Uw zoekresultaten

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters

Appartement kopen Marbella: Een investering voor levensgenieters  – Wilt U iedere dag wakker worden met uitzicht op zee en een verkoelende zeebries? Vastgoedmakelaar INVESTINSPAIN vindt voor U de meest aantrekkelijke luxeappartementen in Marbella. Eerstelijns zeezicht, een appartement pal aan één van de 72 golfterreinen, een penthouse met uitzicht op de prachtige natuur, ongekend ruime villa-appartementen en nog veel meer. Ons aanbod aan up-market vastgoed op exclusieve toplocaties is enorm en neemt constant toe.

Appartement kopen Marbella – Waarom kiezen voor Marbella?

Marbella is het bruisend hart van de Costa del Sol. Deze plaats biedt het gemak en comfort van een wereldse stad in een uitstekend microklimaat, vlakbij zee. Bovendien vormt deze regio een paradijs voor golfliefhebbers: met 72 golfterreinen staat de streek ook bekend als de Costa del Golf. Voor fans van deze sport is deze regio een paradijs!

De combinatie van mooie natuur, rust en een groot aanbod aan faciliteiten maakt dat deze regio een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. In Puerto Banus, de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, kunt u de mooiste jachten bewonderen, shoppen in de luxeboetieks, wandelen langs de boulevard, …

Wat Marbella U nog meer kan bieden? Bijna alle dagen zon, het jaar rond prachtig weer en genoeg te beleven voor de hele familie. Watersport mogelijkheden in overvloed, natuurpracht en een bloeiend uitgaansleven. Wie zou er in deze omgeving geen tweede verblijf willen? Dit wordt aangetoond met cijfers: de aankoop van vastgoed in Marbella door landgenoten blijft stijgen. De regio is zeer populair bij Europeanen en zeker ook bij Belgen.

Vastgoed in deze streek wordt ook beschouwd als goede waarde voor Uw geld. Een topinvestering voor Uw kapitaal dat anders aan lage rente in de bank vastroest. Omdat we zorgen om Uw spaarcenten zeer goed begrijpen, schakelen we een team van fiscalisten en advocaten in, zodat U zeker weet dat U voor een solide investering kiest. Het is ook daarom dat INVESTINSPAIN beroep doet op een Nederlandstalig team, zodat U steeds advies krijgt in Uw moedertaal.

Appartement kopen Marbella – Opteer voor een betrouwbare makelaar

Omdat een appartement kopen in het buitenland een complex proces kan zijn, helpt het als U kan terugvallen op een betrouwbare makelaar. INVESTINSPAIN beschikt over vele jaren kennis van zaken, zowel ter plaatse als hier in eigen land. We specialiseren ons in de regio Marbella en kunnen U op de hoogte brengen van de meest interessante nieuwbouwprojecten. Check zeker onze top 5 appartement projecten in Marbella!

We beginnen met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Mechelen. Tijdens dit gesprek bespreken we Uw noden, wensen en budget. Na deze oriëntering nemen we de zoektocht van U over. Op basis van ons gesprek vinden wij voor U een droompand aan de Costa del Sol. Deze selectie stellen we u voor en overleggen welke panden U het meest bekoren. Dan volgt de bezichtiging ter plaatse om de favoriete panden en hun directe omgeving te verkennen tijdens een comfortabele, meerdaagse inspectietrip.

Uw perfecte match gevonden en bezichtigd? INVESTINSPAIN blijft U na aankoop bijstaan met juridisch en fiscaal advies, vertalingen van de administratieve zaken, de inrichting van uw nieuwe appartement, onderhoud, beveiliging en nog veel meer. Kies voor een veilige investering om jarenlang als doorwinterde levensgenieter te beleven.

Vergelijk projecten

Gratis E-BookHoe kiest u een SOLIDE NIEUWBOUW INVESTERING (+ 5% ROI)? 

21-pagina's met waardevolle informatie...gratis! In dit E-book onthullen we alle noodzakelijke kennis om een (nieuwbouw) investering tot een success te maken. + HANDIGE CHECKLIST!