Uw zoekresultaten

Appartement Estepona als tweede verblijf

Appartement Estepona als tweede verblijf – Het prachtige Estepona biedt een waaier aan mogelijkheden om te genieten van alle faciliteiten van het Spaanse goede leven. Met uw eigen appartement in dit gebied komt een droom uit. Omdat investeren in vastgoed in het buitenland niet zo evident is, helpt INVESTINSPAIN u om uw ambities te realiseren. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met juridisch en fiscaal advies, vertalingen, de inrichting van A tot Z van uw nieuwe woning, property management en verhuur. Contacteer ons en plan uw afspraak in één van onze kantoren in Mechelen of Marbella voor een eerste vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

Appartement Estepona, Costa del Sol: De aantrekkingskracht van deze regio

Op zoek naar een appartement te koop in Estepona met zeezicht of in een mooie natuurlijke omgeving? Er valt zeer veel te beleven in Estepona. Daarnaast staat het gebied bekend om zijn natuurpracht. Behalve een groene omgeving beschikt deze regio ook over grote stranden, een schitterende haven voor plezierjachten en een grote hoeveelheid aan faciliteiten, zoals golfterreinen, een uitgaansleven en meerdere levendige festivals per jaar. U kunt er met andere woorden zowel de rust van de natuur vinden als sport en cultuur. Een ideale plaats voor levensgenieters!

Al deze voordelen maken Estepona een geliefde locatie om een tweede verblijf te hebben. Bent u op zoek naar een appartement in Estepona? Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar in de regio helpen we u dit zorgeloos te realiseren. Kom eens langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek om uw wensen en budget te bespreken. Onze portfolio van appartementen in deze omgeving blijft groeien. Het omvat onder meer appartementen en penthouses op 300m van het strand. Ook exclusieve villa-appartementen behoren tot de mogelijkheden. U bent fervent sportliefhebber? We bieden ook spectaculaire appartementen naast het beste golfterrein van Spanje aan.

U zoekt alleen hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkelingen? Wat u ook zoekt qua droompand, INVESTINSPAIN helpt u het te vinden. Samen met ons vindt u de perfecte uitvalsbasis om in de kosmopolitische omgeving van de Costa del Sol te genieten van het aanbod aan zon, zee, sport, cultuur, gastronomie en boetieks. In deze omgeving zult u ook prachtige bergen, bossen, meren en typische Andalusische dorpen terugvinden. Er is genoeg te doen voor zowel actievelingen als zij die snakken naar een verademing en ontspanning.

Appartement Estepona: Wij plannen uw inspectietrip wanneer u uw keuze heeft gemaakt

Wanneer u de keuze heeft gemaakt met betrekking tot welke projecten in Estepona u graag zou bezoeken, organiseren wij uw inspectiereis. Een inspectietrip kan perfect georganiseerd worden op drie dagen. Op dag één ontvangen we u aan de luchthaven en begeleiden we u naar uw hotel. Nadien bezoeken we samen een aantal projecten die u op voorhand heeft geselecteerd, waarna u kan genieten van een leuke avond. De tweede dag spreken we opnieuw af om uw eventuele vragen te beantwoorden en om het project van uw voorkeur een tweede keer te bezoeken indien u dit wenst. De derde dag vertrekt u naar huis.

Goed nieuws; appartement Estepona aangekocht. Uw droom is werkelijkheid geworden! Na de aankoop van uw appartement begeleidt INVESTINSPAIN u met al uw praktische vragen. Denk hierbij aan de vertaling van belangrijke documenten, juridisch en fiscaal advies, het bemeubelen van uw appartement, property management en verhuur.

Uitmuntende service van INVESTINSPAIN

Onze service stopt uiteraard niet bij de oriëntatiefase. Sterker nog, daar beginnen we pas! We nodigen u uit op inspectiereis. U selecteert zelf welke panden u graag bezoekt, waarna wij uw volledige inspectietrip kunnen organiseren. Ter plaatse begeleiden we u tijdens de verschillende bezoeken en bij de verkenning van de omgeving en beantwoorden we al uw vragen. Indien u uiteindelijk overgaat tot de aankoop van uw droompand via INVESTINSPAIN, betalen we uw volledige reis terug voor twee personen!

Daarnaast verzorgen we de vertaling van documentatie, en kunnen u na aankoop begeleiden met de inrichting en onderhoud van uw appartement in Estepona. Op al uw vragen geven we steeds een transparant antwoord. U weet op ieder moment waar u aan toe bent en wat de volgende stappen zijn. Dit maakt uw investering in een appartement in Estepona een zorgeloze onderneming. Kom samen met ons uw dromen verwezenlijken en geniet binnenkort van het Spaanse leven.

Vergelijk projecten