particulier?  Veel van onze klanten hebben een appartement op toplocatie aan de Costa del Sol gekocht. Vaak willen ze dat dit verblijf ook tijdens hun afwezigheid optimaal wordt gebruikt. Daarom kan u deze exclusieve woningen aan de Costa del Sol perfect huren voor uw vakantie. Geniet tijdens uw volgende vakantie van heuse luxe gecombineerd met een echt thuisgevoel. Misschien zoekt u een frontline golfbaan appartement, of een penthouse in een oase van rust? Kies uit ons gestaag groeiende aanbod en contacteer ons.

Onderhoudsservice en beveiliging zijn doorgaans inbegrepen in het beheer van het pand of complex. U zit vlakbij de zee, kan gebruik maken van de gedeelde zwembaden, en/of klasse golfbaan bij het complex, met ook nog eens een uitstekende bereikbaarheid. Bovendien geniet u van volledige vrijheid, die u niet bij half- of volpension in een hotel krijgt. Charmante restaurants genoeg in de omgeving voor wie op vakantie niet graag kookt en van de lokale gastronomie wil genieten. Met alle faciliteiten in uw directe omgeving valt er zeker genoeg te beleven. Nog geen plannen? Kijk eens naar onze tips om de leukste steden en dorpjes van de Costa del Sol te ontdekken.

appartement te huur Spanje

2. Lange termijn huren

Onze eigen klanten, die samen met ons, hun droompand gevonden hebben, verhuren deze splinternieuwe woningen! Bent u ook het hotelwezen moe, en verkiest u het thuisgevoel tijdens uw vakantie? Wenst u een vakantie te boeken vlakbij het strand, frontline golf, of temidden van een oase van rust? Kies uit de panden op onze verhuurpagina, en verstuur uw aanvraag! Wij helpen u graag verder!

De exclusieve projecten die we voor onze klanten te huur aanbieden, liggen ofwel vlakbij de zee, of bevinden zich in een natuurlijke oase. Bovendien zijn ze stuk voor stuk ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur, sportfaciliteiten en gastronomie van de regio. We geven prijsindicaties per week aan, maar in overleg kan u ook voor langere tijd een luxeappartement huren, indien beschikbaar. De ideale gelegenheid om in alle comfort en ruimte het zonovergoten Andalusië te verkennen! Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag om de meest onvergetelijke vakantie van uw leven te boeken.

Salon Eucaliptos

3. Aankoop als investering adhv verhuur

Denkt u erover na om zelf een appartement te kopen in Spanje als investering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk met de aankoop van uw droomwoning en bovendien ook met de verhuur achteraf! Aan de hand van ons servicepakket zorgen we ervoor dat u zorgeloos kan investeren in de Costa del Sol. Ontdek hieronder wat wij zoal verzorgen:

Verhuur organisatie voor IIS klanten

Investering:

Indien u de aankoop van uw appartement als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een appartement kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomappartement vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vragen!

[contact-form-7 id=”28613″]
Te huur

Palo Alto – Luxueus 2 slaapkamer gelij...

Prijs op aanvraag
Palo Alto: Luxueus 2 slaapkamer gelijkvloers appartement te huur Het appartement is gelege ...
2 2 94 m2gegevens
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen